Ana içeriğe atla

Bana Kulak Verin...;)

  Yaklaşın yaklaşın...Ben geldim canlar:) Dönmeme üzülenler için yapabileceğim bişey yok ;) ama beni özleyenler için yaşasın ben geldimmmmm:) Sizi özledimm...Yokluğumda ne mi yapım? Bol bol eğlendimmmm(resimde bizim mutlu olduğumuz anların resmidir), dondum ama sonra soba başında ısındım ....Yazacak bişeyim yok sadece sanalın Papuç'u çok mutlu bunu bilin yeter ve duası odur ki sizler de en az onun kadar mutlu(huzurlu) olun...Yokluğumda ne çok yazı yazmışsınız  hiç düşünmediniz mi insafsızlar , bu Papuç bu yazıları nasıl okuyacak ve yorum yazacak diye:)Cıks cıks...
 Amaaaan gittiğim de şunun şurasında 10 gün olmuş :) Ben de bişey sanmıştım ..
  ''Hoşgelmişsin Papuç'' diyenler için şimdiden ''Hoşbuldum'' sağolun varolun :)
  Sevgiler ve saygılar görünmeyen dostlarım...Varlığınız varlığıma armağan...
 
 

Yorumlar

fenur dedi ki…
hoşgelmiş,sefalar getirmişsin:) dinlenmiş,huzuru bulmuş,gönlü rahatlamış olarak geri dönmüşsün..her daim bu huzur ve mutluluk yanında olsun inşallah..
Adsız dedi ki…
Selamun aleykum,

niye geldin sen yaaa:)ne guzel meydan bana kalmisti.sen yokken mantar yaptim yedim,findikli kek yaptim,mercimek koftesi yaptim yedim.yedim yedim yedim.ve sonunda kafayida yedim.:))kocaman kiz olmus hala bebeler gibi kar topu oynuyor.seni alanda olmaz:)))

sen yokken mesaj yazmadim ben:) bak seni hic yormuyorum goruyonmu:))
cografyacı dedi ki…
hoşgeldin blog kardeşi :) bayağı özlettin kendini.. ayrıca bu kadar sevilen birisinin sevilmemesi kabul edilir şey değil :)
Pabuc dedi ki…
@fenur,teşekkürederim...Allah razı olsun herdaim...sevgiler
Pabuc dedi ki…
@Anlayamazsin, hahahah yine güldürdün beni canımsın...sen yeterki meydan iste ben dağıtır süpürüürüm meydanları senin için ;) Hım bu ara da beni de alan bi geveze oldu canım ;) tabi onunla tanışırken mülayim kız takliti yaptım :P heeç çok konuşmadım onun yanındayken :P Şimdi beraber konuşuruz benden geveze birini buldum ;)
Pabuc dedi ki…
@mehmetladin, hoşbuldum blog kardeşimmmm teşekkürler güzel sözlerin için..sevgiler saygılar karşılıklı...Sağolun varolun...
MaSaL dedi ki…
HoşGeldiniz :)

Ben siz yokken hiçbişe yapmadım,beni rahat rahat takip edebilin diye :P :))

Henüz sizi tanımasamda içtenliğiniz buraya kadar yansıyor :)

Muhabbetle efendim
Adsız dedi ki…
Selamun aleykum kiz papuc,

yonsam sozlendinmi?gorucuyemi ciktin gii?

yuppi kurtuluyoz sonunda:)saka bir yana:)rabbim hakkinda hayirli olani versin.
Pabuc dedi ki…
MasaL, elimde samimiyetten başka bi meziyet olmadığı için bu değeri koruma niyetindeyim :) Çok güzel söylemişsin ''muhabbetle'' benden de kocaman bi ''İNŞAALLAH'' Sevgiler..
Ness dedi ki…
pabucum heyecandan hoşçakalın postuna hoşgeldin yazdım :) Tekrar hoşgeldiin. Biz yazdık ama sende bi okadar yazıcak şey biriktirmişsindir dimi dimi. haydi yaz :)
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Canım hoş geldin!
Sivri dilini özledim valla.
Bakalım okuyacaklarının arasında ben de varmıyım:::)))
Sevgiler...
mit dedi ki…
Hoşgeldiiin :) Seni yeniden aramızda görmek güzel. Özledik vallahi... Blog yazmak güzel ama şurası bir gerçek ki seninle daha da bi güzel :)
Pabuc dedi ki…
@Ness,
inş yazacak şeyler gelir aklıma (malum aklıma format attım da:P )
hoşbuldum...
Pabuc dedi ki…
@SANSLI,herzaman...ana sayfamda yer alan her bloğun yazılarını okuyorum (yorum bırakamasamda)
Pabuc dedi ki…
@mit,
:)) tebessüm ettirdiniz sevindirdiniz Rabbim de sizi sevindirip tebessüm ettirsin efem :))
leyla dedi ki…
:) nihayet..
Adsız dedi ki…
Gözlerimiz yollarda kaldı ya, on gün lafı bir çırpıda çıkıyor insanın ağzından, ama aslında baya uzun bir süre... Yeni bir heyecanla gelmişsin(bana öyle geldi), artık bunları yazılarına yansıtırsın herhalde...
Pabuc dedi ki…
@leyla
burda en enteresan dostluğum seninle olacak..tartışma(ki tartışmadık bile) başlayan dostluklar sağlam olur bilirim...ki inşaallah diyeyim :)
Pabuc dedi ki…
@ruhumunheykeli,
evt ya 10 gün ne çabuk geçti ben hayret ediyorum..Sanki hiç gitmemişim gibi ;) Offf ömür de böyle işte nasıl geçti anlayamıyoruz...Hayırlarla geçirmeyi nasip etsin bizi Yaradan..
sekeral dedi ki…
hayırdır yaa !! sen niye döndün ki geri, ne güzel kafa dinliyoduk : ))

şaka şaka, bu kez bari ilk söylenen doğrudur benim için diye düşünme de hoşgeldin dileklerimizi kabul et!!

10 gün olmuş demek, vay bee diyor insan zamanın bu kadar hızlı geçmesine..
Pabuc dedi ki…
@sekeral,
eee tabi herkes geldiğime memnun olacak değil ya :P sen de memnun olmayı ver bişicik olmaz(ki yay burcu muhalefet olmasa şaşardım :P)
Ben de seni gördüğüme (pardon yazını) sevindim sağolasın ;)
ramazan dedi ki…
derler ya,"ben biliyordum....."
gerçekten ben biliyordum geleceğinizi.daha doğrusu hissediyordum.neden derseniz,şoforlukta bir laf vardır"kıçına benzin değenler bu işi bırakamazlarmış"diye.şoforlardan duymuştum.bu blog işi de ona benziyor.bir kere bulaştı.sanmam ki
çok uzaklara gidelim.eh biraz kafa dinlendirip döneriz.
ben üç ay zeytin hasadına gittim,pc de yanımda yoktu iyi mi.çatladım.
hoş geldiniz.mutlu oldum.
sevgi,selam.
Profösör dedi ki…
Evet bekliyorduk. Gözlerimiz yolda kalmıştı.
đerkenαя dedi ki…
Esselamü aleyküm..
Papuç, hoşgeldin. Dönmene çok sevindim. Hayatındaki güzellikler daim olsun, ağırlıklarından kurtulabildin ne güzel :) Yazılarını bekliyoruz, kar maceralarını biraz açarsan sevinirim :))
Baki sevgi ve saygılarımla..
Pabuc dedi ki…
@ramazan hocam, tebessümle okudum yorumunuzu sağolun varolun..Evet insanlar sevdiklerinin ve sevenlerinin olduğu yerlerden kopmak istemezler ne de olsa hayatta bizi ayakta tutan en güçlü şeydir SEVGİ..

Sevgiler saygılar...
Pabuc dedi ki…
@Profösör, teşkkürederim sizden bunu duymak güzel...Sağolun varolun efendim..
Pabuc dedi ki…
@derkenar, canımsın inşallah yazarım ama şimdi anca sizlerin yazılarınızı okuyup youm yazacam sonrasında inş yazarımbende:) Sevgiler güzel kardeşim..
Puzzle. dedi ki…
:)seni tekrar görmek güzel,mutlu oldugunu bilmek.Özlettin kendini hoş geldin..
Pabuc dedi ki…
PUZZLE sen burdamıydın ya hu ;) hani gidiyordun :)
sünter dedi ki…
Hos geldiniz,
sevindim geldiginize:)
Adsız dedi ki…
AA GELDİN DEMEK HOŞGELDİN...! :)
Pabuc dedi ki…
@sünter,
teekkürler hoşbuldum:)
Pabuc dedi ki…
@Adsız, aaa hoşbuldum ;)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK