Ana içeriğe atla

Burç Yorumlarında Nerede Kalmıştık !!

 
TERAZİ:Hayatta ciddi anlamda anlaşamadığım iki kişi oldu ikisi de terazi ,aslında derler ki terazi ve yay anlaşır bir yerler de bir yanlışlık olmalı.Güzelliğine pek bir düşkün oluyor teraziler .Sanatçı burçmuş sanırım ben sanattan anlamıyorum ki anlaşmayı başaramadım onlarla. Gösteriş ve dikkat çekmek gibi bir dertleri var anlayamadığım bir şey bu..
 
AKREP:Nasıl başlayacağımı şaşırdım bir tırstım mı ne . Öyle çok akrep tanıdığım var ki birinden biri bu yazıyı okurda kızar diye tırsıyorum evet.Yok yani tüm akrepleri dostlarım kısmına kazanmışken bir yazıyla onlarla düşman olmak istemem. Aşkım bile akrep düşünün ne kadar çok akrep var hayatımda. Nasıl iyidirler ,nasıl cömerttirler,nasıl neşeli ,nasıl zekidirler anlatmakla bitiremem. Espirilidirler ,gezmeyi severler süper sevgilidirler ...ler de ler.Ama var ya öyle inattırlar ki yanlış olduğunu bildiğiniz şeylerde bile onlar inatla doğru savunması yapabilirler.Onlardan başka kimse doğruyu bilmezzz ,onlar herşeyin iyisini bilirlerr (öyle sanıyorlar) sizi dinlerler ama aslında dinlemezler dinler gibi yapar kendi cümlelerini sıralarlar akıllarında. İsterseniz itiraz edin onun dediklerine ! Çok iyi dostturlar ve iyi eştirler (bayanlarını bilmiyorum valla) Sinirlendikleri zaman ağızlarından çıkanları kulakları duymayabilir (çocukken böyle bir şeye şahit olmuştum ve affetmem 10 yıl sürmüştü) Neyse çok yazıp da torpil geçtiğim sanılmasın yazmayı keseyim burada bari.Cumhurbaşkanımızda akrep bunu da dip not düşeyim..
 
YAY:Bismillah..Burçlar içinde hiç kötü özelliği olmayan tek burç dersem de siz inanmayın.Yaylar sanırım farklı farklı.Bir kısmı fazla iyi fazla iyimser.Diğer bir kısmı da şüpheci .Genelde iyimserler ama şikayetleri de bitmek bilmez bunların(yani bizim) Çok arkadaşı vardır ama dost diyeceği çok kişi yoktur.Kesinlikle çok kişiye dost olabilir ama sıra kendine gelince en iyi dostu yine kendidir.İyi olmak iyi kalmak gibi dertleri vardır.İnsanlar onun yanından morali bozuk ayrılmamalıdır çünkü öyle olursa bilir ki uykuları kaçar.İnsanları severler, gerçekten severlerr.. .Anlaşamadıkları kişiler ya kibirlidir ya da fazla ukaladır.Tanıyan herkes sever  onları ya da en azından beni severler. (şaka şaka uff beni de sevmeyen bir sürü insan vardır biliyorum) Tarihi belirlenmiş özel günlerde hediye alıp vermektense sıradan günlerde süprizler yapmayı ve yapılmasını tercih ederler..Okumayı,izlemeyi ve dinlemeyi çok severler...Bitti!
 
OĞLAK:Tek kelime SABİT.Değişmiyorlar hiç bir konuda.Ben daha oğlak burcu kadar aynı kalabilen burç insanı tanımadım.7'sinde neyse 70'inde de o diyorlar ya heh işte onun tıpa tıp aynısı Oğlak burcu insanları. Mükemmel dosttur kendileri.Mükemmel ebeveyndir.Cimri değilse de para tutmayı sever.Ne hikmetse zengin olmak onlar için bir mecburiyet gibi.İlla çok para kazanmalılar lüks yaşamalılar ..Bunun için çok uğraşırlar ...Bildiklerim bu kadar valla.Bir de babacığım ve yeğenimin anneciği canım gelinciğimiz de oğlak çok seviyorum onları.
 
KOVA:Kadınları süperdir (annem kovada) hamarat,zeki,hoşsohbet,eğlenceli ,her işten anlar kişilerdir.Zevklidirler ,her daim şıktırlar ve herkesinde öyle olmasını isterler.Onlar farklı olmalılar herkese benzememelidirler mesela. İnanılmazzz inattırlar (akrepler gibi) ve birazda kıskaçtırlar.Hatalarını da çok zor kabul ederler, etseler bile  dile getirmezler.Her konuda konuşabileceğiniz kişilerdir yanlarında sıkılmazsınız..En iyi anlaştığım burçlardan biridir de.
 
BALIK: Hiç yazmasam bu burcu :)) Duygusal ,ne zaman neye kırılacağını bilemediğim bir burç.Bazen çok neşelidir o mutluluğun içinde bile ağlayacak bir şey bulup gözyaşlarını yağdırabilirler...Herkes onları mutlu bilsin neşeli görsün gibi bir yapıları var.Acılarını kolay paylaşmazlar narindirler öyle de davranırlar.İçdünyalarını tanımasın istiyorlar gibi geliyor bana...Herkese karşı ciddi bir duruşları var ama aslında çocuk gibiler..Herkese değer verirler ve sevgilerini belli ederler..Tepkilerini anında gösterirler(misal Başbakanımız) kindar değillerdir..Çabuk kırılmaları beni korkutur...

Yorumlar

Profösör dedi ki…
Yeni elbisen hayırlı uğurlu olsun..
Unknown dedi ki…
Burç özellikleri bana göre tutmuş .
bir balık olarak ben kendimi buldum en azından ..
Budeliçocuk dedi ki…
Sevgili pabuç;

Ben oğlak burcuyum..
Ama zengin olmak ve lüks yaşamak gibi bir derdim hiç olmadı ki..

Aslolan biriktirmek değil,yerinde harcamaktır diye düşünürüm..
mit dedi ki…
Oğlak harici hepsine katılıyorum. Erkek kardeşim oğlak ve resmen burnumuzdan getiriyor eşek sıpası :) Tembel mi tembel, pasaklı mı pasaklı. Ama can işte.

Benim de annem kova bu arada :)
Pabuc dedi ki…
/Profösör;
teşekkürler efendm..

/SEVGİ;
memnun oldum :)

/Budeliçocuk;
zaten zenginsiniz o zaman;)

/mit;
çocuk o çocuk o kadar üstüne gitmeyin:( Annen kova hım bir ortak konu daha;)
mit dedi ki…
Çocuk dediğin adam 25 yaşında :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK