Ana içeriğe atla

Kim hangi şehirde eşleşmesi:)

  Her gün rutin olarak Kuveyt,İspanya,Almanya,İngiltere,Amerika dan ziyaretlerim var görünüyo :)Hey güzel Allahım ...bunlar geçerken uğrayanlar tabiki bunun farkındayım...ama şimdi sayacaklarım kim, onları merak ediyorum..tabiki sayfamı ziyaret eden kişileri az çok tahmin ediyorum ama şehirlerde bi eşleştirme yapamadım:) Yine de ben buraya yazayım ziyaretçi şehirlerini herkes kendi üzerine alsın (güp)güzel insanlar:)


1- İstanbul ve Gayrettepe istanbul,Acıbadem istanbul :)))
2-İzmir
3-Bi hayli Ankara
4-Mersin
5-Hatay
6-Erzurum
7-Konya
8-Samsun
9-İzmit
10-Kahramanmaraş...Bu arada beni 2 gün içerisinde 3 kişi listesinden silmiş onları nasıl öğrenebilirim bilgisi olan yazsın lütfen:)

Yorumlar

İ.x.İ.r dedi ki…
Zonguldak da var d.b.p :P
mit dedi ki…
İzmir'li olan ben oluyorum. Biliyorsun zaten... Sen de Burdur tarafından giren kişi oluyorsun sanırım?
Quaresma7 dedi ki…
Peki ben Samsunu alıyorum. Amasya mniminnacık bir şehir olduğu için, bazen Çorum, bazen Samsun olarak yansıyor. Amasya olduğumda olur ama, güzel şehrim o listede yok. Neden ki? Burası çok güzeldir oysa...:)
Pabuc dedi ki…
hee dimi @i.x.s.i.r orda okuduğunu yazmıştın sen ama bende zonguldak görünmyo:S

Evt @mit sonradan aklıma geldi İzmirin sen olma ihtimalin..

@Quaresma7 anlaşıldı tımam:))
NoEngel dedi ki…
Ben Ankara'dan katılıyorum.Ancak sürekli zongulduk,akçakoca diyor.Frekansları karışırıyorum herhalde.İyi günler.
hjhlp dedi ki…
8'den beri hatay benim. ondan 13 temmmuz'a kadar öncesine kadar ankara'dan birisi bendim... sonra da ant olacam inş
Pabuc dedi ki…
@NoEngel Ankaralılar ve İzmirliler rekora koşuyor:))Demek sen de onlardan birisin:)Sevgiler saygılar..

@muhaber ,siz bakan felan değilsiniz dimi:) Ayrıca tatiliniz daha uzun olsa daha kaç tane şehir sayardınız bilemiyorum:)umarım gezmeyi seven bi yapınız vardır. sağlıcakla kalınız...
Yesari dedi ki…
ankaradan birini aliim bu tartafa...kaç kaldı geriye???
Pabuc dedi ki…
Ankaralıların sayısı bi hayliymiş..aceba siz biribirinize yakınmısınız hey angaralılar:))Ben de başta bi tek sen varsın o güzide şehirde sanıyordum:)
Adsız dedi ki…
heeey ben de ankaradanım! :P :D
cografyacı dedi ki…
Hatay/İstanbul :)
hjhlp dedi ki…
gezmeyi acaip seviyorum. bakanlar benim iki ayda gezdiğim 3 şehiri, onlar iki günde yurtdışında yapıyor :((
sihirlisepet dedi ki…
İstanbul,Acıbadem'e yakın sayılırım ama,tam da oralar değil.hatlar mı karışıyor acaba :-)
Pabuc dedi ki…
@rockunsel,@mehmetadin, @sihirlisepet öğrendik nereli olduğunuzu şimdi sıra isimlerinizde:P şaka şaka
@muhaber arada bir fark var onlar gezilerini milletin parasıyla siz kendi paranızla yapıyorsunuz :P :))

sağlıcakla kalın..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK