Ana içeriğe atla

Artık Ben de Yazmayacağım !

Hiç kimse bloguna yazı girmiyor ,yazı girenler de aydan aya giriyor.Ben neden onlardan aşağı kalayım ki yazmama konusunda.Yazı yazmayacağım ben de! Gerçi şu an okuduğunuza göre yine tutamamışım kendimi yazmışım bir şeyler ama twitlerdan örnek verip çıkacağım sadece.Madem ayda bir yazılıyor ben de öyle yapacağım (gülmeeyinnn) Bana ayda bir yazı çok az onun için bari bunu haftada bire indireyim..''Ha gayret Elif,yazı işinde iyi olanlar ayda /haftada bir yazıyorsa sen de onları örnek al kendine ! Madem doğrusu bu,sen de doğru şeyler yap! '' Lafımı da çakar giderim...
Haftanın şarkısı BU ŞARKI olsun...İyi bir hafta olsun hepimiz için...Haftaya görüşürüz bir başka twit postunda (komik oldu bu söz ya ,beğendim)

RETWEETLEDİKLERİM:


trip atmasın, dırdır etmesin, hep elimin altında gözümün önünde olsun ve nazlı nazlı süzülsün istiyorsanız.. japon balığı alın.

Doğumdan sonra çok kilo aldım. yaklaşık 3 kiloydum şimdi 78 kiloyum.

Moraliniz bozulduğunda somurtmak veya ağlamak için 70'ten fazla kasınız çalışır.Sizi kızdırana yumruk atmak için ise 18 kas.

+Seviyorum. -Bir daha söyle. +İnsan olana bi defa söylenir.

Önce lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam diye, en son saate bakarım, üfff geç olmuş kalkayım ben der giderim. Ne uğraşacağım.

Yobazlık herkese eşit mesafededir, herkesle teker teker ilgilenir, hatrını sorar, dünya görüşü ayırt etmeden kendini herkese cömertce sunar.

Çocuklar: 1-sık sık aralarında kavga ederler 2-ama hemen tekrar birlikte oynamaya başlarlar 3-çünkü mutluluk gururdan önemlidir onlar için.


Bir kalp taşımak incelik ister. Ağırlık taşıyanlara bunu anlatamazsınız!

800 lira iyi para diyen Faruk Çelik 2+1 bir dairenin kirasının ortalama 400 lira olduğunun farkında mı? Bence bakanlar espri yapmasınlar...

Sahtelikler dünyasının acıları gerçektir.

Gideceksen illa.. bana doğru git.. kapat yüreğimin kapısını içerden..

Sadece konuşmayı sevmeyin. Konuşmayı sevdiğiniz insanlar olsun.

Kalbini kırıyor diye üzülme / Belki de hak etmediği yerden çıkmaya çalışıyordur.






Yorumlar

kahvetelvesi dedi ki…
Gülmedim, aksine üzüldüm...Yok ya sadece blog alemi kendine gelsin diye yazılmıştır bu yazı.. Benim bildiğim Pabuç bir yere gitmez, hatta bir yazı döşüyordur şu an muhtemelen.... ( Çok güldüm yukarıdaki cümlelere... Komik milletiz vesselam :))
Unknown dedi ki…
:) Güldürdünüz yine Allah da sizi güldürsün. Bir an ciddiye aldım ama dedim bu pabuç öyle şeyler yapmaz, içim rahatladı.
Pabuc dedi ki…
/kahve telvesi,
yok artık kim ne zaman yazmak istiyorsa yazsın isterse hiç yazmasın;ben de yazmacam buralar dutluk olsun sonunda :) En azından meyvesinden yararlanırız bizler de :)) Zeki milletiz çünkü..Sevgiler ..

/Kalemzade Kamil,
''Bir an ciddiye aldım..'' demişsiniz ya ,keşke bloggerlerin hepsi beni bir an ciddiye alsalar da daha sık yazsalar bloglarında :)) Son yazınız şifre istiyordu açılmak için çok denedim açamadım ama biraz önce sağ olsun açıldı..Yine muhteşem bir yazı olmuş,biz zaten sizi çok iyi anlıyorduk ama açıklama da çok faydalı olacak okuyucularınız için...Saygılar..
cem dedi ki…
ben gibi yatıp kalkıp yazanlar da var yahu :)
Pabuc dedi ki…
/cem
iyi ki de var sen ve senin gibiler...Her yazınıza yorum bırakamasak da her yazınızı okuyoruz...
gelibolu17 dedi ki…
Canımm bak sen yazasın diye ben seni mimledim ama biliyonmu?

Hadiii asma suratını gel bana http://gelibolu17.blogspot.com/2013/03/biraz-senden-biraz-benden-mim.html
Erdi Karadeniz dedi ki…
Hayır ya yazan birileri kalmalı kimi okuycaz sonra :)
Pabuc dedi ki…
/Gelibolu17,
tşekkürler ,elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım :)

/Erdi Karadeniz,
Siz yazacaksınız biz okuyacaz :)
Adsız dedi ki…
Yorum yazmadan olmaz..Yazarııızzz yazarıızz:):)
Pabuc dedi ki…
Yorum yazılmasından geçtim ,insanlar bloglarına yazı yazsın başka bir şey istemiyorum :)
tokerdo dedi ki…
yahu papuç şurda ne güzel yazularını okuyup tebessüm edip gülüp,sitres atıyoduk,iyi sende yazma kös kös oturalım,ne hakkın var bizim iki dakikalık şu eğlencemizi elimizden almaya,yinede sen bilirsin ne diyelim,ama biz severek takip ediyoruz ve heyecanla okuyoruz yazılarını :)) bence bir kez daha düşün,en azından bizim için düşün :))
Pabuc dedi ki…
Bi de utanmadan konuşuyor yaaa :)) Ya dom dom öyle hazır yazı ne güzel okunuyor di mi :) Sen de yazsan biz de okusak mesela ne güzel olur.Ben de gelir senin bloguna ''Tokerdo ne güzel yazıyorsun ,gelip ilgiyle okuyoruz yazılarını''diye yorum bıraksam ne güzelllll olur bi bilsen :) Anladın sen beni ! :)
Adsız dedi ki…
a aaaa ben bu yazıyı kaçırmısım yahu...
kınıyorum kendimi.

okumadım daha.
okuyayım bi.
Adsız dedi ki…
hahaha buralar dutluk olsun demek:))

sayın pabuç...
tabiki senin tercihin.
amma yaz yahu sen:))

zaten okuyacak kim kaldı ki surda?

yazan yazar yazmayan yazmaz ne yapalım...
bir gün herkes kürkcü tükkanına donecektir.
valla ole düsünüyorum.

blok candır yahu.

Pabuc dedi ki…
/absalom,
ben de diyorum yazının neresinde dut meyvesine değinmişim,meğer yorumlarda yazmışım :)

toplasan sürekli takip ettiğim 10 blog vardır onunda yarısı yazı yamzyınca ben de buraları dutluk olsun da meyve yiyelim dedim absalom:)

Evet blog kürkçü dükkanıdır
gidersin gezersin yine gelip yazmak istersin.Yazmak tutku mu oluyor ki bir süre sonra :)
Unknown dedi ki…
A!! a!!! Ciddi ciddi bir haftadır yazmıyor!!! Pabuç!!!!

Yorumcular eylem zamanıdır! "Kararlı blospot" önünde toplanıp Pabuç'u balkona çağırıyoruz!! Hadi tezahürata!!
Yasan da yazmasan da taraftarın senle, üzüntünde sevincinde seninle birlikte...
:)
Pabuc dedi ki…
/Kalemzade Kamil,
boşuna kararli.blogspot almadım blogumun adını :) Bir şey farkettim daha az yazınca yazılarım daha fazla kişi tarafından okunuyorMUŞ (yazmamak için mazeretler vol1 ) :)
Pabuc dedi ki…
Tezahürat demişken şunu da hatırlatma babında ekleyeyim buraya,cidden çok güldüm sonuca: Şampiyonlar Liginde GSnin rakibi Real Madrid oldu ,bahtsız bedevi durumu :)))
N.Narda dedi ki…
tivitlerin hepsi hoşmuş. Haftada bir en iyisi bence, gerçi çoğunca sabredemiyoruz ama öyle olunca yazılar daha iyi oturuyor sanki?

selamlar
Pabuc dedi ki…
/N.Narda,
twitler bizim insanımızn ince zekasının eserleri,seviyorum onları okumayı hepsi de bir birinden hoş. Farkettim ki yazılarınızı da daha geniş kitleler okuyor,sık sık yazınca bir önceki yazınızı üzeri örtülmüş oluyor..

Selam ve sevgiler bizden de sizlere inş
Blogger dedi ki…
Naber pabuç
Pabuc dedi ki…
Blogger'e ''iyiyim'' mi diyecem ben şimdi :) iyidir senden n'haber..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK