Ana içeriğe atla

Dünyayı Kurtarmaya Gidiyorum ;)

  Daldal dala konan saksağan(bilmeyenler baksın) gibi konudan konuya dikey geçiş yaparak yazasım var..Öncelikle bir süre yazmaya ara vereceğim müjdesini vereyim de mutlu edeyim hepinizi;) Malum bu ara fazla olmayacak beni bilirsiniz gittiğim zaman erken dönmesini de bilirim ...Tamam netkolik olmasam da özlüyorum bloğumu n'yapayım ;)

 Bu yokluğumda;

-A.B.D 'ye gidip Obama'ya (bakınız) dünyadaki kargaşanın hesabını sormak istiyorum,

-israile gidip 800bin ton hayvan pisliğini(bakınız) kapılarına bırakmak istiyorum,

-Afrika'ya gidip orada açlık çeken çocukların(bakınız) her birinden tek tek tüm dünya insanları adına özür dilemek istiyorum..''Siz burada açlık çekerken biz yediğimiz yemeklerden şikayet edip israf üstüne israf yapıyoruz , çöpe attığımız ekmeklerle sizler burada doyardınız.'' demek için.

-Dünyanın bilmem neresinde çocuk yaştaki insanların fuhşa zorlandıkları ve zorla evlendirildikleri (bakınız) yerlere  gidip o şerefsizlerin üstüne bal döküp hepsini karıncaların ve arıların bolca bulunduğu bir bölgeye bırakmak istiyorum..

-Ülkemin doğusunda yuvalanmış şerefsizlerin kökünü kurutacak bir yöntem bulup şehit analarının göz yaşlarını dindirmek istiyorum...

-Eşlerine ve kız evlatlarına 2. sınıf insan muamelesi yapan zihniyetsizlerin hepsini toplayıp Afrika da insanların uğramadığı bir bölgeye (bakınız) bırakıp geri dönmek istiyorum...

Keşke tüm bu istediklerimi fazlasıyla yapabilsem...Yapılan her türlü zulmü Allah görüyor..

Şunları da ekleyebilirim yapmak istediklerime (hayal güzeldir fazla bile olsa);

-Gizli haritayı bulup , izleri takip edip sihirli lambayı bulup içinden o çok bilmiş cini çıkarıp ''Dile benden ne dilersen ''lafını söyletmek isterim..Ve sonrasında dileklerimi liste halinde sunmak isterim..

-İlk dilek hakkımda bir sihirli değnek(bakınız) (değnekti dimi yoksa başka bir şey miydi hatırlayamadım masalı ) isterdim, gerisi Allah Kerim :)  Sonrasında kendi kafama göre sihirler yapacağım için dünyanın altına üstüne getirme olasılığım yüksek tabi..Kıyameti bekleyenlere erken uyarı niteliğinde olurdum heralde ;)

-Para isteyene harcamaktan yorulacağı kadar para, sevgi isteyene sevmekten sevilmekten yorulacağı kadar sevgi pıtırcıkları ;)

-Huzur isteyene fotoğraflardan (bakınız) beğeneceği bir yer (Atacam onu seçtiği yere.Al sana huzur kimse de yok canını sıkacak,buyur gönlünce güneşlen, yüz, gez, eğlen,ye ,iç..) ''Sıkılırsan ben sana sorarım'' diye de ekleyecem ama ;)

-Ev isteyene Ekvator'da en muhteşeminden  bi şato(bakınız)..Al içinde at koştur, ev ev al sana ev ;)  

-Son model araba hayali olan mı var? Tık hemen Cem Yılmaz'ın bile olamayacak hızda bir araba (bakınız) kapısında..Mazotta benden hemi de sınırsız (vergi bile yok) alsın başını bıktığı yere kadar sürsün arabayı gariban ;)  O hızla soluğu nerede alır bilemem ,zaten benim cep de kapalı olur ben arkasından bir kova suyu döktükten sonra Fatiha'yı da okur üflerim ;)

  Tamamdır bu kadar sululuk yeter bir blog yazısı için ..Hemenn bi toparlanıyorum ve en ciddi halimi takınıyorum ve yazıma başlıyorum..(tamam ya şaka yaptım hemen oflayıp puflamayın )İyi tamam sonuç kısmına geçiyorum yazının;) Aslında başı sonu belli değil bu yazının ya neyse..

  Diyeceğim o ki, bir süre yazmayacam. Zira sıcaklardan mıdır nedir cümleler beynimde gezinirken klavyenin başına geçince buharlaşıyorlar(yazamıyorum anladınız dimi artık o yazamıyorum diyen Pabuç harbiden yazamıyor aklına bir şey gelmiyor anlayacağınız) Bir hayli sinirlenecek şey duyup, büyük acılar yaşadığınız zaman kendinizi toparladınız sansanız da toparlayamıyorsunuz ve inzivaya çekilesiniz geliyor..Ben de bir süre(cik) yazmayacam ve kendi kendime telkinlerde bulunacam...

  Artık başarılı olurum olmam Rabbim bilir...Değişiyorum ,yaşlanıyorum ,olgun bir insan olmaya başlıyorum ve korkuyorum...İyi şeyler oluyor gibi de geliyor pozitif yönümden kaybediyorum gibi de geliyor..tuhaf bir hal anlayacağınız...Ama yokum az biraz haberiniz ola...Sizleri seviyorum...Neden mi seviyorum? ''Allah için seviyorum'' sizler yüreği güzel insanlarsınız taa burdan bile anlaşılıyor bu :) Sevgi ve huzurla kalın...Ben hemencecik(bu kelimenin tam anlamını bilemiyorum öylesine yazdım işte görmemezliğe gelin) gelirim ;)

 SEvgi ve huzurla kalın...Laf dinleyin kalın diyorsam kalın ,beni kızdırmayın ;)

Not:Hayırlı Cumalar...Rabbim tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin inşaAllah...

-





Yorumlar

đerkenαя dedi ki…
Esselamü aleyküm ve rahmetullah...

Pabuç, hayırlı cumalar. Dualarımızın kabulü duasıyla..

Dönüşünü bekliyorum, umarım hayatına güzellikler katarak dönersin... :)

Baki Sevgi ve saygılarımla...
mit dedi ki…
Hahahaha :) Bu uzun zamandır okuduğum en keyifli yazılarından biriydi. Özellikle başta hayatın acı gerçeklerini yüzümüze bir kez daha vurduktan sonra sihirli değneğini eline alıp neşe saçınca daha da keyifli olmuş. Özellikle arabann ardından su döküp üflemene gül gül öldüm. Allah da seni güldürsün. Bu neşeni hiç kaybetme e mi? Döndüğünde ben buralarda olacağım. İyi tatiller...
Adsız dedi ki…
selamun aleykum

yazinin yarisini okuyabildim,ve bir kismina asla ve asla katilmiyorum.insanlar ozgurdur ve ozgurce dusunmeli.karsimdakinin iradesine de saygiliyim,hayvan gibi atlamam hemen sen benim gibi dusunmek zorundasin diyemem.ama katilmiyorum:)))

ben de bu aralar tatildeyim:)iyi oldu ara verddigin?:)))belki sen gelene kadar ailemzin yeni uyeside dunyaya gelmis olur:)arayi 9 ay uzat olur mu?bu aralar can derdindeyim,bak midemi bile dusuneiyorum.:))yada sen bana aylarca icebil;ecegim corbalar,hamur isleri yaparmisin?malum yapamiyorum:)papuc gelsen bana yardim et.bosver tatili neyi.ben burda bakima muhtacim:)

rahmana emanetsin.umarim hayirilisiyla gidip gelirsin.hayirli huzurlu gunler diliyorum.
Adsız dedi ki…
Valla ben de yazamıyorum. Bazen düşünüyorum bir şeyler yazayım diye ama bir türlü tamamlayamıyorum. Hep yarım kalıyor.

Hadi bakalım inşallah dönüşün muhteşem olur. :)
Adsız dedi ki…
Canımm hepsine yürekten aminnnnnnn diyorum:)Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin.çoook öptümmm seni:)
Tespih Taneleri... dedi ki…
Canim benim her zaman ki gibi cok tatlisin:) Hersey gonlunce olsun kandilin mubarek olsun...
Dualarda bulusalim canim...
Sevgilerimle
gelibolu17 dedi ki…
Mirac kandiliniz mubarek olsun...
İyi tatiller,sevgiler selamlar....
Tatil dönüşü banada beklerim:)
Pabuc dedi ki…
@đerkenαя,
wealeykumselam..
tşk ederim umarım hepimiz için her gün kazanç olarak eklenir ömür defterimize..

@mit,
teşekkürlerr efenim gülümsediyseniz ne mutlu bize :)İyi dilekleriniz için de içten bir teşekkür ...Varolasın..

@Anlayamazsın,
umarım senin de tatilin güzel geçer delü kardeş..Her yazıma katılmak zorunda değilsin tabiki...ama ben yazımda olumsuz bir şey yazmamıştım..

@Yusufsan21,
Şarkıcıdeğilim ki dönüşüm muhteşem olsun ;) Kendim gibi gidişim de sessiz dönüşüm de sessiz olacaktır :)

@kamikaze,
Amin hepimizin hayır dualarını kabul olsun inşaAllah..

@Tespih Taneleri,
Allah razı olsun yüzümde kocaman bir tebessüm oldu cümlelerin varolasın ...Çok teşekkürler..

@Gelibolu17,
Allah razı olsun umarım hepimz için hayırlı geçmiştir gece...İnş.Ben de misafiriniz olurum..Bu ara da hoşgeldiniz :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK