Ana içeriğe atla

Ahh Ahh !

Bu aralar doğru dürüst yazı yazamıyorum çünkü bu aralar kendimle biraz fazla meşgulüm.Kendine iyi bak lafını yerine getirmeye çalışıyorum Allah'ın izniyle.Görsellere bir merak salmışım ki sormayın.Nette sürekli manzara/doğa resimlerine bakınıyorum ,tv de dalga konusu olacak kadar Belgesel izliyorum çok da zevk alıyorum.Önceden uykum kaçtığında kitap okur uykumu zorla getirirdim şimdilerde ise, uykumun kaçmasını fırsat bilip açıyorum bir Belgesel kanalı izliyorum bitene kadar (uykum gelene kadar demedim) Tv nin sevdiğim yanı bu işte gidip göremediğimiz güzellikleri ayağımıza olamasa da gözümüzün önüne getiriyor biz de zevkle izliyoruz o muhteşem doğayı,hayvanları ya da insanların yapmış oldukları güzellikleri.

Bunları neden mi yazıyorum ? Tabi ki yine aklımda yazacak belirli bir konu yok (aslında var da toparlayacak dikkat yok bende bu aralar) onun için yine nette tozup dururken rastladığım ''Bu güzellikler muhakkak benim de blogumda olmalı'' dediğim resimleri paylaşmak istiyorum sizlerle.Rabbim bize Dünyayı ne kadar güzel bir şekilde yaratarak emanet etmiş, insan hayretle görüyor,izliyor ve şükrediyor(Kul bilincinde olan insan olan şükrediyor)

Ben doğanın kendisine de resimlerine de hayranım.Sizlerin fikri nedir bilemem.Allah mükemmel şekilde yaratmış ve bize vermiş bu dünyayı insan gibi yaşayalım ;şükredelim diye.Biz emanete riayet ediyor muyuz? Bence hayır sizce cevap ne bilemiyorum.Ne Dünyaya saygımız var ne de insanlığa bir garip hal içersinde gidiyoruz kıyamete...Sonumuz hayır ola!

Bir de bu güzellikleri gidip görmek ne kadar güzel olur diye de düşünemeden edemiyorum.Gidip görüp/gezenlere de imrenmiyor değilim hatta içimden ''ahhh ahhh''çekerek bir imrenme :)Biz de(yani ben) tv den izleriz ne yapalım buna da şükür :)

Buyurun (şimdilik) seçtiğim resimler...!

Fazla bir şey istemem tek karelik bir fotonu çekeydim

Orada bir köy var uzakta diye çığırdığım köyüm sen olaydın

Ah o gemide ben de olsaydım,kutuplarda yol alsaydım

Bu manzarayı görmek için uçağa binmeyi bile göze alırdım

Hangi sanatçının eseri?


Kayalıklar/uçurum ve deniz işte benim üçü bir aradam

Yürüyüşe yer mi arıyorsunuz ,bulamıyorsunuz?Buyrun..

Ahhh Ahhh!

Yorumlar

chyrkyn dedi ki…
www.fotokritik.com üyelik gerektiriyor(resimleri büyük görebilmek için)ama tavsiye ederim.
erkan bal dedi ki…
gez, gör, arpacık kumrusu gibi düşünme:)
Volkan DENİZ dedi ki…
Zor olan ne ki. Bir bilet alıyorsun gerisi kendiliğinden geliyor zaten. Gerçekten.. :)
Pabuc dedi ki…
/chyrkyn
teşekkürler

/İbrahim Ortaç,
TRT nin o programını da severim sunucusu da çok samimidir :)

/Volkan DENİZ,
senin bu hayatı pratik yaşamana hayranım :) O bileti alana kadar olan süreç biraz uğraştırabiliyor insanları :)
Sihirlitorba dedi ki…
hepsi çok güzel...bir ahhh ahhh da benden olsun...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK