Ana içeriğe atla

Bi İşi de Tam Yapın !

Evet çok sinirliyim evet bu bir siyasi içerikli yazı olacak rahatsız olacak olanlar şimdiden okumayı kesebilir...Çok sinirliyim buraya yazarak içimi döküp rahatlamalıyım !

X partinin güya başta olduğu bir yerde yaşıyorum ... Burada yaşayan biri şu an iktidardaki parti için "Burada başa geldiklerinde bu şehri baştan aşağıya yenileyeceklerini bilsem yine onlara oy atmam!" demişti  umarım hiç atmazsın ve bu rezilliği ömür boyu çekersin hanım teyze! Arkadaş bir sabah kalkıyorsun elektirkler yok bir sabah kalkıyorsun sular akmıyor ...geceleri su içmek için ya da tuvalet ihtiyacı için kalmamak daha iyi çünkü uykulu uykulu insan çok daha sinirli oluyor böyle kötü süprizler karşısında !!!

Ya tamam diyorum arıza vardır falan filan da kardeşim nüfusu 100bin bir ilin: su sorunu çözülmemiş elektirik sorunu çözülememiş yolları söylemiyorum bile siz niye seçimlere girip Belediye Başkanlığına talip oluyorsunuz; diğer partilere çemkirmek için mi ?

Yaşadığım yerde boş bir alan vardı bu yıl bir zahmet oraya botanik(ben botanik diyorum ama siz öyle çok güzel bi yer canlandırmayın gözünüzde) park yapmaya karar verdiler ve yazın başında çalışmalara başladılar Kasım geldi hala park bitmedi (tamamlanmadı ) ve bu park için"Yılın projesi!"diyorlar ve beni deli ediyorlar . La ülkenin başındaki ADAM siz bu parkı tamamlayana kadar  köprü açılışı yaptı bir tüp geçiş açılışı yaptı ,halk bir darbe durdurdu be! Yılın projesiymiş bi gidin ya, siz bi de bu ülkenin yönetimine talipsiniz ne yapacaksınız ya siz ülke için ? Başında bulunduğunuz belediyeleri adam gibi idare edemiyorsunuz be ,ülkeyi nasıl idare edeceksiniz? Hee tabii idareyi  o ülkeye bu ülkeye bırakacaksınız sonrada ülke idare ediyoruz diyeceksiniz he mi ; hiç yapmadığınız bişey değil !!!!

Laftan başka bişey üretemeyen insanlar başkalarının yaptıklarına çamur atıyorlar ya insan delleniyor . Hiç mi utanma yok sizde bilmiyorum ki ! Bir de suları kesip 4 saat sonra su kesintisini anons etmeniz var ki daha fazla sinirlenmemek için o konuya girmiyorum ! Ama ben size bişey söyleyeyim mi buranın halkının çoğu bu durumdan memnun ! Ülkeye hizmeti görmeyen, onlara çemkirenler utanmadan karşımıza geçip :" Ne güzel oldu değil mi bu park!" diyebiliyorlar . Akılları bu kadar diyecem demiyorum demiyecem demek ki buna layıklar ! Ben de benim gibi burada zorunlu kalanlar da arada yanıyor ama olsun ne yapalım !!! Gidebilsem bir gün durmam burda; bazen istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalıyoruz maalesef !

Yorumlar

Ramazan dedi ki…
Yorumunuzu girin...Chp li bir vekil diyorki İzmir ayrılsın tek başına AB ye girsin kafa yapısı bu ve ilginçtir bunu ayakta alkışlayan trene bakanlar var bu ülkede.Yalova bu fırsatı yakalamıştı hopladılar zıpladılar ne yaptılar ne ettiler geri teptiler biz taş devrinde yaşamaya talibiz dediler.Ne diyelim en kısa sürede yalovadan kurtulmanız dilegiyle.Resimde ruh halini yansıtmış bu haldeyken fazla yanaşmamak lazım ama her şeyi göze aldım yorumumu yazayım dedim.Chp bu ülkenin yobaz kesimi onlar saga sola cemkirip millete koyun yobaz diyor ya aslında koyun ve yobaz kendileri farkında degiller ülke bu öküzler yüzünden geri kaldı yerinde saydı.
Pabuc dedi ki…
Güze özetlemişsiniz Hocam, cehepenin halini...ideolojileri nefret odaklı ve nefretleri kemikleşmiş !

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK