Ana içeriğe atla

Biliyorum Yardımcı Olursunuz ;)

  Arkadaşlar elinize düştüm...Yazacak konum yok ama fena yazasım var..Bu zor durumda siz imdadıma yetişin zira konu yokken ben yazmaya çalışırsam saçma şeyler ortaya çıkabilir...Onun için lütfen sizler bir şeyler yazın da kurtarın beni lütfen ;) Bu gün bana yarın size ,bir gün siz de konusuzluk çekerken yazmak isteyebilirsiniz işte o zaman da ben sizin yardımınıza koşarım emin olunn;) Teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara..Postu okuyup da umursamayıp gidenlerede ''Eh görüşürüz sizinle de bir gün'' diyorum ;)
  Sevgiler...

  Not:Tamam ''Şımarık Pabuç'' diyenleriniz çıkacaktır ama biraz şımarıklığın kime ne zararı olur ki;)

Yorumlar

zeynep dedi ki…
:))Beni yazarmısın...hiç tanımadığın birini nasıl yorumlarsın:))Hadi çık bakalım içinden papucummmm............
absalom dedi ki…
pabuç :))

aşkın tarifini yap...
ben sohbetlerde ne zaman sıkışsam bu konuyu açarım.
yaş...,
cinsiyet...
eğitim durumu...
herşey anlamını yitirir.

sen aşkı tarif et mesela.
eğer daha önce yazdıysan benim ayıbım okumamışım.
etmediysen şayet...

e sen kaşındın :)))
gelibolu17 dedi ki…
hımm ne yazsan acaba?
beni yaz demiyeceğim,kendimi ben bile yazamıyorum çünkü:)
nedenini biliyomusun pabucum?
ben çünkiiii,kaç ansiklopedilik kadınım biliyonmu?
hahhaaaaaa,onçün yazamıyorum,elim yorulur benim sıkılırım şimdi boşver,nemelazım:)

sen en iyisi,yine içinden gelenleri yaz olurmu?

sevgiyle kal canım...
Sihirlitorba dedi ki…
mesela şunu yazabilirsin cnm:bazı insanlar yürümek istemeyen bir insanı neden zorla yürütmek isterler. ve bu insanın bütün hayatını yürüyeceği umuduna bağlamasını isteyerek o kişiye hayatı zehir ederler.neden insanlar hayat böyle de yaşamaya değer, böyle de güzel,böylede birçok şeye imza atabilirsin demezler?
çok mu sıradan geldi ;)
Adsız dedi ki…
selamun aleykum

kelin merhemi olsa kafasina surermis,tamda adamindan istiyorsun yeni konuyu:))))aklima ilk ve tek gelen sey su oldu.bende bugunlerde ''fatmagul meyve vermeye basladi'' isimli bir yazi dusunuyordum.blogcular olarak,bu konuya el atmamiz gerekiyor ve yaymamiz gerkeiyor diye dusunuyorum.sende kartel medya hakkinda fikirlerini paylasirsan ben sahsen senin fikirlerini bekliyorum.kanal d ozelliklede son yillarda isin resmen seyini cikardi.yaprak dokumu,bihterli behlul derken,birde fatmagul.insanlarimiz etkileniyor ve yavas yavas fatmagul meyvelerini vermis bulunuyor.boyle igrenc seyler yapacak daha cok insan cikacak,diziye bakarak.zaten ceza kanunlarimiz belli,idam desen yok.ulkenin civisi ha ckti,ha cikacak.

papuccugum ben senden fatmagul ile ilgili daha dogrusu boyle igrenc dizilerle ilgili yazi veya yazilar bekliyorum.faydali olacagini,en azindan bizim gibi bilincli insanlarin bir kez daha silkelenecgi ni dusunuyorum.

cenem acildi,cunku oyle bir konu ki,hepimizi ve cocuklarimizi nelerin bekledigini az cok tahmin edebiliyoruz.

rahmana emanetsin.sevgiler
kelin dermanı olsa kafasına sürermiş :))
Newbahar dedi ki…
Ne yazayım derken bile bak yazmışsın pabuç:))

Eeee bu kesmedi beni diyorsan sokağa çık sokağın nabzını tut.
İnsan manzaraları güzel konu oluyor:)

Sevgiler
mit dedi ki…
Beni yaz, kendini yaz,
Her şeyiiii yaz...

Yok, o şarkı böyle değildi :) Böyle durumlarda yapılacak en güzel şey gözlem yapmak. Etrafını gözlemle, işin abes tarafından bak olaylara. Ya da eleştirisel yanından da bakabilirsin, tercih senin.

Dışarı çık, macera yaşa ya da :) Ama fazla açılma yoksa bu kez de "Beni kurtarın!" başlıklı bir konu açabilirsin, benden söylemesi :)
sufi dedi ki…
Umursamayı yaz
Umursamamayı yaz...
Benim de aklıma bu iki kelime geldi.Laf aramızda bende bugünlerde içime düştüm . sevgilerimle.
üryan dedi ki…
yazacak mevzuu bulamadığı halde, yazası olmak nasıl bir açlık hissidir ve neyin açlığıdır bunu yaz mesela..
-sıkça yaşadığım bir hâldir..bu da geçer :) aldırma..-
NAKKA dedi ki…
Sizin bloğunuzun adında dolayı takip etmeye başlamıştım.. BU DA GEÇER
(Ya HU) içime bir parça serinlik olmuştu..
Bugün yine bunu duymaya ihtiyacım vardı girdim bloğa..
Bazen tıkanınca her şey nerden bakmak lazım yaşadıklarımıza acaba Bu da Geçer diyebildiğinize göre fikriniz vardır belki?
Pabuc dedi ki…
/zeynep,
tanımadığım insnalarla ilgili yorum yapmayı sevmem...Biraz tanıdığımı düşündüğüm kişlerle ilgili yorumlarımı yaptığım bir post yayınlamıştım zaten...

/absalom,
aşkın kendimce tarifini yapmışım
http://kararli.blogspot.com/2010/05/ask.html

Aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkarmış ben bu söze inanıyorum yoksa insan için neden hiç bir şeyin önemi kalmasın ki;)

Bir de ne zor konu seçmişsin anlamadım ki..Ben kim dağları deldiren aşkın tarifini yapmak kim ;)

/Gelibolu17,
bence her kadın bir kitaptır ;) Önemli olan o kitabı okuyabilmek (vay be ne laf ettim ama)

Bu yazıyı yazdıktan sonra güzel bir gün geçirdim çok konu biriktirdim bu gün :) Hayat sürdüğü sürece konu bitmiyor sanırım ...Sende sevginin en hasıyla kal güzel insan...

/SİHİRRLİSEPET,
insanlar her zaman başkalarına hükmetme arzusuyla yanıyorlar ve ben bu durumu hiç anlamış değilim..Başkalarına karışmak onlar üzerinde baskı oluşturmak gibi saplantıları var bazılarının..anlayamadığım şeyler bunlar onun için uzak duruyorum beni geren konulardan;)

Ve ayrıca tüm yazılarımı tek tek okuyup yorum bırakman benim için onurdur varolasın...Allah razı olsun..

/Anlayamazsın,
Bir Fatmagüldür gidiyor anlamadım ..diziymiş sanırım izlemedim hiç izlemeye de niyetim yok..Bir ara bu konuda yazarmıyım bilmiyorum izleyicileri düşünsün diyesim var sadece..Kişi ne izlediğine dikkat etmiyorsa kanallar para uğruna ahlakı tabiki yozlaştıracaktır..

İzleniyor/talep görüyorki o tip diziler reklam çok alıyor..Bilemiyorum yarın öbür gün toplumda bazı şeyler normal karşılanmaya başlandığında da şikayet etmeye yüzü kalmayacak kimsenin...

Sevgiler duyarlı kardeşim benim..


/iki dirhem bir çekirdek,
neden öyle diyorsun ama ne olur yani bir konu atsan ortaya da ben deniz fakir de faydalansa :)) Varlığınız yeter konu söylemesenizde olur...

/Newbahar,
bu gün gayet güzel bir gün geçirdim ve bolca malzeme topladım ;)

/mit,
beni kurtarın iyi bir başlık olabilir ;) Eleştirmek için öyle çok malzeme var ki insna nereden başlayacağını şaşırıyor inan :)

Bu arada şarkılarla aran iyi değil heralde sanursam galiba ;)

/sufi,
bu konuyu bir yere not ediyorum en kısa zamanda yazacam inş :)


/üryan,
benimki birazcık şımarıklık gibi oldu..Aslında yazıp yazmamak çok da umrumda değil..Aklıma estikçe yazıyorum işte..Mutluluk ve sıkıntılarımı buraya aktarmak hoş oluyor..Bazen fikir alışverişleri oluyor iyi geliyor bünyeye...Zira burada yazdıklarımın 2 katını zaten reelde dostlarımla da konuşuyorum eğleniyorum ;)

/NAKKA,
Belki sohbet ediyor olsak fikir alışverişinde buluna bilirdik..Bu da geçer dediğim benim de çok çok çok yaşanmışlarım yaşadıklarım var tabiki her insan gibi..Sonuçta imtihan dünyası eğlenmeye gelmedik buraya ...Canımızı sıkan olaylar kişiler hep var ve var olacak da..Allah yardımcımız olsun..Sabrettiren değil de sabreden olmak her zaman iyidir diye düşünüyorum...

Ve bloga hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz...


NOT:imla ve kelime hatalarım varsa affla yorum cevaplarını çok acele yazıyorum kusura bakmayın emi ;)
Sabahattin Gencal dedi ki…
DUYURU
Bloglardan Seçmeler 24 Kasın 2010 günü ÖĞRETMENLER GÜNÜ özel sayısı olarak yayınlanacaktır.

Katkı sağlamak isteyenler, öğretmenlerimizle ilgili her türlü yazı ya da başka çalışmalarını
29 Ekim 2010 gününe kadar Bloglardan Seçmeler'e gönderebilirler.

İlgi göstereceğinizi umuyorum.

Sevgi ve saygılarımla

Sabahattin Gencal
cecil dedi ki…
:) :)))
gülümsetmeyi nasıl başardığının sırrı yazabilrsin bence:)))
sabah sabah hey allahım ya :)) sen çok yaşa emi.. sen çok güzel yaşa emi..
sorma ya şu fatmagülü.. bende bakmadım baktıracaklar sonunda o olacak :PP
Pabuç dedi ki…
/Sabahattin Gencal ,
elimizden geleni yapmaya çalışacağız inşaAllah...

/cecil,
ya sorma Fatmagüldür gidiyo ben neden raslamadım bu diziye anlamadım (akşamları nete takılmak bazen insanı popüler dizilerden uzak tutuyor) şükürler olsun ;)

Hoş ben de EZEl izliyorum ama ondan da bu hafta vazgeçtim .Şimdi elimde sadece Yahşi Cazibe kaldı :)

Hep gülümse inşaAllah sen de...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK