Ana içeriğe atla

İyi ki Doğdun ''Pabuç''

Elif'tim bir kırmızı Pabuç oldum

   
Yıllaaaar yıllaar önce gelmiş dünyaya (kelimeleri uzattığıma bakmayın altı üstü 3 yıl olmuş dünyaya gelmesi)Pabuç'un.Elif olarak geçirdiği dünya hayatına bir de Pabuç adını eklemiş ,kardeşinin ''Sen de blog açıp yazsana''demesi üzerine.Yazmayı sevmesi bu blog işine balıklama atlamasına neden olmuş,edebiyat ve dil bilgisi konusunda cahilliği aklına bile gelmeden hemde!..Yazmayı seviyorum seviyorsam başarırım düsturuyla çıkmış yola ve inatla devam etmiş...

Üç yıl içerisinde 1101 yazı girmiş bloğa..Kaba taslak bir hesapla bunlardan 300-400 tanesini alıntı/film/kitap/fotograf  oluşturmuş olsa yine de 800'e yakın yazı yazmışım 3 yıl içinde.Evet biraz abartmışım yazma işini farkındayım ama seviyorum dedim ya hep bu sevginin suçu ben masumum . İlk başlarken 100 izleyicim olur mu derken şimdi 682  takipçim olmuş.Gerçi ben ''Takip edilenlere değil, yorumlarıyla seni destekleyenlere bak.'' diyenlere katılıyorum.Ben de bir çok blogu takip ediyorum ama ''Yeni yazı girse de okusam''dediğim blog sayısı takip ettiklerim kadar çok değil!...

Blog benim bahçem gibi.Toprakla uğraşmak insanı dinlendirdiği gibi blogla ilgilenmek yazmak/çizmek/yorumlamak/yorumlara cevap yazmak da beni dinlendiriyor,eğlendiriyor çoğu zaman tebessüm ettiriyor.İyi /dürüst/zeki/sempatik/bilinçli olduğunu düşündüğüm  bir çok kişi de tanımış oldum blog vasıtasıyla bu da kazanç sayılır benim için.Saçma sapan şeylerle de karşılaşğım oldu ama onlara da gülüp geçtim yapacak bir şey yok zaten.

İyi ki kardeşim (gerçi yazılarımı hiç okumuyor ama) ''Sen de blog açıp yazmaya başlasana''demiş,iyi ki blog açmışım ,iyi ki sizleri tanımışım..Neyse duygusal takılmayacaktım.Blog sayesinde fotografa merak sardım,ara da şiirimsi bir şeyler bile yazdım (şiir ve ben yazarken bile gülesim geliyor)Hep kendimiz gibi kişilerin yazılarını okumaktansa farklı düşünceleri de okumamız gerektiğini hatırladım,sinirlendim buraya yazdım rahatladım,komik anılarımı sizlerle paylaştım...Güzel oldu be! Pişman değilim..Siz pişman mısınız beni takibe aldığınıza ?

Yorumlar

sessizgemi dedi ki…
Nice yıllaraa :) pişman değilim, olacağımı da sanmıyorum^^ Fotoğraf işine devam, yazmaya devam... Fighting!
cem dedi ki…
iyi ki doğmuş papuç. ben bazen takip ettim bazen edemedim, bazen okudum bazen okuyamadım ama olur öyle arada.
ben çok memnunum yani papuç, böyle devam..

murat çelik' in bu şarkısı pek güzeldir be papuç...
FASLI dedi ki…
iyi ki doğdun papuç :)
Adsız dedi ki…
Her yazını okumasam da (yanlış anlaşılmasın; takibe aldığımdan beri en az üçte ikisini okumuşumdur) okuduklarım bana iyi ki bu kızı (blogunu yani :) tanımışsın diyor. Sen içini ferah tut. Bence çok iyi yazıyorsun. Yazdıklarından her okuyan eminim kendinde bir şeyler buluyor ve genellikle seni anlıyor, anlayışla karşılıyordur.
Yorum bırakmadığımda bile çok büyük ihtimalle yazının okunduğunu bilmeni isterim. Niye okuyorum diye kendime soracak olsam şöyle diyebilirim: Hani senin o meşhur pabuç resimli logon var ya; o resim senin ne kadar içten ve samimiyetle bu işi yaptığının aynası benim için. İyi ki doğdun "pabuç". İyi ki varsın Elif. Hep böyle kal.
İyiki varsın benim blogtaki ilk arkadaşlarımdan birisin.

ÖYle deme kim bilir kaç kişinin ilki oldun sen bu blogta:)

Benim gibi kaç kişi hatırlıyor seni bilemezsin:)
gelibolu17 dedi ki…
Gülümseyerek okuyorum yazını ve dudağımın kenarında hala duruyor bir parça tebessüm yazından arta kalan :) müziği dinleyeceğim yorumu yolladıktan sonra,,,
tek bir gün bille pişman olmadım seni izlediğime,iyiki varsın güzel insan iyiki pabuç olmuşsun iyiki takip listemdesin,iyiki burdasın,inşalah ben gitmeden bir yere gitmezsin...Doğum günü kutlu olsun pabucu dama atılamayan tek pabuc'umun :) sevgilerimle selamlar olsun....
erkan bal dedi ki…
nice yıllara efendim. very nice:)
Erdi Karadeniz dedi ki…
Nice yeni yıllara ve yeni yazılara diyorum o zaman. İyi ki doğmuş Pabuç.

Yorum bırakamıyorum çoğu zaman ama okumaya, takip etmeye çalışıyorum Pabuç'u, biz memnunuz ondan...
Unknown dedi ki…
İyisi buradasın iyiki varsın Papuuuç...
kahvetelvesi dedi ki…
Daha hepi topu 45 günlük mazim var blog aleminde. Ama ilk tanıdığım, ilk takip ettiğim, ilk takip edenimsin. Bende yerin hep bambaşka olarak kalacak. Okumaktan, takip etmekten keyif aldığım, "iyi ki var " dediğimsin..Aynı çoşkuyla, heyecanla, içtenlikle yola devam :))
Sihirlitorba dedi ki…
SENİ TANIMAK ÇOK GÜZEL CANIM...BLOĞUNU HEP SEVEREK OKUYACAĞIM İNŞAALLAH...NİCE MUTLU YILLAR PABUÇ A...
nadarû dedi ki…
iyi ki varsın, iyi ki burdasın..
hep böyle kal..
hep bize yakın..

daha nice yıllara inşaallah..
Adsız dedi ki…
Nice yıllara :) Tü tü tü maşallah.Elem tere fiş,kem gözlere şiş... :)))
hüsne dedi ki…
arasıra 300 500 kişi hep geldik toplandık cem yılmaz gibi orkestra verdik. sonra duygusallık .müleykenin sayfasına girmek için .arkadaşlar .acunun programındaki .gibi.3 2 1 sayfaya baktık .birbirimizin tepesine .çıktık.kardeş gibi .iyiki varsın.ALLAH A .şükürler olsun .
Emrullah dedi ki…
Nice 3 yıllara inşallah ablam =).. İidollerimden birisin. =)
Adsız dedi ki…
güzel bir blogun var yeni şeklini bugün gördüm pek güzelmiiş ;)

yazdığım ilk yorumlarımda da özel bir blog olduğunu söylemiştim yine öyle

daha uzun yıllarda yazman dileğiyle :)
Volkan DENİZ dedi ki…
Kırmızı pabuçların bana hep bir heves bir heyecan ve mutluluk çağrıştırdı. Hani eskiden bayramlarda alınıp yastık altında saklananlardan. Ve sen de yazılarında hep bir heyecan, mutluluk ve huzur dağıtmaya çalışıyorsun. Arada bir hüzün de var belki ama yine de hissettirdiğin hüzün değil. Bunu başarabilmek ve hissedemeden hissettirebilmek ne kadar zordur oysa.. Geçen üç yıl sana çok şeyler kazandırdığı gibi seni takip edip okuyanlara da mutlaka bir küçük hatırası olmuştur.
Biliyorum çok uzattım.. Ama gerçekten birçok olaylara farklı baktığım ama inanılmaz başarılı bir şekilde anlaşabildiğim tek kişi olmandan olsa gerek yazdıkça yazıyorum..
Güzel günlere daha çok gülümseyerek yürümen dileği ile...
Pabuc dedi ki…
İYi ki bu postu girmişim kimleri görüyorum yorum bölümünde ...Ara sıra gireyim ben böyle postlar da dost bildiklerimi bir arada göreyim :)

@sessizgemi,
Teşekkür ederim allah da pişman etmesin..Nereden takibe aldım bu arızayı dedirtmesin inş :)

@acıdan_geçtim_güzelleştim,
Teşekkürler ,hepimiz öyleyiz sürekli takip etmeye çalıştığımız kişilerin bile yazılarını kaçırdığımız oluyor..Sana tuhaf gelebilir ama senin benim yazılarımı okuyor olman şaşırttı beni (mutlu da etti) Şarkıya sıra gelince ''çok haklısın özel güzel şarkılardan biri bu..''

@FASLI,
teşekkürler Fanatik Fenerli takipçim :)

@Kalemzâde,
Çok teşekkür ederim yazdıklarınıza sizlerden bunları duymak onur verici..Yazı işinde pek iyi olmasam da duygu ve düşüncelerimi karşımdaki kişilere ifade edebiliyor olmam çok mutlu ediyor beni..Sizler de iyi ki varsınız ,varlığınız her daim başkalarına mutluluk vesilesi olsun inş.

@Amak-ı Hayal,
Sizler de iyi ki varsınız ..Bilmem ilk blog olmuşumdur ve ilkler önemlidir di mi ;) Sizlerde başkalarının ilk blogu olun inş :)


@Gelibolu17,
Teşekkürler ederim güzel gören güzel insan...parmakların yazabildiği sürece yazmaya çalışacağım olmadı anlatacam ve bunu videoya çekip yayımlayacam :) Kimse engel olamayacak blogumdan kopmama ;) Sevgiler..

@İbrahim Ortaç,
Benim blog aleminde ilk ilgiyle takip ettiğim ve hala da ilgiyle takip ettiğim bloglardan birinin sahibi :)Takip edilmesi gereken bloglar listesinde ilk sıralarda yer alacak kişilerden birisiniz... Teşekkür ederim efenim.

@Erdi Karadeniz,
Hoşgelmişsin :) Varolunuz biz de elimizden geldiğince ve sizlerin tüm yazılarınızı okumaya çalışıyoruz...Sağolunuz..

@SEVGİ,
Teşekkürler ederim blog aleminin en hamarat insanlarından sevgi :)Var olunuz siz de...

@kahve telvesi,
yeni yep yeni blogger :) sen de seveceksin zamanla bu alemi daha çok..Teşekkür ederim güzel sözlerin için..

@SİHİRLİTORBA,
Canım...Sen var ya bir tanesin.en sabırlı takipçim :) Tüm yazılarımı okuyorsun ve yorumsuz bırakmıyorsun bana enerji veriyorsun Allah senden razı olsun..Senin güzelliğin beni bloguma yansıyor çok teşekkür ederim...

@derin,
İyi ki varsınız iyi ki varlığınızdan haberdarım...Her şey gönlünüzce olsun inş

@GÖK-TÜRK,
Teşekkürler :))

@hüsne,
teşekkürler..FF den sonra twitter ve burada da yalnız bırakmadığın için...Sen de iyi ki varsın hep de var ol inş..

@Emrullah,
teşekkürler baş tacı kardeşim :)

@RaziN,
Temamı beğenen biri çıktı (benden başka) :) tşk. Özel gören gözleriniz düşünen yüreciğiniz dert görmesin inş

@Volkan DENİZ,
Sizden bunları duymak ne güzel..Ortak yanları yokken anlaşabilmeyi başarmak özel bir durum..Farklılıklarla kabullenebilmek ve özellikle saygıyla yaklaşmak bunun adı..Ve olması gereken bir gerçek ama işte uygulamaya sıra gelince uygulayamıyoruz her zaman (acı bir gerçek)Ben de sana teşekkür etmek istiyorum.Bazı önyargılarımı yıkmama neden olduğun ve farklı düşüncedekilerin de anlaşabileceklerini öğrettiğin/gösterdiğin için....
Mrs. Curiosity dedi ki…
İnşallah hiç sonu gelmesin pabuç (:
Pabuc dedi ki…
inşaallah...
Adsız dedi ki…
e nice şahane yıllara o zamanda karşı kıyının kızı ;)

mum.
Pabuc dedi ki…
Teşekkürler karşı kıyının delikanlısı :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK