Ana içeriğe atla

Mutlu Son

Beni tanıyanlar bilir tv de sürekli takip ettiğim tek Türk dizisinin ''Ezel''olduğunu.Buna bu sene bir de sürekli takip etmeye başladığım ''Survivor'''da eklenmişti.Benim için dün, tv izleyicisi olarak en mutlu günümdü.Hem ''Cengiz''hakettiğini buldu
,hem de kendi tabiriyle ''ND'' Her ikisi de benim açımdan katlanılmaz karakterlerdi.Hem Ezel'e hem de Derya'ya hayret ediyordum sabırlarından dolayı.Hadi Ezel bir hayali karakter ama Derya'yı sabrından dolayı alkışlamak lazım.ND gibi birine kaç kişi sabredebilir ki! Sürekli oynayan, ne dediği belli olmayan ,tribünlere oynayacam diye kendini rezil eden birine kaç kişi Derya gibi sabredebilir...Ben edemezdim de sizleri bilemem.Bu arada Derya gibi çelik gibi kuvvetli sabra sahip olmak da çok isterdim...
Tv programlarına bu kadar takılma Pabuç dediğinizi duyar gibiyim ama elimde değil oradakiler de reeldekilerle bire bir neredeyse ..Onun için insan haliyle sinir oluyor işte..Katlanamıyorum ND gibi ''Ben ben ben ''merkezli karakterlere ne yapayım ;)
''Vatanıma iyi bakın bir bebeğe bakar gibi..''Sanki vatan senin de birilerine emanet bırakıyorsun Sen olmasan da biz Vatanımıza canımız gibi bakıyoruz zaten..!! Nokta..

,



Yorumlar

Ben de öbür adamdan gicik oluyordum ücüncü olan suan ismini hatirlayamadim... Ama bence hak eden kazanmis böyle daha iyi... Yoksa ND kendini bir sey sanacakti :)
Pabuc dedi ki…
Senin dediğin Tevfik :)))ondan da bi cacık olmadı onun gibiler
için güzel bir sıfat var ama ben yazmayacam ;)
cem dedi ki…
E HADİ GÖZÜN AYDIN..:))

hem oynamak artık bir işe yaramıyormuş anlamış olduk.
Pabuc dedi ki…
neden bilmem cidden gözüm aydı:)

Oynamak derken ?
ELİF dedi ki…
Bu yarışmada hak eden ve sabır gösteren kazandı..
Ve de mutlu sonla bitti..
sihirlitorba dedi ki…
şu an sadece feriha yı izliyorum.o da sezon finali yapıyor bu hafta :) survivor u ise hiç izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum :)
gelibolu17 dedi ki…
Hiç izlemedim bu diziyi,konusunu bile bilmiyorum inanki :)
Biri biter biri başlar sonuçta dizi,çok takmamak lazım diycem ama sen inanma,Ali Kaptan'a saydırdığım kadar sanırım hiç bir dizi karakterine saydırmadım şu yaşıma kadar :)
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Ben bu sene kanal D nin bütün dizilerini seyrettim.
Sevgiler canım:)
cem dedi ki…
nd oynuyordu ya, demek ki oynayarak birinci olunmuyormuş artık. onu demek istedim..:)
İ.x.İ.r dedi ki…
papuuuuç ben geldim kardeşim döndüm merhabaaa:))

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK