Ana içeriğe atla

Takip Edilesi Bloglar...

Sürekli takip ettiğim 20'den fazla site var .Hepsiniz de severek okuyor ve memnuniyetle de takip ediyorum:) Bu tanıttığım siteler bana göre muhakkak takip edilmesi gereken sitelerden bir kaçı.İçeriklerine bakılırsa bana hak verilecektir.Bir kaçının yazarını da tanıyorum ve diyorum ki ''İyi ki böyle insanlarla karşılaştırıyor Rabbim beni..'' Edebine,edebiyatına, bilgisine hayran olunası kişiler..Her daim sevgi ve saygıyla anıyorum kendilerini...Bu güzel siteleri takip etmekten sizler de mahrum olmayın istedim...Bundan önce de bir çok site tanıtımım olmuştu hepsi de çok güzel sitelerdi..Ve bundan sonra da devam edecek site tanıtımlarım ...
Saygılar..




http://www.erkansen.com


http://mefkuremiz.blogspot.com


http://gonuluniversitesi.blogspot.com


http://farukozcan.blogspot.com


http://akpinartolga.blogspot.com


http://grizzlelife.blogspot.com


http://diicap.blogspot.com


http://yazaninsan.com


http://ihyaca.wordpress.com/






Not:İsteyen yorum kısmında blog reklamını yapabilir ,serbest :)

Yorumlar

aymuca:) dedi ki…
http://aymuca@blogspot.com ziyaretlerinizi beklerim:)
Adsız dedi ki…
Teşekkürler reklamlar için, bu listeden iki kişiyi takip ediyorum
Adsız dedi ki…
Böyle güzel blogları tanımamda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, tanıtımlarınızın devamını bekliyor olacağım. :)
Gülcan dedi ki…
VALLA BÖYLE GÜZEL BLOGLARA İMRENİYORUM BENDE ONLAR GİBİ OLBİLİRMİYİM BENİDE SEVİYORLARMIDIR DİYE HEP DÜŞÜNÜYORUM. SEVGİLER.
ihyaca dedi ki…
Sevgili Pabuç,
Layık olmasak da bizlere de sayfanda yer vermiş,layık görmüşsün.Çok teşekkür ediyorum,Allah'a emanet ol :)
mit dedi ki…
Eeee? Burada "Bu da geçer" isimli güzide blog sayfasının adı yok? Ama olmaz ki? O yoksa ben de yokum :)
dicaprio27 dedi ki…
" Kendimi burada görmekten son derece memnun oldum, beni bu sayfaya layık gördüğün için teşekkür ederim kararlıpabuç. Daha çok çalışıp daha iyi yerlere geleceğim."
Pabuc dedi ki…
/aymuca,
kayda aldık :)

/Gülcan,
Bir süre sonra herkes birbirini tanıyor ve samimi yazanalr seviliyor inan..Başarılar dilerim :)

/ihyaca,
bloglarınız çok kişi tarafından okunmalı çünkü hakkını veriyorsunuz..sevgiler..

/mit,
kendisini tanımam etmem benim işim sevdiğim bloglarla :) O yoksa sen ol aman ha..Benden duymuş olma ama pek sevimsizdir o blogun yazarı ;)

/L.dicaprio,
yazılarınız gayet iyi bence siz gayet başarılısınız ...
Pabuc dedi ki…
/Yusuf,
diğerlerini de takibe almanı tavsiye ederim..Pişman olmayacaksın..

/ayseunal,
Biz de dikkate aldığınız için teşekkür ederiz:) Sevgiler..
estikceyazanadam dedi ki…
İltifatınıza nail olmaktan pek mutlu olduk efenim. Bizde zevkle sizi takip etmekteyiz. Teşekkürler, Saygılar : )
Pabuç dedi ki…
Sizler gibi güzel yazamıyor olsak da tarafınızdan takip ediliyor olmak onurdur..Adım asabiye çıktı ama bak görüyor musun ben de güzel sözler edebiliyorum:)
Unknown dedi ki…
Güzel blog bir de benimkine bakarsanız sevinirim. Kimbilir belki hoşuna gider (: www.gurkanca.com

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK