Ana içeriğe atla

Beğenmeyen Gelmez Bile..!

Seviyorsan fazlasıyla sevilirsin,
Sayıyorsan fazlasıyla sayılırsın...
Kibirle, riyayla yaklaşırsan,
Yanımda yer alamazsın...
Kurallara uymam, bildiğimi yaparım dersen,
Hiç zahmet olmadan kapıya kadar uğurlanırsın...
Biz de böyle..!!
(pabuç bi şey diyor içinden)

Yorumlar

Kırmızı Papatya dedi ki…
Pabuç yine içinden neler demiş geldim öğrendim hemen :)

Samimiyetin fazlasıyla karşılık bulacağı ve sahteliklerinde onu barındıran kişilerle birlikte kapı dışarı edileceği gayet açık ve net..
En doğrusu bencede bu arkadaşım..
Düşüncelerini destekliyorum .

Güzel söylemişsin gerçekten.

Görüşmek üzere,
Selam ve dua ile.
Burcu dedi ki…
rica ederim papucum ne demek:)her zaman seve seve,büyük bi keyifle,papucum bugun neler yazacak merakıyla hep burdayım:)

seviyorum,sayıyorum her zaman yanındayım papucum:)
üryan dedi ki…
Heyyt bee.. İşine gelirse diyen insanlara bayılıyorum..

Sevgi ve saygı konusunda yarışalım e mi seninle.. hatta bi tek bu konuda yarışalım.. bakalım hangimiz diğerini daha çok sevip sayacak..

lakin şu kurallar meselesi düşündürücü, bir yerde bir kural kondumu , benim bünyede allerjik bir reaksiyon olarak mevcut kuralı çiğneme arzusu doğuyor.. Ne yapsak ki şimdi :))

beğenmeyen küçük oğluna almasın gibi olmuş bu yazı.. -bu arada niye küçük oğul onu anlamış değilim.. tekne kazıntısı olduğu için en kıymetli olduğundan mı..-

kopmuş gitmişim.. sana diyorum , gevezeyimdir diye de inanmıyosun..Sus be kadın dedim kendime ve sustum..
:))
ama kısa bir süre için..
NiLaY dedi ki…
biri kızdırdı mı acaba :)
Sihirlitorba dedi ki…
hımmm iç ses ne kadar da açık sözlü ;)
Adsız dedi ki…
selamun aleykum.

papuca bu ilhamlari kim veriyorda,siir gibi dokturuyor:))gizli tanik araniyor:))

adam gibiler gelsin,oburlerine kapilar kapali:)

kacmaliyim gene gelecem sonra:)
Sazan dedi ki…
Altına imzamı atarım yazının. Ayrıca eşgal ver alalım ifadesini kim sıktıysa canını...
Kim kizdirdi seni arkadasim boyle yawee! Soylede kulaklarını cekelım,
Ne bu hiddet haniymis celal ,
papuçç ; iç sesın psıkopatlastımı neee ???
:))

SEvgıler
guzel ınsan, eglencelı butonunu nıye kaldırdın yaa!!
sımdı ben nereyı tıklıycam ???
ne guzel eglenıyorduk ya!
olmadı papuç buu,uzdun aksam aksam benı,
sen lutfen benım ıcın bır buton ekle :)

SEvgıler
sevgi dedi ki…
Evet papuc yine kızdırmış biri ama kim ne yyapmış meçhul...
başharfieylül dedi ki…
kime kin ettinde giydin alları :P
Pabuc dedi ki…
@Saklı İnci,
Zaman harcamanın gereği yok bence..V hızla geçen zamanı faydalı şeylerke geçirmek ve güzel insanlarla geçirmek varken neden değer verip değer görmediğimiz kişlerle heba edelimki ;)

@burcu,
sağol curcum ..

@üryan,
işine gelirse diye bilmek için çok fırın ekmek yedim sayılır ..Hayat öğretiyor öğretiyor öğretiyor..bazen geç bazen erken..yeterki öğrenmek iste..kurallarım kat'i değildir ama benimd kendimce kurallarım vardr..olmalıdır da...

@NiLaY,
haksızlıklar beni kızdırıyor yoksa kişilerle sorunum başka olmaz..Maanyak bi hak/hukuk takıntım var..Allah yardımcım olsun ;)

@SİHİRLİSEPET,
kendi kendine konuşmaya başladı bu iç ses ;)

@Anlayamazsin,
teker teker gelin uleyynn diye Türk filmi repliği tarzında yani ;)

@Sıradan Bir Sazan,
oo ifade alınacaksa ben en alasından alıyorum merak etmeyin :)))Sağolasın ...

@SÖZÜN ÖZÜ,
HAHAH evet iç ses psikopata bağladı cin gibisin hemen çaktın manzarayı ;)
ve hemen ekledim butonu maşallah sen de hemen işaretlemişsin eğlenceliyi :)

@a dediki,
kin mi ben mi..Sanırım bundan 13 yıl önceydi ben kin tutmayı bıraktım..Neden mi Rabbim mazlumun/haklının hakkı br gün mutlaka bir şekilde alıyor..Neden kin tutayım ki..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK