Ana içeriğe atla

Bıdı Bıdı Bıdı!


   İnsanoğluna konuşmayı öğrenebilmesi için iki yıl, dilini tutmasını öğrenebilmesi için altmış yıl gereklidir. (Resul Hamzatov)
   

Yorumlar

sekeral dedi ki…
harika bir söz.. söyleyeni tebrik ediyorum.. ama tepki çekmemek adına "kadınlara" demek yerine "insanoğluna" diyerek sözüne oto sansür uygulamış..

olsun, ziyanı yok.. biz mesajı almasını bildik : ))

sana da paylaştığın ve öğrenmemize vesile olduğun için teşekkür edelim bari : ))
busra dedi ki…
o kadar uzun mu gercekten yaa! vay benim halime!
bahar gelsin dedi ki…
süper sen niye bana uğramaz oldun pabuç zaten bugün ve yarın finallerim var dua et bana
đerkenαя dedi ki…
süpperdii :)) bayıldım.
mit dedi ki…
Resimden anladığım kadarıyla 60 yıl da yetmiyor :)
Adsız dedi ki…
Selamun aleykum,bu neneler ayni bize benziyor papuc,baksana bidi bidi hic bitmiyor ceneleri.

cok guzel sozmus,demekki cenemizi tutmamiz icin 60 sene mi ugrasacaz veya ne bilim,bekliyecez:))ya o kadar yasamazsak:)
Profösör dedi ki…
İnsan çenesini tutmuş olsa şişkinlikten patlar bea..
Pabuc dedi ki…
@sekeral,maşallah yine ilk yorum sen yazmışsın ;) Demek ''kadınlar''dememiş bak ben buna dikkat etmemiştim hani duynada erkekler hiç konuşmuyor sanır ...Bence erkekler konuşma konusunda bayanları geçmiş bile olabilir...Boş boş konuşan siyasetçileri de ilk sıraya koyuyorum (onlarında çoğunluğu erkek hatırlatırım) ;)

@busra, üzülme yalnız değilsin :)

@bahar gelsin, Allah yardımcın olun canım dua edecem ...

@derkenar, teşekkürler söyleyene değil söyletene bakmak lazım ;)

@Anlayamazsin, wealeykumselam...şu sanal alemde beni bu kadar güldüren bir başka bayan olmadı emin ol:) Canımsın en yaa ,diğer yorumun kendi kendini yoketti bilesin :)
Ewet resimdekiler biz olabiliriz ama benim kötü bi özelliğim var beni ilk gören biri hiç konuşmadığım için ve sadece insanları izlediğim için ''soğuk ve kendini beğenmiş ''sanır beni ama sonra özür diler öyle düşündüğü için ;)

Sevgiler..
Pabuc dedi ki…
@Profösör, konuşmak güzeldir de fazla konuşmak ???
SirEvo dedi ki…
Sağlam sözmüş. Bazıları için değil 60, 600 olsa farketmez ama. :D
Adsız dedi ki…
Selamun aleykum papuc,

ortak ozelliklerimiz artiyor,artik senin yazilarindaki zit dusuncelerimizi buyutecle aramaya basliyacam.:)))yani ikiz olsa simdiye kadar danidigim papucla bu kadar mi benzerluk olur.
éLLa Çiça dedi ki…
vaaay sIkI lafmis sevdim.
Pabuc dedi ki…
@sirEvo, walla doğru diyon :))

@Anlayamazsin, bizi biribirimize bağlayan herşeyden üstün bazı paydalarımız var :) Onun dışında senin, bende sevmeyeceğin bir çok çzelliğim de var mesela, ben çok müzik dinlerim rock müzik ve yabancı müzik dinlerim :)) buna benzer şeyler işte :))) ama seni çok sevdimmm
Pabuc dedi ki…
@eLLa, öyle walla adam demiş işte :)
Adsız dedi ki…
selamun aleykum,

papuc senin ruhun genc ondan dinliyon,ben morukladim demistim.gencken bende dinler,abuk sabuk hayaller kurardim.(nolduysa son 2-3 senede oldu.yoksa birileri muskami yapti).rak(rock)muzigi bende dinlerdim,gavurcanin bazilarini,sonradan ogrendimki,bu sacma sapan kafa sisiren bana bir faidesi olmayan seyler bana ne kazandirdi,ne ogretti deyip,alparslan hocaninda sorulu cevabini dinleiyip,muzikle yollarimizi ayirdik.

not:ara sira nadirde olsa,kurtce-turkce ne denk gelirse dinliyorum.not2:kurtce bilmiyorum:))
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Çok konuşan çok hata yapar.
Güzeldi canım.
Sevgiler...
Az ve Öz ne güzel açıklamışlar.
Çenesini tutmasını bilmeyen insanlara kapak olsun :))

10 kez düşün ama bir kere söyle demiş atalarımız. Demek ki çenemizi tutmayı da bilecekmişiz.
İlk okuyunca yazıyı benim aklıma da bayanlar geldi. Halbu ki erkeklerden de boş bogazlar var ama. İnsanın aklına direk bayanlar geliyor :)))
Sözüm meclisten dışarı.

SEvgiler
SAygılar...
Pabuc dedi ki…
Bazen şeytan diyo ki , böyle boş boğaz insanın biri yanında konuşurken patavatsızlık yaptığında öyle bi laf deki kendi lafını yutsun :P ne güzel olur yaaa..bi daha boş boş konuşamazda :) dimi?
Adsız dedi ki…
Çok doğru bir laf, ama belliki bilgisayarlalrın bu kadar yaygın olmadığı bir devirde söylenmiş. Bu lafın insanların konuşabilmesi için 2 yıl, parmaklarını tutabilmesi için 30 yıl, dilini tutabilmesi için 60 yıl gereklidir olarak güncellenmesini talep ediyorum :))
Pabuc dedi ki…
Sen bu yazınla güncellemiş oldun zaten @ruhumunheykeli;)
İlk... dedi ki…
ooof hakket zor yaaa... :):)
birde ben içimde konuşana hakim olabilsem...
ya parmaklarım...içimdeki konuşuyor parmaklarım yazıyor...pabucum bana kaç yıl lazım ki...
Unknown dedi ki…
İki şeyini tutana cennet vaat edilirken 60 çok iyimser kalmış...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK