Ana içeriğe atla

Bana burcunu söyle:))

 ÖNCELİKLE Bİ NOT:Resimleri netten tek tek buldum çok yoruldum çookkkk:P burç bilgilerini de netten başka biyerden buldum ve bu postu oluşturdum...çok yoruldum çokkk..Bu arada tek bir burcun özelliği yok o güzel burca kötü bişeyi yakıştıramadım ondan:P :D Yanlış anlamayın benim burcum olup olmamasıyla alakası yok:P Her burca da kendi ünlüsünü hediye ettim...Okurken ben eğlendim bakalım siz ne düşüneceksiniz...Varın sağlıcakla kalın (güp)güzel insanlar...



KOÇ (21 Mart – 19 Nisan)

 .. Mars gezegeninin dünyaya yaklaşması ve dünyanın bu durumdan kıllanması koçları olumsuz etkileyecek. Dengesiz davranışlar sergileyebilirsiniz. Kendinize çeki düzen vermeniz için imaj mekıra ihtiyaç duyabilirsiniz.

uğurlu sayınız: Pi sayısı...
Uğurlu taşınız: Erol Taş

Uğurlu gününüz: Anneler günü



BOĞA (20 Nisan – 20 Mayıs)

Eşitliği sevmeniz başına büyük dertler açabilir. Kuşlarına yemleri eşit vermek için yemleri saymanız tüm haftanızı alabilir. Kuşlarınız yenilebilir bir cins ise, hiç vakit kaybetmeden mangalı hazırlayın ve bu dertten kurtulun.

Uğurlu sayınız: Set sayısı

Uğurlu taşınız: Atila Taş

Uğurlu gününüz: Sigarayı bırakma günü


İKİZLER (21 Mayıs – 20 Haziran)

Bu kadar şüpheci olmanız çevrenizdeki insanları zor durumda bırakıyor. Kapıcının getirdiği ekmeğin içinde zehir olmadığından emin olmak için, önce kapıcıya yedirtmeniz bir nebze doğal karşılanabilir ama gazeteyi ilk kapıca okutmanız yada pedi ilk kapıcıya taktırmanız çok anlamsız.

Uğurlu sayınız: Doğal sayılardan en doğalı

Uğurlu taşınız: Barni Moloz Taş

Uğurlu gününüz: Elektrik faturasının son ödeme günü




YENGEÇ (21 Haziran – 22 Temmuz)

Arkadaşlarınızı çok ihmal ediyorsunuz. Bırakın aramayı, çağrı atıp ödemeli bile yapmıyorsunuz. Arkadaşlarınızın sizin için yaptıklarını unutmamalısınız. İnsan telefonu olmasa da posta güvercini besleyerek hatta kendini yakmak süreti ile dumanla haber gönderebilir.

Uğurlu sayınız: Avrupa liglerinde bulunan Türk futbolcu sayısı

Uğurlu taşınız: Göktaşı

Uğurlu gününüz: Her Allah' ın günü



ASLAN (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Her işi sağ elinizle yapmayın. Biraz sol elinizi de kullanın. Hem unutmayın solunu kullanan herkes(siyaset hariç) boksta olsun, futbolda olsun hep başarılı olmuştur.

Uğurlu sayınız: Ölü ve yaralı sayısı

Uğurlu taşınız: Yüz metre ileriye TAŞIndık
Uğurlu gününüz: Mahşer günü


BAŞAK (23 Ağustos – 22 Eylül)

Son bahar geldi ama siz hala ilk baharı unutamıyorsunuz. Biliyorum ilkler önemlidir. Siz de bilmelisiniz ki, mevsimler gelip geçicidir.Ama bir yerde haklısınız. Her mevsimde aynı sıcaklığı bulamıyorsunuz..

Uğurlu sayınız: Sefer sayısı

Uğurlu taşınız: Çakmak taşı-

Uğurlu gününüz: Ramazanın üçüncü günü


TERAZİ (23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi burcunun bir özelliği olan denge unsuruna güvenip, ip üzerinde akrobasik hareketler yapmak hayatınıza mal olabilir. Böyle bir olayı düşünmek bile başlı başına bir dengesizliktir. Terazi burcu böyle bir hatayı kabul etmeyecek, gereken mercilere başvurarak hakkını arayacaktır...

Uğurlu sayınız: Yolcu sayısı

Uğurlu taşınız: Böbrek taşı

Uğurlu gününüz: Hafta içi her gün



AKREP (23 Ekim – 21 Kasım )

Partnerinizin sizinle ilgilenmediğini düşünüyor ve üzülüyorsunuz. Ama işin ilginç tarafı, partneriz de akrep burcu ve o da aynı şeyleri düşünüyor. Yani ortada hiç bir şey yokken üzülüyorsunuz..

Uğurlu sayınız: Cem Uzan' ın el koyulan şirketlerin sayısı

Uğurlu taşınız: Harry potter felsefe taşı

Uğurlu gününüz: Muayyen günü


OĞLAK ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Çocuksu düşüncelerinizden kurtulup hayatla yüzleşmenizin vakti geldi. Ama yüzleşme bir tv kanalında olursa çok dikkatli olmalısınız. Çünkü yetmiş milyon sizi izliyor olacak.

Uğurlu sayınız: Ahmet Altan'ın kitap baskı sayısı

Uğurlu taşınız: Musalla taşı
Uğurlu gününüz: Çamaşır günü


KOVA ( 2O Ocak – 18 Şubat )

Ailenizin uyarılarını hiç dikkate almıyorsunuz. Ve hep dikine gidiyorsunuz. Sırf onlara gıcıklık olsun diye kırmızı ışıkta geçiyor,önce sağınıza değil de solunuza bakıyor ve otomatik kapı çarpsın diye basamakta duruyorsunuz.

Uğurlu sayınız: Biletli taraftar sayısı

Uğurlu taşınız: Mezar taşı

Uğurlu gününüz: Ziyaret günü


BALIK ( 19 Şubat – 20 Mart )

Sosyal fobinizi yenmelisiniz. Toplum içinde konuşamıyorsunuz bile. Tamam dilsiz olabilirsiniz ama insan biraz gayret eder. Yarışmaktan sonra en önemli şey azimdir. Bunu unutmayın.

Uğurlu sayınız: Avagadro sayısı

Uğurlu taşınız: Okey taşı

Uğurlu gününüz: Pilav günü

Yorumlar

ramazan dedi ki…
burçlara inanmam,koç burcu doğumluyum.mona lisa burcuma çok yakışmış doğrusu.
hjhlp dedi ki…
ikizlerim. burçlara ramazan hocam gibi ben de inanmam. çünkü ikizleri çok kötü gösteriyorlar, iyi gösterselerdi inanırdım. evet bana da naomi çok güzel yakışmış :)
zanzara dedi ki…
owww tamam tv ye çıkmam çok yakındı.sağol ya.gerçekten.owww.bi an tedirgin oldum ama olsun geçer dimi?söylesene geçermi ya oda yazıyomu aldığın yerde O_o :)
buarada güzel çalışma emeğe sağlık...
Pabuc dedi ki…
@ramazan hocam kimse inanmıyo burçlara ama bazılarıda tutuyo ne hikmetse:)

@muhaber ..eğerki ben oraya neominin resminin yerine İlyas Salmanın resmini koysaydım görürdük hep beraber ikizlerin neden kötü gösterildiğini:P
Pabuc dedi ki…
zanzara ee ben şimdi senin burcunu anlayamadım :P yazmışsız güzel de ben sonuca varamadım:))
zanzara dedi ki…
ben oğlakım:) hani var ya "Çocuksu düşüncelerinizden kurtulup hayatla yüzleşmenizin vakti geldi. " :D :P
Pabuc dedi ki…
burçları tekrar okuyup bulmuştum burcunu:))) yine de sağol söyledin
bi dost dedi ki…
benim burç için yazdıklarını çok sevdim:D uydu ama..
Unknown dedi ki…
Aslanım ben üstelik doğuştan solak :)))

cok emek harcamışsınız yazıya elinize saglık
Adsız dedi ki…
yay hani?
Pabuc dedi ki…
yılın @bidost'u senin burcunun duygusallığı dışında kötü huyu var mı ki ben hiç duymadım:))

@uYusUK PasA , ne şımarıyon aslan burcusun diye tamam anladık lidersin:P

@adsız ,yay burcu suya düştü:P yazının başındaki notu okumadın sanırsam :))
:D evet evet biliyodum ugurlu gunumun mahser gunu oldugunu, 4 gozle beklıyorum glsın dıye...
mit dedi ki…
Uğurlu günüm mahşer günüymüş :) (Aslan burcu) Zaten başıma gelen binbir türlü olaydan şansımın pek de yaver gitmediği görülüyor. Ben de ne zaman kıracağım şu şeytanın bacağını der o günü bekler dururdum. Daha çoook beklerim anlaşılan :) Hatta beklemeye razıyım, gelmesin o gün hiç :))

Emeğine sağlık...
erkan bal dedi ki…
güzelmiş... zihninize sağlık... kendimi aradım bulamadım ama olsun.
Pabuc dedi ki…
Yazımın başında belirtmiştim yine yazayım ..BURDA BİR TEK BURCUN ÖZELLİKLERİNİ YAZMADIM (ÇÜNKÜ O BURCA KÖTÜ BİŞEY YAZAMADIM KIYAMADIM:p)O DA YAY BURCU YANİ BENİM BURCUM :)
Tüm yay burçlarına duyrulur:)
Pabuc dedi ki…
@mit ne iş ya sen de böyle arabesk şeyler yazmışsın bi aslan burcuna yakışıyomu bu yani aaa lütfen ne demek şanssızlıklar:)
Pabuc dedi ki…
@K.K.A.P.F :)) mahşer günün bekleme yaw sen iyisimi kendine başka bir gün seç..
çok ilginç olmuş tam bir zeka işi eline emeğine sağlık hoş olmuş:)
Adsız dedi ki…
aslan burcuna sahibim,ama hicbir ozelligini hamd olsun tasimiyorum:)rafet elromanla uzaktan yakindan ilgim alakam yoktur,aynlis anlamlamalara kapim kilitlidir:)

demek mahser gunu,cok guzel:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK