Ana içeriğe atla

540 Kişi İzlemeye Almışsa Okunuyorumdur Heralde ;)

İki yıla yakındır blog yazarıyım.Yazdıkça yazdım ,yazdıkça çenem açıldı, çenem açıldıkça daha da çok yazdım;) Sağolsunlar okuyanlarım da oldu.Okuyanlar yani düşüncelerimi anlayanlar onaylayanlar ya da karşı çıkanlar,iltifat edenler ve eleştirenler hatta eleştiride aşıp kişiliğime bulaşanlar ;) bir çok kişi.Hepsinin de canı sağolsun.

Şimdi blog aleminde ''Okuması En Keyifli Blog''ödülü geziyor.Sağolsunlar;Gelibolu17,GüLümSe,Kamikaze,mehbup,
dostlarımda beni bu ödüle layık görmüşler.Çok teşekkür ediyorum kendilerine bu ince düşüncelerinden dolayı...Böyle yazınca da kendimi oskar almış sanatçı gibi hissettim:) şaka bir yana okunuyor olmak ,düşüncelerimin paylaşılması hatta eleştiri almak benim için  önemli.Hoş blog yazıyor olmam beni yazar falan yapmıyor ki öyle bir iddeamda yok.Ama anlaşılmak okunmak güzel bir duygu.

''Sen de yazsana'' sözünden yola çıkarak yazmaya başladım ve sevdim bu işi:) Sıkılınca, mutlu olunca, kızınca ,tepemden duman çıkınca ,aklım bir karış havadayken, başıma komik bir şey gelince yazmak hoşuma gidiyor..Sinirlenince burda yazıp rahatlamak  hoşuma gidiyor zira başka birine anlatıp rahatlamaktansa (ki dedikoduda oluyor o zaman)burda yazıp stres atmak daha kolay ve ucuz geliyor bana;)

Ve anlaşılmak çok güzel...Bunun kişiye  faydası nedir tam olarak bilmiyorum ama ben stres atıyorum ve çoğu zaman yorumlardan mutlu oluyorum tebessüm ediyorum bu da kafi benim için...

-''Hacii, bir ödül aldın post girdin anladık da amma uzattın''diyenlere müjdem var BİTTİ YAZI :)

Önemli çok önemli bir not: Bana gelen ödül bende kalır bilirsiniz;)Ben ödül cimrisiyimdir bilen bilir:P Tamam Tamam hemen ne kızıyorsunuz verecem ödülü başkalarına..Benim çok çok severek okuduğum bloglar var tembel olduğum için onların isimlerini tek tek yazmaktansa size onların kimler olduklarını şöyle açıklayacam.Bakın sağ köşede(bakın dedik dimi) ''SİZDE OKUYUN DERİM!'' yazısının alt kısmında bulunan bloglar.Ödülüm orada bulunan tüm bloglara gitsin hem de bir avuç gül kokusu ve yürek dolusu saygı sevgiyle...

Önemsiz bir not:Başlık şımarıkça gelebilir sadece şaka olsun diye yazdım biline..



Yorumlar

gelibolu17 dedi ki…
Önceden bizi "itina ile takip ederken"
şimdi "sizde okuyun derim" olmuş,hoş olmuş,ama ben ilkini daha çok seviyodum,hani böyle itina ile deyince her daim nefesim enselerinde,çok dikkat ediyorum,seviyorum gibi bir his duyuyordum,ama şimdikinde ise,amannn ben okudum sizde okuyun tavsiye ediyorum,ben okuyun diyorum ama yinede siz bilirsiniz,der gibiii olmuşşşş,benden söylemesi:)))

Turuncuyuda çok seviom nerden bildin?ismimi turuncu yazmışsın:)))

Bir avuç gül kokunu,yürek dolusu sevgi ve saygınıda alıp evimin en güzel yerine yerleştiriyorum:)))

Ödüllerin hayırlı olsun,tebrikler...
Teşekkürler,sevgiler,selamlar güzel insan:))
yedek akçe dedi ki…
Sen yazmaya devam et, sen yazdıkça ben okumaya devam edeceğim...
đerkenαя dedi ki…
Esselamu aleykum..

Gül kokulu selam ve sevgini aldık kabul ettik, bilmukabil yüreğine kardeşim :)

Ödülünü tebrik ederim, okunası ve keyif alınası yerdir bura :)

Hayatına bizleri de ucundan kıyısından dahil ediyorsun, kırgınlıklarını kızgınlıklarını umutlarını mutluluklarını yazıyorsun.. Bazılarını keyifle, mutlulukla, bazılarını hüzün ve kederle, bazılarını da kızgınlıkla okuyorum seni kızdırdıkları için :)

Varoldukça okuyacağım, hayatına dahil olmak keyif verici, sen hep ol, sen hep kal..

Sevgi ve saygıyla,hep..
Pabuc dedi ki…
/Gelibolu17,
hemen değişiyorum biraz düşüneyim ne yazabilirim diye :) Allah sizden razı olsun yüreğinizin güzelliğini taaa buralardan hissetmek çok güzel inan..SEvdiklerinizle huzurlu bir hayat diliyorum size..

/Yedek Akçe,
Teşekkürler ben de senin yazılarını okuyorum ama yorum bırakamıyorum çoğu zaman :(

/Derkenar,
Allah razı olsun..İnan burda yazmak çok rahatlatıyor yoksa gün içerisinde öyle gel-gitler yaşıyor ki yüreğimiz bir yerlerde çığlık olmazsa içte yara oluyor zamanlar..

Sevgi vu huzurla kal yüreği güzel..
mit dedi ki…
Sen yazdıkça biz okumaya devam ederiz arkadaşım. Merak etme, yeter ki bu güzel kişiliğini bozma hiç.

Ödülün için tebrik ediyorum ve daha nice ödüller, nice takipçiler, nice güzel yorumlar diliyorum senin için.
Tebrikler,Hayırlı olsun ödülünüz..Biraz yorum fakiri olduğum için yorum bırakamıyorum ama ben itinayla takip edenlerdenim:)
kaleminize kuvvet..selam ve dua ile..
Pabuc dedi ki…
/mit;
teşekkürler iltifatın için..Güzel gören gözün güzel yorumlayan yüreğin dert görmesin..Tamam işlerinden dolayı bir yoğunluğun var yoruluyorsundur ama olsun bu da dert sayılmaz ;)Allah yardımcın olsun ..

/вєуαz ℓαℓє ,
teşekkürler okuduğunuzu bilmek çok hoş...Okunmak anlaşılmak mutluluk için bir pay..Sevgiler..
Volkan DENİZ dedi ki…
Önce seni tebrik ediyorum sonrada destekliyorum. Ancak haddim olmadan küçük bir ayrıntıya parmak basmak istiyorum.. Blog yada her hangi bir yerlerde yazıyor ve okunuyorsan yazar olmuşsundur. Yazarlığın mektebi yazdığın her yer, hocalarıda okuyucularındır.. Ve sen çok güzel yazıyorsun.. İçinden geldiği gibi yaşayıp yazmaya devam et.. Sevgiyle kal..
Adsız dedi ki…
Canımmm ödüllerini tebrik ederim.hak ediyorsun sonuna kadarr.Gül kokulu selam ve sevgi ile verdiğin ödül için de çoook teşekkür ederim.bendende selam ve sonsuz sevgiler canım.

Allah'a emanet ol her zaman.

sevgilerimle.
Pabuc dedi ki…
/Volkan DENİZ;
yürekten bir teşekkür :) Hissetiğimi yansıtabilecek kadar cümle kurmam bana kafi..Hoş insan ne kadar yazarsa yazsın kendini tam olarak ifade edemez diye düşünüyorum ya neyse:) Ouyucuların yüreğine ve bakışına sabrına hürmetim sonsuz..Saygılar..

/kamikaze;
tşkler cnm siz ki layık görüp okuyorsunuz blog yazılarımı varolunuz:)

Sen de Allaha emanetsin yüreği güzel insan...
FASLI dedi ki…
Dün itibariyle 62 olan izleyici sayım 61 e düştü : )) 3 yıldır yazıyorum, iyi bir ilerle sayılmaz hani. Mehteranlara özenirdim hep, ben olamadım ama bloğum oldu. Bir ileri 2 geri :DDD
Pabuc dedi ki…
/FASLI,
Allah seni güldürsün yorumunu okuyunca kahkaha attım:))) süperdi yaaa
FASLI dedi ki…
amin, FF nedir anlamadım?
maskeli allâme dedi ki…
aynı şekildeydi benim maceramda sen de yaz dedi arkadaşım bir baktım blogum olmuş yazıyorum sayın pabuç yazılarınızı beğeniyorum fakat gönlüm istiyor ki her gün birşeyler yazın ki okuyarak şemlenelim.
Pabuç dedi ki…
/maskeli allame;
ilk adım ''sen de yaz''ile başlıyor snnra gerisi geliyor :)Kapılıp gidiyorsunuz kelimelerin sihrine:)

Teşekkürler..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK