Ana içeriğe atla

Tamam Tamam Yazdım Kızma!

  Tamam son yazılarımdan ruh halimin bir hayli sonbaharda olduğu anlaşılıyordur...Ama bu benim hayattan kopmuş olmam anlamı taşımıyor..Hayatta herşey yolunda gitmiyor bu da normaldir..Hep mutluluk bizim yanımızda olsa kıymetini bilemezdik...Bu gibi ciddi konuları bir dahaki zamanlarda konuşuruz (pardon yazarım) ;)
  
 Bu gün çok özel bir gündü benim için...Çok değerli olduğunu düşündüğüm biriyle tanıştım (bu da ayrı bi post konusu) bu günlerde başıma gelen en güzel süpriz bu oldu (devamı da gelsin diye dua ediyorum ) Güzel süprizleri kim istemezki...Heleki hayatın kötü süprizleriyle muhatap olmaya başladığınız bir dönemde süper de olur ...

 Bir de biri daha var ki deli midir veli midir karar veremedim...SEnden bahsedecem dedim ''Geç bile kaldın'' diye mütevazi bir karşılık verdi bana...Karşınıza bazen olumsuz olaylarla biri girer ve siz onu çok da dikkate almazsınız...Siz de belki o kişinin gözünde hafifden deli biri olarak da görünebilirsiniz...Sonra bi şey olur siz sohbet etmeye başlar bir birinizi tanımaya çalışırsınız...

 Beklentiniz yoktur ve sohbetlerinizden pozitif elektrik almak size enerji olarak geri döner..(size de oluyor mu böyle şeyler yoksa ben harbiden delirmeye mi başladım :P) Samimi olduğuna inandığınız birilerinden olumlu cümleler ya da sizi düşündüren cümleler duymanız sizin için kazançtır...Seversiniz bu durumu...(bu ara da farkındamısın konu senden sapmaya başladı ''Bana benzediğini  söyleyen ama bana duygusal anlamda hiç benzemeyen hanfendü'' )Hemen toparlıyorum...

 Bir kaç mailleşme dışında bu ortamda  kimseyle görüşmüyorum malum...Ama hani merak edenler için söylüyorum artık mail adresimde 3. kişi ekli ..Sabahları gmail açınca ''Günaydın..'' diyebileceğim..Akşamları da;3-2-1 ateşşş diye uğurladığım biri...Umarım pişmanlık yaşamam bu konuda (tabiki o da bu konuda bir pişmanlık yaşamaz hoş benim gibi birini tanıdığına kim pişman olabilir ki ;) o da ayrı bir konu) Bu lafın aynısını ondan da duyacağıma eminim ,onun için ilk ben yazdım ...Akşama bu yazımı okuduğunda kızar mı ağlar mı sevinir mi bilmem...Gelişmelerden ben sizi haberdar ederim..:) Aramızda kalsın ama sanırım iyi biri o :) İyi birisin dimi hanfendü ;)

 Tüm olumsuzluklara rağmen inanın hala insanları seviyorum (arada söylenip dursamda) tuhaf bi durum bu da..Ve aklınıza gelirse lütfen benim için de dua edin olur mu!! Özellikle edin demiyorum olur da aklınıza bi şekilde gelirsem ''Allah'ım bu garibin gönlündekileri hayırlısıyla ver'' diye geçirmeniz yeterli..Sağolun varolun...

 Not:Yazıda bahsettiğim kişi kim mi?? O biiiiiirrrr şair.O biiiiiiir duygusal.O biiir yazar.O biiiiiiir hazır cevap.O biiiiiiiiir kiii üüçççç dööörtt ;)


Yorumlar

Sazan dedi ki…
Ohh, şöyle gülümseyerek okudum yazını, son yazıların (ben de aynı paralelde olduğum için) tadımı kaçırmıştı... İyilik ile kötülük yanyana malum, güzel günlere... Sevgiyle...
üryan dedi ki…
kendi anlatıldığı filmin gakasına geç kalan bir ünlü gibi, koşarak geldimmm... lakin bahsettiğim sebeplerle anca gelebildim affola..

artık ölsem gam yemem..
kimileri times'e kapak olmak için çıldırır ben de bu bloga gözümü dikmiştim..
şaka bir yana..
kulaklarımın kenarında fiyonk olan bir gülümseme var yüzümde..

bir kez daha diyim mi..
diyim tabii.. en fazla köler sağırlar bir birini ağırlar derler..
hem ne derler ne demezler umurumda bile değil şuan.. heyyt bee..
Pabuç beni yazmış...

iyi ki varsın..
rabbim bizi birbirimize karşı mahçup etmesin...
üryan dedi ki…
vee artık sana bir şiir yazmak icap ediyor değil mi..
du bakalımm..
üryan dedi ki…
:(
talaş ile yazarken -işte bak kibrin sonunu gör- ; R'yi küçük yazmışım.. yayınla tuşuna basınca farkettim.. hassasiyetiniz, hassasiyetimizdir..

Özürlerimi sunarım.. kaldı ki; RABBİM bilir..
O ,beni bilir..
tozlu sandık dedi ki…
:) mutlusunuz belli allah gönlünüze göre versin ne diyelim..
Adsız dedi ki…
:) rabbim; uzun bir yaşam bağışla bu kuluna ve gönüllerlerden çıkarmamayı devamlı kıl
Adsız dedi ki…
neden yazıların yerince de övünce de mutluluk verir ki biz gibilerine? :)
Pabuc dedi ki…
@Sıradan Bir Sazan,
benim için o kötü günler geçmedi..ama inadına mutlu olacam üleynnn dedim kendi kendime :) Beni mutsuz etmek mi istiyorlar takmıcam leynnn hiç birini ,üzürmeyecem leyynn kendimi ;)

@üryan,
ba ba ba yaw s neden ad veriyon he :) aha işte ben en gizemli gizemli yazmışım yazımında bi havası olmuş..Sen gelmişisn hemn diyivermişsin kim olduğunu....cık cıks :P Şimdi herkes biliyo gmailde 3-2-1 ateşşşş diye uzaya gönderilen mekiği ;)

Bana ''İyi ki varsın'' dime,bu benim için çok önemli bi kelime ağlarım bak...Hem Geniş Aileyi iizliyom ben gülmekten ağlarken bir de güzel laflar söyleyip ağlatma beni;)

Duan için de AMİİİİİNNNNN..!!


@tozlu sandık,
Mutlu olmamak için sebeplerim var ama ben görmemezliğe gelecem kararlıyım :)

@Adsız 1,
aminn Allah raz olsun , dualar karşılıklı olsun...V mümkünde dua ettiğim kişilerinde adını bileyim ;)

@Adsız 2,
Çünkü yerdiklerimin içinde yoksundur da ondan ;) Ahh bi de adınızı bilsem..En sonunda bu ADSIZ ların hepisini bağlayacam kafalarından aşağıya karabiber dökecem olacağı bu;) Lütfen isimsiz yorum yapmayın..Yine de sağolun..
ilhan dedi ki…
Belki de artık bir şeylerin düzelme vakti gelmiştir. Hem gecenin en karanlık olduğu saat şafağa en yakın olandır. Işıl ışıl gündüzler diliyorum...
Pabuc dedi ki…
@iLhan,
Düzeliyor mu bozuluyor mu karar veremedim :/ teşekkürler..amin ..
cecil dedi ki…
aynı dili konuşabilmek,anlamak ve anlaşılmak..
zor bulunur dimi... sarılmak gerek sıkıca...
Pabuc dedi ki…
@cecil,
zor bulunur doğrudur..bazen de sık bulunuyor ama keşke devamlı olsa...Kıymet bilmek gerek çok doğru..
Unknown dedi ki…
herzaman bulunmaz böyle hanfendüler dilerim iyi dostluk kurulur
Pabuc dedi ki…
@bahar gelsin,
bilmem aslında insan ne besliyorsa içinde ona yakınlrla karşılaşıyor ama çoğu bu karşılaşmalar daim olamıyor...Sorun orada..Ama bu ortamda iyi anlaşılabilecek çok henfendü var ben eminim :)
Burcu dedi ki…
keyifle okudum yazını:)

yeni birileriyle özellikle de değer verdiğin insanlarla tanışmak çok güzel bişey..

biliyorsun artık benimde iki tane melekle bi araya geldiğimi:)onlar benim hayatımda oldukları sürece hiçbir zaman bırakmayacağım her zaman dostluklarına önem vereceğim insanlardır..Allah hiçbir zaman ayırmasın bizi..
onlar benim için o kadar farklılar ki;hayatımda söylediklerine inanıp sonuna kadar eyvallah diyeceğim canlardır..
vee tabii sen:)inşallah senle de bi gün tanışma fırsatı bulurum onlar gibi dost,can oldugundan o kadar eminim ki:)

bu hayatta ne kadar kötü deneyimler yaşasak da ne kadar kötü insanlarla karşılaşıp güvenimiz,dostluğa karşı inancımız zedelesen de ben hala hayatta çok iyi insanlar olduğunu düşünüyorum..ve ne kadar haksızlığa uğrasam da..hala insanları sevıyorum ve güvenmeye devam ediyorum..

her zaman dualarımda"Allahım beni ve sevdiklerimi iyi insanlarla karşılaştır"derim..

Allahım sohbetimizi,dostluğumuzu hiç bozmasın..
Pabuc dedi ki…
@burcu (curcum),
canım benim sen o iki deliyi sevdiysen beni de severin çünkü ben deli değilim ;) (bunu okusalar kafamı kırarlar) şaka bir yana evet canım iyi insanlar tabiki var ..Sen de onlardan birisin..Unutma iyilikleri görebilmek için de iyi olan bir kalp gerekir!! Ve ben şuna inanıyorum; herkes kalbindekileriyle bir şekilde karşılaşıyor.Çevremizdeki insanları da biz oluşturuyoruz (mebcuren olanlar dışında) onun için nasıl biriysek öyle insanları çekip onlaraçekiliyoruz...

Sen de her zaman kendin gibi güzel insanları bul inşaalah..Güzel yüreğin dert görmesin akrepcim benim :)
üryan dedi ki…
Günaydın..

sabah motivasyonumu arttırmak için yazıyı bir daha okudum.. Sanırım biraz da şımardım..

evet efendim, cümle alem duysun; akşamları 3-2-1 ateşşş diye uğurlanan uzay mekiği benim..
ama aynı zamanda hanfendüü, delü, biiiiiirrrr şair,O biiiiiiir duygusal,O biiir yazar,O biiiiiiir hazır cevap, olanda ve tabii sanırım iyi biri olan da benim..

yorumlarına abone olduğum ilk yazı bu.. bakayım dedim ; biri de çıkıp pabuç bula bula bunu mu buldun diyecek mi diye.. ama okuyucularında en az senin kadar delü olduğundan kimse böyle bişey yazmamış..

bir kez daha teşekkürler..
ve bir kez daha İYİ Kİ VARSIN..

*kafaya koydumm bi kere senin duygulandırıcam :))
mit dedi ki…
İnsan bazen kendi derdine öyle bir düşer ki etrafındaki güzellikleri görmez olur. Senin bu arkadaşını fark edemeyişin de bundan kaynaklanıyor sanırım. Neyse... Geç olsun da güç olmasın. Allah muhabbetinizi arttırsın ;)

Allah sevdiği kuluna dert, tasa verirmiş pabuç. Sesini duyabilmek için... O yüzden derdim var diye üzülme, sesini duyur. Ne olursa olsun yolundayım de. Bak göreceksin, ne dert kalacak ne tasa...
Pabuc dedi ki…
@üryan,
tşk iyi ki varım ya hu ne kadar haklısın ;) Ben olmasam bu dünyaya gelmemiş olsam güzel yürekleri tanımamış olsam hatta bazen insanlara sinirlenmesem, deniz kıyısında bir bardak çay içemesem, gülümseyemesem gülümsetemesem,okuyamasam anlatamasam dinleyemesem , sevemesem ,sevilmesem, düşünemesem ...v.b ne kötü olurdu bunlardan bi haber olsam...Çok şükür ki varım..VAREDENE şükür...Nasıl cevap ama ;) Sen de hoşgeldin hayatıma..Uzay mekiği;)
Pabuc dedi ki…
@mit,
bu güzel yorumun için teşekkür ederm..Bunlrı tüm samimiyetinle yazdığına eminim...

ve bazen hiç sohbet etmesek de bize dost olabilen insanlar vardır..Sağol..Rabbim seni de her daim iyi olabilmenin erdemini yaşayanlarla karşılaştırsın..Hakediyorsun çünkü..
Antipatik Yazar dedi ki…
Dostluk, arkadaşlık!..
Neşe içinde yazılan ve nihayetinde neşe içinde okunan bir yazı olmuş
Pabuc dedi ki…
Şükür :)
neşe içinde okuman sevindirici...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK