Ana içeriğe atla

Bana Müsade!

Resmi seçmemin tek sebebi,komik olması !
Bir süre yaz(a)mayacam sanırım ..Süre hakkında bir fikrim yok..Hoş bu aralar hiçbir şey hakkında bir fikrim yok ya neyse…Yine bir garip dönemden geçiyorum ki asıl benden eser yok gibi ruhumda..Hayırlısıyla geçsin gitsin bu zaman dilimi inşaAlah…Rutin olan her şeyden sıkıldım (bunu söylerken yine de şükrediyorum her anıma ) garip bir ruh hali bu..Bitsin gitsin demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Bir şeyleri peşinizde/aklınızda taşıyınca ara sıra sizi rahatsız eder durur..Onları olması gereken yerde bırakmış olsanız böyle bir sıkıntı döneminizde olmaz sanırım ama gel de bunu aklına kalbine anlat.Yine de asıl ben ölmediği için ‘’Bu da geçer..’’gerçeğini unutmuyorum şükür… Her anımız pür neşe geçse hayatın anlamı olmazdı zaten..

İşte böyle dostlar..Siz yine de ara sıra gelin sohbet edelim bu yazımın vasıtasıyla..Ben buralardayım sadece benden bir şeyler yaz(a)mayacam bir süre, olay budur ;)

Verdikleri ve vermedikleri için binlerce şükür Yaradana! Sevgi ve huzurla kalın dostlar/dost olabilenler…

Yorumlar

BANU dedi ki…
Geçmekte olduğun garip dönemi, en hasarsız şekilde atlatacağına inanıyorum. Sendeki pozitif enerji, Allah'ın izniyle seni düze çıkarmaya yetecektir.
Bir zamanlar aynısını yaşadım.Buna bekle(t)me dönemi diyorum ben. Durdum biraz, sonra aslında durmadığımı sadece beklediğimi fark ettim. Bu bekleyiş, birini veya bir şeyi beklemek değildi tabii. "Dur, bekle, geçsin ve yeniden yaz". Buydu. İnsan, ruhunu bekletme ihtiyacı duyuyor ve bu ihtiyacın kesin giderilmesi gerekiyor. Bir nevi gıda gibi.
Sendeki de böyle bir şey mi bilmiyorum ama diyeceğim şudur ki sakın bizi çok bekletme pabuç...
đerkenαя dedi ki…
Güzel Dost,

Huzurla kalman dileğiyle, Rabbin selameti senin üzerine olsun ve bu mola uzun sürmesin :)

Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve beraketuhu...
Sihirlitorba dedi ki…
cnm Allah sıkıntılarını gidersin inşaallah...sen yine de arayı çok açma...sevgiler...
Büşra Bayram dedi ki…
Umarım en kısa zamanda atlatır ve aramıza dönersin :/
gerçekten komik ve şirin...

pabuç: Oluyo bazı dönemler böyle.Rutinlik adamın gırtlağına çöküyo insanın onunla bile uğraşası gelmiyo tabi o ayrı..ama bak ne dicem "bu da geçer" dimi arkadaşım;)
Ali Sunarlar dedi ki…
@Pabuç..hayırlın için duacıyız inşaAllah..sen yine bizimleydin en kötü anlarda bile biz de seninleyiz inşaAllah Allah kolaylık versin size duanız eksik olmasın ne dilinizden ne de üstünüzden..yine güzel güzel yazılarınla bizimle olasın selam ve dua ile selametle kalasınız..;)
Ali Sunarlar dedi ki…
Ve 'müsade'lerin 'müsade'si sizindir kendinizi iyi ve hayırlı hissettiğiniz vakte kadar..
gelibolu17 dedi ki…
Günaydınnnnnn,de get şurdan gidecekmiş,daha yeni geldin nereye gidiyon,diye çemkiresim var,hatta çok var,bak çemkirdim bile:))))
sana şurdan bir Nazan Öncel klasiği olan "Nereye Böyle" şarkısını hediye ediyorum,şiddetle dinlemeni tavsiye ediyorum,şiddete hayır diyen biri olsamda dinlemen için psikolojik şiddet uygularım bak,rahatsız ederim dermişimmmmm:))))


İyi bari az biraz gez,dinlen,moral depola ama çabuk gel:))
sevgiler
Pabuc dedi ki…
//BANU Dost;
laf olsun diye yazmaktansa hiç yazmamak iyidir değil mi? Yazılarımızda da duygularımız kadar samimi olmak bizim işimiz..Beklemek bazen en büyük nimet ...Sevgiler..

//derkenar;
Allah razı olsun yüreği güzel insan..

//SİHİRLİSEPET;
Buralardayım ama yazmayacam bir süre :)

//amak-ı hayal;
tşkler neler geçmiyor ki değil mi :)

//@!SNRLR,
Allah razı olsun..Rabbim hepimizin her işinde yardımcısı olsun..Dua ile ilk 10 listemdeki insan;)

//Gelibolu17;
senden gelen rahatsızlık olmaz ,başım gözüm üstüne :) Her zaman beklerim ,varolasın..
M.Y.S dedi ki…
uww rekor bende 1 ay 3 gün ara verdim :) bununda geçeri var.. bekliyoruz:P
mit dedi ki…
Eyvahlar olsun! Sen yazmıyorsun, ben yazmıyorum... Ne olacak bu blog dünyasının hali? :P Ne okuyacak bu insanlar? Yoksa "Oh be!" mi derler? Hmmm.... O da mümkün.

En kısa zamanda eski neşeni ve ruh halini yeniden kazanmanı dilerim arkadaşım.

Hayırlı cumalar...
Budeliçocuk dedi ki…
Önce merhaba;
Sonra..
Bir süre yazamayacağım demişsin..
Umarım yazdıklarımı görürsün..

Haklısın,zihnimiz işgal altındayken..
yazmak zor oluyor..
Ama zor da olsa yazmak gerek..
Sevgiyle..:)))
gelibolu17 dedi ki…
Teşekkür ederim,azcıkta şımarırım,mutlu mesut pazar günü dilerim,gerçi artık akşam oluyo ama olsun,ben daha yeni geliyorum,aç avcunu bak sana güneş ışığı getirdim:)))
sevgiler,selamlar
Adsız dedi ki…
Yüreği güzel arkadaşım,burçdaşım.en kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı,huzurlu,mutlu,canlı bir şekilde moralli olmanı diliyorum.eminim yine birbirinden güzel,okunası,paylaşılası yazılarınla bize ilham vermeye devam edeceksin.küçük bir mola da hakkın.:) çoook çoook öpüyorum.Allaha emanet ol.
üryan dedi ki…
Bazen kabuguma girip dunya devrilmis de altinda bi ben kalmisim gibi ,simarikca bencillik etsem de, ihmal etsem de, sevdiklerim sevildiklerini bilsin isterim..
Sen benim icin hep ozel ve guzel bir dostsun bunu bil olur mu? Gel ya da gelme farketmez.. Adresimi ve telefonumu biliyorsun zaten.. Ben hep burdppayim.. Biraktigin gibi..

Dengesizim ama o kadar da degil..
Hem bak artik soz verdim aydinlik yazilar yazicam..

Sevgiyle kal.. Rabbime emanetsin pabucum..
Pabuc dedi ki…
Yorumlarınız için teşekkürler..Dikkate alınıyor olmak onu veriyor..Allah hepinizden razı olsun..

Uzaklaşmak nimet çoğu zaman..Gidişler içe dönüştür aslında..

Yüz akıyla çıkanlardan olalım inş..
erkan bal dedi ki…
senle ve hep O'nunla kal...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK