Ana içeriğe atla

Aman Kalkma Otur !



Fransa'da bir saldırı oldu ve 12 kişi öldü! Ve tüm Dünya(!) ayakta başlıkları atılmaya başladı bizim Gazetelerimiz tarafından bile ! Aslında öyle doluyum/z ki bu konuda, düşüncelerimizi kelimelere cümlelere sığdırmak mümkün değil ! Ben konuyla ilgili sadece bir iki yöne değinmek istiyorum. Birincisi 12 kişinin ölümüyle tüm Dünya'nın ayakta olması olayı diğeri ise işine gelmediği zaman sesi çıkmayan bilmişlerin tüm islami bilgilerini bir gayri müslim öldüğü zaman döktürmeleri ! Nasıl mı oluyor bu, şöyle; 

Yıllardır milyonlarca Müslümanın öldürüldüğü (hatta biz buna katledilmek diyelim) dünyada kimsenin kılı kıpırdamazken 12 Fransız 'ın öldürülmesiyle birden ayağa kalkma iyi yüzlülüğü ! Böyle bir durumda hiç kimse, Müslümanların bu olaya Fransız kalmasını çok göremez ! Birileri öldürüldü diye sevinecek kadar kendini bilmez değilim keşke herkes insan olsa da kimse kimseyi öldürmese ama oluyor işte! Milyonlarca insanın(çoğunluğu Müslüman ) öldürüldüğü bir dünyada asıl terörün anası babası sayılan ülkelerde de birilerinin öldürülüyor olmasına bu kadar da şaşırmamalı iki yüzlü Dünya !



Ha bu arada senaryosu önceden yazılmış ,maskeli oyunculara oynatılmış terör faaliyetlerini kimse Müslümanlara yamamasın çünkü artık kimse yemiyor/yutmuyor bunları. Hep aynı taktik olduğu için çok belli oluyor senaryonun yazarları ! Neymiş karikatür çizmişmiş de, iki Cezayirli kardeş karikatüristlere saldırıp öldürmüşmüş ! Hadi ordan ! Dün sokaklarda Rap yapan biri  profesyonelce bir suikast düzenleyicisi olmuş öyle mi ? Ha bir de bunu elleri kollarını sallaya sallaya sokak ortasında üstelik gündüz gözüyle yapabiliyor vay be ne kadar da inandırıcı !!! 

Fransa'nın Filistin'i tanımasıyla ilgili yok yani bunların ya da ekonomisi çöküşe doğru ilerleyen Batının krizleriyle alakası da yok ,Avrupa'da kiliselerin hızla kapanmasıyla, Petrolü olan ülkelere saldırma planı hiç değildir kesin ! Tabi  kesinlikle  çok önceden çizilmiş karikatürlerin hırsıdır ? Birilerinin içinde büyümüş bu hırs sonra böyle bir zamanda pat diye çıkmış ve bu insanları bu planı yürürlüğe sokmaya itmiş öyle mi ? Bunları yiyen var mıdır cidden ! Ha var var hatırladım bizim çok bilmişlik taslayan müslümanlarımız var ya şimdi aklıma geldi ! 



Sanki bunları bilmiyorlarmış gibi ''Vay efendim bir Müslüman böyle yapar mıymış,Vay efendim Peygamber böyle mi yaparmış kendi karikatürünü çizenlere böyle mi tepki verirmiş, vay efendim bunlar Müslümanların yüz karasıymış, islam öldürün demezmiş  miş de miş miş de miş!'' Müslümanın nasıl olması gerektiğini hepimiz biliyoruz ;neler yapması yapmaması gerektiğini de biliyoruz çok şükür. Ama sorun şu ki biz bu olayı Müslümanların yaptığına inanmıyoruz ve onun için sizin gibi Müslümanları diğerlerinden çok suçlamıyoruz ! Böyle zamanlarda Müslümanları ,gayrimüslimlerden daha çok kötüleyen Müslümanlardan nefret ediyorum bazen(he doğruya Müslüman nefret etmez ) Ama katlanamıyorum herkesin el birliğiyle sürekli Müslümanları kötülemesine .... Ya hu terör olaylarının kaçını gerçekten Müslümanlar yapıyor ? 

Terörün anası/babası, şu an dünyayı oyunlarıyla oynatan iki ülke ve onlardan daha büyük terörist mi var Allah aşkına ! Terörün başı kendinden habersiz her hangi bir olaya izin verir mi peki ? Vermez kesinlikle vermez onların idare etmediği bir terör örgütü olduğuna da inanmıyorum zaten..


O insanların ölümüne oh çekenlerle ,Müslümanları kötüleyenleri/suçlayanları benzer görüyorum ben. Çünkü her iki tarafta olayın asıl sahibi olarak Müslümanları görüyor ve ben bunu kabul etmiyorum. İnanmıyorum Müslümanların bu ve benzeri olayları düzenlediklerine. O kişiler büyük ihtimalle ya ... ülkesi ya da .......dir; zaten hangi taşı kaldırsanız onlar çıkmıyor mu altından !


Diyecek çok şey var illa ki her şeyi en iyi bilenler bu konu üzerine çok yazıp çizerler. Ben tüm düşüncelerimi aktaramasam da en azından beni en çok rahatsız eden kısımları paylaştım sizlerle..Her şeyin en doğrusunu Rabbimiz bilir...Müslümanlar olarak bizim çok daha büyük sorunlarımız var ve Rabbim izniyle inşaallah onları da zamanla aşacağız inşaallah... Ama şunu tekrar etmek istiyorum ''Müslüman terorist olmaz,terorist Müslüman olmaz !'' Kimse Müslümanlara iftira atmasın artık ,müşrikler de ya da kafirler de arasından eylemcilerini...Ha bir de tabi ki meşhur o iki ülkede !


Not: Bu fotoğraflarda(ve paylaşamadığım çok daha vahim fotoğraflarda görünen olaylarda) ayağa kalkmayan Dünya(!) şimdi hiç ayağa falan kalkmasın ! Her gün onlarca ve yıllarca milyonlarca Müslüman'ın ölümüne sessiz kalan Dünya(!) nın bu gün ayağa kalkıyor olması kime inandırıcı gelir bilmiyorum ama bana zerre kadar inandırıcı gelmiyor. Dün 11 Eylül olaylarını kendileri yapıp sonrasında Müslüman ülkelere saldıranların bu gün ayağa kalkması, büyük ihtimalle yarın başka bir (kaldıysa tabi) Müslüman ülkeye saldırıya geçmesi demektir !

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Yüreğine Sağlık Allah razı olsun....
Profösör dedi ki…
Kuran'ın tasvip etmediği hiçbir şey İslami, insani ve vicdani değildir. İslami inanç ve düşüncesiyle gayri İslami ve batı düşüncesi hiçbir zaman, hiçbir yerde bağdaşmaz. Haksız güçlüyüm ve zorbayım der ama, hak mutlaka galebe çalar. Çünkü hak geldiğinde batıl zaildir. Aklımızın ermediği, nice şer olaylardan da ibret almasını bilmeliyiz. Allah herşeyi bilendir ve herşeye gücü yetendir. Müslüman İslam'ın gereği gibi şuur yaşadığında ancak kurtuluştadır. Çünkü şuur gaflete düşmemek ve gafletten kurtuluşun adıdır.
Nihat SAMİYUSUF dedi ki…
Yüreğine sağlık ...Ümmet bir gün uyanacak ama bakalım ne zaman...
Pabuc dedi ki…
Adsız,
ecmain inşaallah

Profösör Hocam,
Müslümanların ciddi anlamda sorunları var düzeltmesi gereken.Onları düzelttiğimiz zaman gerçek anlamda dinimizi de yaşayacağız inşaallah.. ama dünyada olanların tüm suçunun Müslümanlara atılmasına dayanamıyorum. Terörle İslamın yan yana anılmasına katlanamıyorum..Terörün efendileri belli ve onların piyonları müşrikler var ama suç hep Müslümanlara atılıyor... Rabbim gafletten sıyrılmayı nasip etsin bu ümmete..

Nihat SAMİYUSUF
Yakındır inşaallah... O kadar islam üzerine korku bulutları salmaya çalışsalar da İslama girenlerin sayısını azaltamadılar çok şükür..
Nihat SAMİYUSUF dedi ki…
inşaAllah Kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır...
Pabuc dedi ki…
İNŞAALLAH
Esma Ünlü dedi ki…
Maalesef öyle canım tek dertleri islam
terör örgütlerini kendileri kurarlar sonra müslümanlara mal ederler maksat mazeret olsun da müslümanları yok etsinler..bu oyunların da bir sonu gelir umarım
Allah sonumuzu hayırlı eylesin..
paylaşım için teşekkürler arkadaşım..
bilinçlenmeye ihtiyacı var bu milletin..
Pabuc dedi ki…
Esma Ünlü,
öyle çok oyunlar oynandı ki İslam üzerinde ve MÜslümanlar üzerinde... milyonlarca insan öldürüldü ,sınırsız zulümler yapıldı yapılmaya da devam ediyor maalesef. Biz müslümanlar bilinçlenmezsek Kurana sım sıkı sarılmadığımız sürece böyle de devam edecek ! Ama tüm bu olanlara rağmen ne İslam ışığında bir azalma oldu ne de müslümanlar azaldı(aksine gün geçtikçe müslümanlar artıyor) ..İnşaallah bizler bilinçleniriz de bu iftiraları atamazlar ve dünya da zulüm kalmaz...
Dünden Bugüne dedi ki…
Üzülmeleri bile samimiyetsiz. Çok şaşılacak şeylere şahit oluyoruz doğrusu. Haberi ilk okuduğunda arkadaşımın ayyy ne olmuş!!! tepkisiyle gözlerim açıldı ama haberin devamını okuyunca daha çok üzüldüm-tepkisine. Çok güzel söylemişsiniz, herkes insan olsun da kimse kimseyi öldürmesin. Ama 2014 yılının o ağır bilançosu da nolur unutulmasın..
Pabuc dedi ki…
/Yasemin,
benim korkum yine acısının Müslümanlardan çıkarılması ! Dünya bir kaos içerisinde ve iyilerin sesi çıkmadığı sürece de böyle devam eder gider..
Adsız dedi ki…
Atalarımız ne güzel demiş "İnsan ektiğini biçer!" kısa ve öz.
feyzullah kırca dedi ki…
Aynı hassasiyetleri paylaştığımızı belirterek; kar danelerinin yere düşerken birbirleriner zarar vermeden indikleri gibi şu kısacık dünya hayatını insanlığın faydasına olan işlere yönelerek geçirip gitsek ne güzel olacak.

müslümanlardan birileri kendimize ana avrat sövünce öldürmeye hakkımız var mı ki; elin inançsız gavuru hakaret edince öldürme hakkımız olsun. şavaş hali başka; onun da kararını devletlerin karar meclisleri alabilir ancak.
Pabuc dedi ki…
Şirvan,
onlar kendi silahlarıyla kendilerini vurup sonrada suçu Müslümanlara atan yalancılar
Pabuc dedi ki…
feyzullah kırcı

Kimse kimseyi öldürmesin asla onaylamıyoruz. Peygamberin karikatürünü (ki hakaret içeren karikatür) de sadece ifade özgürlüğüyle yapıldığına zerre kadar inanmıyorum.Amaçları çok büyük ve umarım amacına ulaşmaz Rabbim oyunlarını başlarına çevirsin inşaallah

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK