Ana içeriğe atla

Alış!!!


Sıkıldım idare etmekten, bıktım alttan almaktan...
Unuttuklarını unutamıyorum...
Yapamıyorum senin gibi bir şey yokmuş gibi yapmayı...
Bir Yol seçmelisin ...Ya iyisindir öyle kalmak için gayret gösterirsin...
Ya da pişmanlklarla gelmezsin her defasında...
Çünkü sıkıldım değişmemelerden, hatalarda ısrar etmelerden...
Taş değilim ki yanına bir de ''sabır'' yakıştırması alayım...!
Sıkıldım sana  -mış gibi yapmaktan..
Ya kendine gel ya da ben eski ben değilim...
                                                  Alış ..!!

Yorumlar

đerkenαя dedi ki…
Esselam, güzel insan,

Rabbim sıkıntılarını selamete ulaştırsın inşaAllah..

"Taş değilim ki! yanıma birde sabır yakıştırması alayım..."

Büyüksün..
üryan dedi ki…
Taş bile olsan, yanına sabır yakıştırması da alsan, an olur, öyle an olur ki; yine çatlarsın..
Profösör dedi ki…
Taş taş değil bağrındır taş senin
Söyle nereni nasıl yaksın bu ateş senin...
Ness dedi ki…
Bugünkü ruh halime nede uygun olmuş bu yazı! Eline sağlık pabucum.
başka bi diyarda başka bir mekanda hiçbir bağım bulunmayan bir insanla aynı anda aynı duyguları yaşamak... Tesadüf mü bu? sabır tesellisi mi sence...
Hilal dedi ki…
değişmesini beklemek sanki yanlış olur insanın.. zira değişimi çok çok zordur bir insanın...
Pabuc dedi ki…
@đerkenαя ,
Amin Allah razı olsun güzel yürek...Cümlemiz için geçerli olsun duan..

@üryan,
evt bazen insanın patlama anı oluyor o an ya sabredip devam ediyrsun ya da patlayıp bitiriyorsun herşeyi..

@Profösör,
ah bu yürekler neleri kaldırıyor..Rabbim bu yüreklere güç kuvvet versin..

@Ness,
keşke ruh halimiz bahar kıvamında olsaydı da ortak paydamız bu yazı olmasaydı...Sevgiler canım..

@iki dirhem bi çekirdek ,
tesadüf yoktur onun için bunda da bir hikmet vardır diyelim..Konuşacak çok konumuz olabilir belki de...

@Hilal,
Dğişmek lazım ama..İnsan eksik yanlarını ya da kötü yönlerini değiştirmeli...hatalarından inat edip de başkalarına da rahatsızlık vermemeli..BU kul hakkına girer ve hiç kimsenin kimseye sıkıntı vermeye hakkı yok..Yanlış mıyım ?
Adsız dedi ki…
seçtiğiniz fotoğraf bile yetti aslında sizi/vazyetinizi anlayabilmem için..
Pabuc dedi ki…
@Adsız,
insan her zaman beklenen şekilde olamıyor insanlara..Her zaman neşeliyseniz hep öyle olmanız beklenir sizde öyle olmaya çalışırsınız genelde..içiniz ağlasa bile...Not: Lütfen Adsız yorum göndermeyin ...lütfen..
Burcu dedi ki…
"sıkıldım sana -mış gibi yapmaktan"

papucum yine duygularımın tercümesi olmuşsun..yüreğine sağlın canım..
Pabuc dedi ki…
@burcu(curcum)
canımsın beğenmene sevindim..
sufi dedi ki…
Mış gibi yapmaktan sıkılmakta haklısın da Allah katlanabileceğimizden fazla bir yük yüklemez zaten sırtımıza.Sevgilerimizle.
Pabuc dedi ki…
@sufi,
İnsanları sevmek ya da seviyormuş gibi ya da zorla saygı duymak doğal mı!! Sevmediğinize bunu söyleme özgürlüğümüz /hakkımız var mı!! İnsanlar hep mi mecburiyetten hayat idame ettirmeliler birileriyl..!! Zor hayatın her yanı başka bir zor...
Hilal dedi ki…
Pabuç haklısın. değişmeli, veya en azından gayret etmeli. ama bunu düşünecek insan öyle az ki. bu incelik olarak adlandırılıyor ve böylesine ince insanların sayısı da git gide sanırım azalıyor. o nedenle değişmesini beklememeli insanın diyorum. Zira üzülen kendi olur kişinin değişimi göremeyince..
Pabuc dedi ki…
@Hilal,
kişi kendi olumlu yönde değişmek için uğraş veriyor ama karşısındakinden böyle bişey göremiyorsa kötü oluyor...Kendini bilen insan olumsuz yanlarını değiştirmeyi bilmeli ben buna inanıyorum...Değişmeenler bir apra yol alamazlar insanlık adına..SEvgiler..
MAVİ TUTKU dedi ki…
Hayat acaip..bu alkışlar bitmez hiç.
Pabuc dedi ki…
@Onuncu Köyün Adamı,
alkışlarla yaşamaya alışmalıyız yani ;) Haklısınız..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK