Ana içeriğe atla

Kim Bunlar ?

Arkadaşlar buna benzer bir yazı (albüm) blogger dostlarım için hazırlamıştım bir zamanlar..Şimdi de ff dostları için hazırlama vakti :) Ben hepinize sordum kırılan kızan trip atan olursa eklemem diye ve sizler itiraz etmediniz ,onun için hazırlıklısınız bahtınıza çıkacağa;)
Hepinizin çok değerli insanlar olduğunuzu biliyorum ve samimiyetinize güvenerek böyle bir yazı (albüm) hazırladım...Sonuçta çok azınızı gördüm ...Bir çocuklar bir de yaşlılar bir toplumun velinimetleridir diye düşünüyorum..Bir birimizin yaşlılığını görmemiz mümkün olmaz biliyorum onun için böyle bir şaka yaptım..Bakalım beğenecekmisiniz...
Daha doğrusu amacım  hep beraber tebessüm etmekdi..Bakalım amacıma ulaşabilecek miyim :) Sevgiler dostlar...Hata yaptıysam affola ama hazırlamış ve yayımlamış oldum :)
Unuttuklarım olursa kusura bakmayın başka bir yazıya (albüme) inş.
Hadi Bakalım!
Abdurrahman Alkan nereye baktığını bilmiyorum ama güzel bir şey olsa gerek çok sevimli çıkmışsın kardeş :)

Küçük kardeş(U.ve Ç.) şapkayı keli kapatmak için mi taktın bilmem ama yakışmış sana :)
Adaletin mazi olduğu dünyaya bakarak tefekkür etmen çok güzel...

Ali-öz,''Arkadaş, insanın kendisine verdiği hediyedir.''Mavi yakışmış efendim :)

ASEL, bir elimde kahve bir elim cigara umurumdamı dünyaaaa :))

Banu, ben inanıyorum ki sen bu nineden bile şirin bir nine olacaksın :)Yaşlılığını beklemeden sana resmini buldum;)

Cihan, yaşlandığında da bizim için kitap blogu açacak mısın :) Bu arada nine seni terkediyor sanırım arka fonda resmi çıkmış da :)

Core ve Gamze..Rabbim beraber yaşlanmayı nasip etsin size (Aze'nin resmi yok çünkü o zaman o da kendi evinde kendi çocuklarıyla olur) :)

Curcum canımm yaşlandığında bile müzikten ayrılamayacan eminim :) Öyle sıkı tutmuşsun ki gitarı almaya çalışanın kafasına indirecek gibi :D

Çiğdem, seni fazla tanımıyorum onun için bu resimle zerre kadar alakan varsa 3 kere pc camına tıklat :D

Dicaprio,sigarayı anladım da çakmağı ne diye elinden bırakmıyorsun anlamadım ;)

Ebru,kime kızmışsın bilmiyorum ama ben onun yerine bile korktum :)

Faruk, sen onca oku didin iyi bir avukat ol sonunda kapkaççılar giysilerine varıncaya kadar çalsın herşeyini ,tüh :)

Fatmazehra, Allah kabul etsin :)

İsmi, cin gibi bakıyon kız o yaşta bile :)) Tü tü tü maşaAllah :)Gençliğini göremedim ama yaşlılığını görmüş gibi oldum ;)

İnci,ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına..Bak Tolstoy ne demiş;''Aşk, kızıl gibi geçirilmesi gereken bir hastalıktır'' Ne alaka dediğini duydum ben de bilmiyorum demiş işte koskoca Tolstoy,ben de yazdım ;)

Jakop ve sözlüsü..Ne şirinler değil mi? Hep beraber maşaAllah diyelim dostlar...

@l!SNRLR,sen de yeni profil resmi koymuşsun ama ben geç gördüm önce bu resmi buldum ve işte yayınladım...Hey kovboy :)

Macinci,kim demişti bilmiyorum ama biri ''macinci çok yakışıklı profile resim koymasın''demişti.Bende mavi gözlü bir dede buldum senin için ;) Gençliğini göremedik bari yaşlılığından mahrum olmayalım :)

Şamil,tamam seni görmüştüm, gençliğin yakışıklı yaşlılığında başka bir yakışıklı :) Ressam tipi var sende sanki ;)
Padişah, bak sen de sonunda ak sakallı bir dede oluyorsun :)

Pkz, nasıl poz vermişsin yaa maşaAllah ..İnş sen de bu yaşlarını görürsün...

Prensblue,yanlış bir şey demedik neden öyle baktın ki :)

Ruveyda,100yıl öncesinden bir resim bulmuşum ama idare ediver lütfen ;)

Sadakat,çok çalışmaktan bu hale gelmiş olabilir misin :S Demek ki neymiş o kadar da çalışmasak olurmuş;)

Sallagitsin,o nasıl bir gülüş gözüne de güneş gelmiş nineninn :)

Seri Zeka, sanatçının en seri zekalısı yaşlandığında belli olur demiş çinli bilgeler ;)

Seyrüü, biliyorum ki bu resimden sonra beni öldürecen ama çok şirin ne yapayımmmm

Metin Başar, resmi bloga koyup senin adını yazarken tırsmadım değil ,terslersin diye ama yine de eklememe engel olamadı bu korku :)

Taha dedik bu kadar çalışma sonun iyi olmaz dedik.Sakalımız yok ki dinletelim :) Bak işte sonunda nasıl bir şey olup çıktın :) Okul sonunda bitti(yıl 2025) ve sen askere gidersin artık ( bu dedeyi askere alırlar mı bilmem) Dipnot:şey kelimesi istek üzerine kullanılmıştır :D

Tokerdo,seni de yaşlılığında görmek nasipmiş :))

Uğur Mustafa,gençkende böyleydin sen.Hep ciddiydin hep düşünceliydin ,yaşlandın yine değişmedi bu durum :) Üzülme be dede Uğur ,dünyayı sen mi kurtaracan ;)

Uniamo, tamam çık çık kimse resmini çekmeyecek , korkma :)


wishne, hoşgeldin nasılsın ? Pek rahat görünüyorsun Allah sıhhat efiyet versin ;)

Yusuf Temur, profildeki resmin sana ait olmadığını söylemiştin ben de bunu buldum :) İtiraf et zenci olduğunu:)

(sağdan sola)Erkan Rua ve Erhan...Küsmüşsünüz ama çaktırmıyorsunuz gibi bir izlenim var resimde ;)
Hüseyin Altun, sanırım bu resme kızmazsın ,hoş sen yine de kötü yorum yapmak istersen serbestsin bu konuda, ben trip atmam alınmam ;)

(soldan sağa) ahibes,segah,luminescence ..Altın kızlar misali :)

(soldan sağa) Yılmaz Barış,sencer,nuclear,İdris Cin ..Temsili resimler ama süperler :)
Johny Deph,sen misin Japonları çok seven al işte üzüm üzüme baka baka kararmış :) güzel insan sen de sonunda Japon oldun;)

Yorumlar

Profösör dedi ki…
Mehmet Akif Bebeğin ziyaretçisi yine geldi. 
Fakat pencere camı kapalı olduğu için, camda nöbet bekledi. Bebek ile kedi arasındaki garip iletişim onların arasında derin bir arkadaşlığı simgeliyordu. 
(Resmi tıklayarak gerçek boyutunda görebilirsiniz.)


Ali Sunarlar dedi ki…
vovovff...:) kovboy olmuşum kim bilirdi kovboy olacağımı..yalnız benim bakış hiç değişmeyecek sanırım..yalnızca ağzım biraz daha fazla açılmış...:))
Asahhara dedi ki…
Çok eğlendim postunuzu okurken. Kendimi o yıllarda düşündüm bir an. Rabbim ömür verdiyse tabi. Nasıl olurum acaba..
Aşk Cemresi! dedi ki…
:)) süper bunlar
Adsız dedi ki…
harikasın,BENİ GÜLDÜRÜDN RABBİM gözlerindeki ışıgı hiç söndürmesin hayata hep sana umutl baksın ve mucizeler göstersin Pabuçummm....sevgimdesinnn can....
Erhan dedi ki…
Ellerine sağlık, çok güzel olmuş Allah razı olsun.
Adsız dedi ki…
canım benim yaşlılığım aynen öyle olacak. yanaklarım tombiş tombiş zaten.. ellerine sağlık. çok hoşuma gitti. Allah sana dert göstermesin.
Faruk Özcan dedi ki…
arkadaş ben niye saldırıya uğruyorum :)
BANU dedi ki…
koşuşturmalar yüzünden bu güzel çalışmana iki satır yorum yazamamıştım. fırsat bu fırsat dedim ve yazıyorum :) internete her girdiğimde -bilhassa ff'te- senden gelen pozitif enerjiyle mutlu oluyorum. bu bir iltifat değil, ismin kadar gerçektir... Allah seni, sevdiklerinle birlikte mutlu ve sağlıklı olarak yaşlandırsın müleykeciğim :)
Pabuç dedi ki…
@Profösör,
Hocam Mehmet Akif bebeğin misafiri yine camınızı tıklatmış :) Mehmet bebek öyle cana yakın olacak ki şimdiden dotlar çekiyor kendine :)

/@|!SNRLR ;
evet kimse bilmezdi enin Teksas'ta bir kovboy olacağını :) Benden başka ;)

@αѕαннαяα ;
Ben de hazırlarken çok eğlendim inanın :)

@¢ιg∂єω;
teşekkürler :)

@ASEL(mimoza çiçeği) ,
amin hep beraber gülelim inşaAllah :) Sizde benim kadar eğlendiyseniz ne mutlu bana..

@Erhan ,
teşkkürler :)

@Neslihan ,
aminn Cümlemiz için geçerli olsun bu duan inş..

@faruk özcan,
resme en uygun cümle oydu da ondan ,çaktırma işte ;)

@BANU,
Allah razı olsun..Evgiler ve düşünceler inan bana karşılıklı..Benim için ne düşünüyorsan (iyi olanlar kastım) ben sana 2 katını düşünüyorumdur inan..SEvgiler..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK