Ana içeriğe atla

Dabi Dabi !!

Yay
Siz hayata iyimser gözlükle bakan, asil yaradılışlı, herkesi dost kabul eden,arkadaş canlısı,sıcak kanlı ve samimi birisiniz. Olduğunuz gibi görünmekten hoşlanıyorsunuz ve insanlara çabuk inanıyorsunuz. Mert olup onları incitmekten kaçınıyorsunuz. Haksızlık yapmak sizin için dünyadaki en son iş sayılır. Başka insanlardan da böyle olmalarını beklersiniz. Hareketli, neşeli ve nüktedansınız. Bulunduğunuz ortama çabucak uyarsınız. Espriler yaptığınız gibi beğenmediğiniz şeyleri de alaya alabilirsiniz. Genel olarak sözcüklerinizde acıtmayan ama insanlara dokunduran espriler yer alır. Hıncınızı sözcüklerle almayı istersiniz.

Çift karakterli ve değişken yapınız sizi iki çeşit insan yapabilir. Birincisi duygusal ve içine dönük birisidir. Çekingen ve duyarlıdır. İkincisi ise cesur,ateşli,tedbirsiz,gururu söz konusu olursa sözünü esirgemeyen birisidir. Bunlardan birisi yerine göre ortaya çıkabilir. Yükselen yay için özgürlük de çok önemlidir ve bunun kısıtlanması bile onu çılgına çevirebilir.

Yükselen Yay burcu insanı olarak seyahat etmekten, serüvenler yaşamaktan ve gezip görmekten büyük zevk alırsınız. Aslında sizin macera peşinde koşmanıza gerek yoktur zira, macera gelir sizi bulur. Her yolculuğun sonunda anlatmaya değer bir şeyler bulursunuz. Yay Yükselen ile yolculuk yapmak gerçekten zevklidir.

Size yaşam pek çok şey verecektir. Öyle olaylar karşınıza çıkacaktır ki bunlardan derin deneyimler elde edeceksiniz. Bu da size hayatın sadece eğlence olmadığını gösterecektir. Yaşadığınız deneyimlerden ders alacak ve aynı yanlışları yapmamaya çalışacaksınız. Sonunda bir gün gelecek olgunlaşacaksınız. Yine de yaşamın her zamanında her zaman yaydan fırlamaya hazır bir ok gibi olacaksınız. Siz pencereleri kapalı bir evde rahat edemezsiniz. Doğa her yönü ile sizi çekecektir.

Maddi ve manevi olarak kısıtlanmak, bağımsızlığın elinizden alınması ve sorumluluk altında kalmaktan çekineceksiniz. Bu nedenle belli bir yere ve kişiye körü körüne bağlanmak sizin için değildir. Bununla beraber sevdiğiniz insan ile beraber olmak ve güzellikleri paylaşmak da size zevk verecektir. İlgi görmek ve sevilmek istersiniz. Sevdiğiniz insan her şeyini sizinle paylaşmalıdır. Bunu bulamazsanız ortamdan ayrılmak daha olumlu gelecektir.

Siz ateşli bir sevgilisiniz ve sevince tam seversiniz. Hem sevgili hem de iyi bir dost olursunuz. Sevdiğiniz için her fedakarlığı yaparsınız ve onu kaybetmek istemezsiniz. Bu arada iki ilişkiyi yaşamanız olasıdır. Gizli aşk serüvenleri sizi çok yaralayacaktır. Sevgide aradığınızı bulamazsanız daldan dala konabilirsiniz. Kararsız,aceleci,değişken ve meraklı birisiniz. Bunu aşkta da gösterirsiniz. Sevdiğiniz zaman cömert birisi olursunuz.

Sizi din,felsefe,astroloji ve doğa üstü konular çok çekecektir. sadece öğrenmekle kalmayıp iyi bir öğretici de olursunuz. Altıncı hissiniz de çok güçlüdür ve önceden hissederek olayları kavrayabilirsiniz. Yaşamda tanınan birisi olmak istersiniz ve hayatınızda daima daha genişleyen ve büyüyen uğraşlar yer alacaktır.

Yay Yükselen size uzunca bir beden verecektir. Vücudunuz ince ve biçimlidir. Alnınız açık ve burnunuz biçimlidir. Renginiz buğday veya koyu renklidir. Saçlarınız kahve rengi veya kestane renginde olur. Erkeklerin saçları genç yaşlarda şakaklardan açılmaya başlar. Elleriniz ve ayaklarınız biçimlidir. Yay'ların şans dişleri denen ön iki dişleri daha iri ve çıkık olur. Siz de güler yüzlü ve sempatik birisi olmalısınız.

Alın işte buradan bloguma yönlendirdim yazıyı :P

Not:Burnunuz biçimlidir kısmına katıla katıla güldüm ..Neden mi ;) Tahmin edin neden tabiki koca burun olmamdan dolayı :)) Buradan da burçlara inanmamalıyız sonucuna varabilirim;)




Yorumlar

MaSaL dedi ki…
Burçların insanlar üzerindeki etkisine inanıyoum ama astrolojik yorumlara tabiki itibar etmiyorum:))

Buarada bende bir yayım :))
Profösör dedi ki…
Yazıyı tümüyle okudum. Burçlarla hiç ilgim olmamıştır.
Adsız dedi ki…
burçlara hiç inanmam. inananları da anlamam. hele günlük burç falları tamamen uydurma :S
Adsız dedi ki…
Ne güzel insan anlatıyor burada :)
cecil dedi ki…
:))
sözcüklerimde acıtıcı olmayı çok kez seçiyorum valla yeterin yani:)))
çifte karakterlik olayınada katılıyorum .. yani en azın dan bir yay olarak bende mevcut..
cecil dedi ki…
günaydın .. :)) sayfaya eklediğin o minik zoro ne kadar tatlı ya :)))
çok yakışmışş süper olmuşş süper..
Sihirlitorba dedi ki…
demek yay dın ha :))) abim de yay ve bavulu her daim kapının önünde :)))
Pabuc dedi ki…
/Masal,
yaylardan kimseye zarar gelmez gelemez :)

/Profösör,
okuduğunuza göre siz de yaysınız sanırım :)

/zennube,
iyi tamam ne bağırıyon ki :))

/Ekşi Erik,
herkese aynı şeyleri söylüyorlar çoğunlukla...Bunlara kalsa kötü insan yok :)

/cecil,
günaydın diyecem ama sanırım günler uymayacak ..evet ne sevimli bir ninja değil mi bloga renk geldi :)

/SİHİRLİSEPET,
hahah abini çok iyi tarif etmişsin yaylar özgürlüğüne fazla düşkün ve gezginler doğru :))
Antipatik Yazar dedi ki…
Annem de "yay"
Ve sanırım gereğinden fazla duygusalsınız...

Senin için de öyle mi bilemedim şimdi :)
Pabuc dedi ki…
Ben duygusal değilim :=)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK