Ana içeriğe atla

Beklenti




Bir erkek,
Kendine güvenen ,bakımlı ve akıllı ister,
Ama bir de yanında huzur bulabileceği kadın da ister..

Bir kadın ,
Kendinden emin, bakımlı ,zeki ve düzenli ister,
Ama bir de sevildiğini hissettirecek erkek ister... (Papuç'un iç sesi ..)

Yorumlar

üryan dedi ki…
erkek yada kadın , farketmez, her ikisi de güvenebileceği bir eş ister..
Profösör dedi ki…
erkek yada kadın , farketmez, her ikisi de hayırlı bir eş ister..
Her iki cins de ister ama sadece şanslı azınlık sahip olur bu kriterlere sahip olanlara...
komançi dedi ki…
herkes umduğuyla değil bulduğuyla evlenir (mizahi yaklaşım)
Adsız dedi ki…
selamun aleykum.

erkek:annesine babasina,kardeslerine,agabey ablalarina ve butun sulalesine hizmet edecek,yemeklerini yapacak,bulasigini yikiycak,camasirini yikiyip,kusursuz utuluycek bir hizmetci ister.altin gumus itemiycek,sevgililer gunuymus,evlilik yildonumuymus,dogum gunuymus,kafasinin etini yemeyecek ve hediye istemiycek hizmetci ister:))daha bitmedi yeni basladik.cocuk gibi kendisine bakacak hizmetci ister.her istediginin olmasini ister,annesi nasil kuzu gibi buyutmusse,karisinin oyle 10 kat muamele etmesini ister.kafansindaki kadin profiline uygun es ister.ne dese yapacak,asla hayir demiycek bir hizmetci ister:)) ve bir suru sey ister.erkeklerin cogu boyle bir hizmetci ister:)))

kadin:para pul,altin,gumus,panjurlu ev degilde.gercektende kendisini sevecek sayacak,dusuncelerine saygi duyacak bir es ister.kimseye muhtac etmesin ,ama kimseylede yarismasin.akilli olsunki,kiymetini bilsin.kadinlarin cok azi boyle es ister:))

erkek ve kadinlardan bisey anlamiyorum.cok sey bekliyorlar eslerinden.karsimizdakinin zayif yanlarini,icini acitan kanatan seyleri dusunmeden,sunu yap,bunu yap diye emir vermekyten bikmiyoruz.sevgimizi,saygimizi,sadakatimizi,herseyimizi olduruyoruz.bitiriyoruz.hep kendi zorbaligimiz yuzunden.

lafi uzattim farkindayim,nokta.
zühre dedi ki…
normalini yazmışsın anormalini allah kimseye vermesin ne güzel yazı yazmışsın eline sağlık
absalom dedi ki…
pabuççç :)
bak yine yapıyosun yapma bana bunuuuu.

sen eğer kadınlığını hissettirecek gibi bi klişe kullanırsan.
elin absalomuda gelir.
bu nedemek açıkla deyiverir yaaaaa.
hadi bakalım.

dipnöt,
anlayamazsının yorumu beni benden etti yannız belirtmeden geçemicim.

dipnöt2,
psikopat fare yakaladım seni hahaaa.
beni hiç kaale almıyosun küsücem valla.
ne diyorum sana.
sen bi sanatcısın.
iyi bi odun bulduğunda en iyi eserini vericeksin.
umutsuz olmaaaaa :)))
Pabuc dedi ki…
@üryan,
herkes aynı şeyi söyler ama bu güvenmek günden güne değişin ya da dallanıp budaklanan bi olgumu anlaşılmaz..Yani sadece güvenmekle başlar sonrasında o da olssun bu da olsun bu neden yok şu neden böyle...devam eder gider...insanların istekleri zamanla değişiyor mu ne ;)
Pabuc dedi ki…
@Profösör,
inanın bana ''hayırlı'' kelimesini söylemeden önce o kadarçok istek sıralıyorlar ki sonunda ''hayırlı olan'' kalıyo ya da unutuluyor..Ama herşeyin hayırlısı olduğu gibi eşin de hayırısını nasip etsin Mevlam..
Pabuc dedi ki…
@Kediye Kafa Atan Psikopat Fare ,
şans mı bilmiyorum ki...Bazen bakıyorum da insanlar öyle kısmetleri itiyorlar ki hayretle bakıyorum...Bi insanda olabilecek en güzel öelikler varsa daha iyisini beklemeye başlıyor BAZILARI...Hayret ki hayret..
Pabuc dedi ki…
@komançi ,
herkes umduğunu bulamasa da elindekiyle mutlu olamayı becerebilse ..keşke ;)
Pabuc dedi ki…
@Anlayamazsin ,
ne kadar güldüğümü söylememe gerek yok sanırım (sen tahmin edersin zaten) Ya öyle bi yazmışsın ki insanın erkelerden nefret edesi geliyo delimisin sen :) Bak böyle yaparsan kızlar evde kalır ,erkekler bizi köle olarak almak istiyor diye ;))

Sorunşu, hiç kimse kendine bakmıyor sürekli karşı taraftan mükemmelini bekliyor :)
Pabuc dedi ki…
@absalom ,
karşı kıyının delikanlısı ya ben orda kaınlığını hissettirecek mi yazmışım he cıks cıks ..Demişim ki sevildiğini hissetmek ister ''anlamında bi cümle kurmuşum ama tabi sen de bir beyfendi olarak anlamamazlığa vurmuşsun ya neyyse ;)
cem dedi ki…
bakımlısını anladım da, akıllı olayı ne ola ki...

fazla akıllı kadın bünyeye zarar verebilir kanımca...:)
Unknown dedi ki…
ya benim yorumum nerde uzun uzun yazmıştım:(( yoksa göndermeden uçumuşmuyum:(( kalbi frekans tutsun geriis hikaye diye özetleyeyim en iyisi
Pabuc dedi ki…
@gereksiz adam,
benden söylemesi aptal biriyle de ömür geçmez be ;)

@bahar gelsin ,
sanırım bundan önceki yazıya gitmiş yorumun yayınladım canım :)
DERVİŞ dedi ki…
Erkek KADIN ister, yeri geldiğinde bir adım arkasında duracak, verdiği kararlarını destekleyecek. Yeri geldiğinde yanında olacak "Sen nereye ben oraya, benim yerim senin yanın" diyecek. Bazende bir adım önünde olup erkeğinin ilerlemesine katkı sağlayacak. Gel peşimden hadi korkma ben varım diyecek.

Kadın ERKEK ister, Önünde duracak tehlikelerden koruyacak. Bazen yanı başında olacak koluna girip birlikteliğin tadına varacak. Ve bazen de arkasında duracak kadının, giriştiği işlerde destek olacak, onu şevklendirecek.
Pabuc dedi ki…
@Derviş,
çok güzel anlatmışsınız..Bu şekilde olmasa da buna yakın yaşananlar var..ama bu sefer de insan bunları yaşayamayanlar için üzülüyor..Şans denen şeye inanmam ama bazıları bu mutluluk konusunda sanki bi adım önde yaşıyorlar hayatı...Hayat ne kadar zor olursa olsun yanınızda sevdiğiniz ve size destek olacak biri varsa daha kolay aşılıyor çaresizlikler..Seveneri ve sevenleri (ki gerçek anlamda sevmek) çok olanlardan olmamız duasıyla...
Unknown dedi ki…
Erkek de kadında setr ister.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK