Ana içeriğe atla

ÜŞENMEDİM KOPYALADIM TEK TEK ;)

BAZI YORUMLARI YAYINLADIM...ŞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEM BUNLAR SADECE BİRER ÖRNEK AMA BU YORUMLARI YAZANLARIN BAZILARININ YORUMLARINA CİDDEN ÇOK GÜLMÜŞLÜĞÜM VAR HEPSİNİ YAYINLAYAMAZDIM TABİİ ...HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM BANA TEBESSÜM OLDUĞUNUZ İÇİN...TÜM YORUMLARI ÖRNEKLEYEMEDİM UNUTMUŞ OLDUKLARIMDAN ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM (ZAYIF HAFIZAMA VE DİKKATSİZLİĞİME VERİN LÜTFEN)RESİM KONUYLA ALAKALI DEĞİL DEMEYİN AZ TEBESSÜM EDİN İSTEDİM ;)
 
Dalgaları Aşmak dedi ki... Sahur çoktan yapılmış sanırım :)
 
 
Quaresma7 dedi ki...
Birkaç tane çok yakın erkek arkadaşım var. Onların bana aşık olduklarını düşünemiyorum:D:P Başımdan geçse yazardım birşeyler. Benim aşık olduğum tek bayan vardı. Onunda daha önceleri 10 metre yakınında bile bulunmamıştım. Konuyla tam zıt yani. Ondan dolayı size kolay gelsin:)
? dedi ki...
ne yazık hayat böyle DBP hayatımızda tanıdıgım dedigimiz fakat bir türlü çözemedigimiz hatta şaşırıp kaldıgımız kişiler okadar çogaldıki.insan özü bir olmalı,yüregi kadar dışı,dışı kadar yüregi tam olmalı.Ha sen blogculara takılmışsın,bu da başka bir konu.Aslında yaptıgın eleştiri dogru,yanlış demyorum fakat bir gerçek varki,insanların ne istedigi yada neleri okumak istedigidir.Kimse kimseyi zorla bir konu yada bloktaki tutum ve yazılardan yada kişinin konu aldıgı yaklaşımdan ön yargılı olamaz ki.Ben senin blogunda yaklaşımını espirini ve neler anlatmak istedigini okurken inan severek tat alarak okuyorum,başka bir blogta daha farklı bir tat ve dil anlatımıyla yaklaşım buluyorum.insanlar çeşit çeşit duygu ve düşüncelerini anlatırkende dil yada ima şekilleri uslupları,yaklaşımları da öyledir.Kimi hayata küfreder,kimi alaya alır,kimi ciddiye.Asıl önemli olan anlatış şekli degil ne anlatmak istedigini anlamaktır.Ben,sen,o farketmez.tanımak diyorsun aslında kimlik olarak sa bu nefarkeder ki bi insanın kimligi adı,nerden oldugu,mesebi,yaşantısı ne farkederki.anlamak,anlaşmak önemli degilmidir.yazılan yada okunanların tanımadıgımız kişinin içinden gelen özü,içi,fikri degilmidir?Eger o yakınlıgı o içi hssedebiliyorsak kim olursa olsun tanıtmıştır kendini düşüncelerinde yazılarında ,espirilerinde,ciddiyetinde.Ve ben seni kimligini bilmesemde yüzünü görmesemde tanıyorum.tanıyorum çünkü yazılarında merhametin kadar güzel bir yürek taşıdıgınıda biliyorum.Hayata bakışını,hayatttan beklentilerinide.Kızdıgın ,sevindigin anlarıda..işte bu sensin Dbp:)güzel bir paylaşımdı.işte harbi olmak,içten olmak bu:)sevgiyle kal.



bi dost dedi ki...
ımm, iyi huylu ikiyüzlülerden olabilirim, ama boş espri de yaparım kalite espri yapamam, sonra bi de normal hayatta daha (hatta bayaa) suskunum, soğukkanlıyım çok samimi olana kadar falan filan.. herşeye rağmen sev beni :D



yesari dedi ki...
aynııı kaynııım aynıı...benimde bi italyan mı ispanyol mu izleyicim var...sıcak kanlı insanlar vesselam:)))
 
The İbrahim Ortach dedi ki...
argo baklaya benzer. zamanı gelince ağızdan çıkması gerekebilir. bunun dışında fazla tekrarı ağzına biber sürülmesi gereken bir durum olabilir insanların ancak kim kimin ağzına biber sürecek ve bu kadar biber stoğunu nerde bulucaz. ben maçlara gitmezdim eskiden bakardım halim selim efendi arkadaşlar neler söylüyor. hayret derdim bu söz bu adamdan mı çıkıyor...



ramazan dedi ki...
Bu yaının altına imzamı atıyorum.çocukluğumdan beri usulen fenerbahçeliyim.Bir futbolcusunun adını bilmem.Bilinçli olarak tek bir kere bile futbol maçına gitmedim,bir tek bilet parası ödemedim.Sigara için de öyle.Bir dal sigara içmedim. Son yüz yılımızın afyonu olan futbol,sigara ve benzerlerine karşı bir duruş istiyorum ben de. Güzel bir düşünce ,kutlarım. Sevgiler.
 
muhaber dedi ki...
kablo,yeşil,peynir,kokmuş çorap:)),duman,gülmek,uyku,üzüm yaprağı,telefon faturası,şımarık,ateş,kazma,sepet,kirpik,anahtar... Birinci cümle: En sevdiğim şeyler, yeşil, peynir, gülmek, uyku, üzüm yaprağı ve kirpiktir. İkinci cümle: En sevmediğim şeylerse, kokmuş çorap, duman, telefon faturası, şımarık, ateş, kazma, sepet ve anahtardır. Not: Çocuklarla uğraşa uğraşa basitleşir ve çocuklaşır öğretmenler...
 
Kaldırım çocukları dedi ki...
ahaa şimdi misal ben Antepliyim :D ben antepliyim deyince geneli uzaklaşır. akabinde şu soru gelir " kürt müsün? arap mı? " ebenin renkli fotoğrafı derim bende... aman saçma salak insan tipleri işte. ben genelde küfür yiyorum öyle biri ocağıma düşerse. ama artık politikamı değiştirdim. Dominikliyim diyorum :) sadece ismini seviyorum oranında:d cok saçmaladım farkındayım. Ezcümle sevmiyorum bu olayları...
 
NoEngel dedi ki...
Çok kızdım, hemide çok.Siz ne hakla bana duyarlı,iyi aynı zamanda çok iyi resim yapan biri dersiniz.Dün gecen beri gözümü uyku tutmadı.Çok içerledim. Hırsımdan ağlamak istiyorum. Ama ama çok sevindim ya. :) Beni mutlu ettiniz,Allah'ta sizi mutlu etsin. Bazen mutlu olmak demek işte böyle olur. Mutlaka büyük şeylerin olmasına gerek yok,değer verildiğini bilmek, görmek bile insanı mutlu edebiliyor. Sevgili DBP, Bu samimi düşünceleriniz için çook teşekkür ederim.Sağlıcakla ve mutlulukla kalın...
 
TheTurk dedi ki...
Sevgili DBP, selamlar.. Aynen katılıyorum dini bu zamanda daha yakından tanıdığımız fikrine.. En önemlisi de kendi kendimize tanıyabilmemiz, algılayabilmemiz.. Fakat din bugün daha kolay algılanabilse de, daha zor yaşanıyor.. Hani, "ahir zamanda imanına sahip çıkabilmek, kor ateşi elde tutabilmekten zordur" vecizesi babında.. Gerçekten öyle.. Asr-ı saadet devrinde, islamı yaşamak daha kolaydı elbet.. Nacizane.. Elinize sağlık..
 
sihirlisepet dedi ki...
bu diyalog falan hepsi hikaye...ben ortada bir diyalogdan çok,bir monolog olduğunu düşünüyorum.herkes kendi bildiğini okuyor.anladın sen onu :-)
 
ŞANSLI dedi ki...
Canım teknoloji ilerledi artık.Noel babayı torunları ışınlar bence!o zaman rüzgarda etkilemez sanırım.Canım ağzını lütfen hayra aç!ben hediyemi isterim:))))
 
zühre dedi ki...
kuzum seninkide sorunmu sen beni bi gör mubarek insanlar telefon kablolarını çaldılar. 1 aydır mahsulde kaldık devlat malını çalıyolar birde hapise girip devlet yemeyini yiyolar .şahıs malını yeseler yanlız bir kişininin hakkına girmiş olurlar doğmamış çocukların bile hakkını yiyolar ve birde devleti beyenmiyolar acaba bunları toprak kabul edecekmi bizim haklarımızla biraz akıl versede böyle şeylerden uzak kalsalar bu çalıntı malları alanlara ne demeli yanıtlarını size brakıyorum. Dalgaları Aşmak dedi ki... Acı olmayınca eksik mi kalıyor bazı şeyler.Acıylamı yakalıyoruz duygulardaki derinliği ? Sezen Aksu'da der ya bir şarkısında "acıdan geçmeyen şarkı biraz eksiktir"
 
đerkenαя dedi ki...
Kutlama.. hayat normalken, sağlıklıyken, sevdiklerin yanındaysa.. vs vs bunlarla güzel. Ki bende yeni yıl diye bişi bilmeyenlerdenim. Mevla yaralarımızı sarsın. Ümmeti muhammede birlik beraberlik versin.. Baki sevgiyle..
 
seyyah dedi ki...
"İşte gördük seni dünya Ne gerçeksin nede ruya Bir resim çizilmiş suya Sahte ışık sahte boya..." Ben bu hayatı yaşanır kılmak istemeyenlerin oyununa gelmeyeceğim. Benim kefenimin cebide yok. Dedimya ardımda ışıl ışıl kentler bırakacağım ve bencil olmadan yaşayacağım kul ve insan olmanın erdemeni eremekle meşgul öleceğim. Sölermisiniz Peygamberimizin (s.a.v) kuranda şu zamana ait neyi vurgulamadı? (Zaman farkına ltfn dikkat) tşkkrlr papuç gene harikasınız.



Gorajdenin Gulleri dedi ki...
sevgili gunlugume laf etme gii,o benim icinmi doktugum tek arkadasim.:))) ask bir visne ye ye kisne diye bir soz vardir.sozum meclis disidir.ask mesk isleri derin isler,biz kafamizi daha basit seylere yoralim,beynimizi yormayalim.:P
 
stuven dedi ki...
ve her şeye rağmen çok güzel:) nazan öncel şöyle diyor, ''aşk ateşli hastalık anladım...''
 
SÖZÜN ÖZÜ dedi ki...
Papuççç dinle benii. döktür hemen en afillisinden bir yazıı. Hadii papuç yapabilirisinn :D Dayanma sakın içinden gelen sesi dinle. hadeee :))) SEvgiler...
 
busra dedi ki...
yorumsuz yazi diye yazmamissin bu insallah yorum yapabilirsiniz anlamina geliyordur :) bunca ahlaksizlik icinde insanin ahlakini korumasi gercekten zor. nediyim Allah kimseyi şaşırtmasın.



tubisim dedi ki...
gerçekten çok anlamlı bi yazı eline sağlık ve düşünmene tabi.. Cenab ı hak kuran ahlakıyla ahlaklandırsın inşallah selamlarr....
 
ismi lazım değil:) dedi ki...
öfke geldiğinde,hakkaniyeti uğurluyoruz :s rabbim sonunumuzu hayreyleye...güzel tespitler;)
 
sekeral dedi ki...
bence biri gelince diğerini yollamak zorunda değiliz ki : )) herşey tezatı ile vardır önermesinden yola çıkarsak, bu gelen-giden öğeler zıttı olduğu için var zaten... hem birşey illa ki gelmek ya da gitmek zorunda değildir.. yani hoş geldin ve güle güle'ler dışında, az daha kal lütfen, daha karpuz kesecektik, aaa olmadı ama bu şimdi, bunu saymayız yine bekleriz, kusura bakma meşgulüm gibi ara formları da mevcuttur.. Aslolan gelen ve gidenleri ya da kalmasını istediklerimizi yönetebilmektir.. Nasıl ama, saatlerce ders çalışmaktan kafayı sıyırmak üzere olduğum çok belli değil mi : )) kal sağlıcakla...



Ness dedi ki...
Noldu demiycem de, daha yeni bulmuştum ben seni.. Neyse temelli bi gidiş değil bu, döndüğünde bekliyor olucam. Hatalar telafileriyle gelir çoğu zaman..İnsanız malum. Dönmek lazım hatadan, yazmamak sana destek olucaksa yazma.. Hadi git. Ama çabuk gel, sağlıcakla..
 
mehmetadin dedi ki...
hoşgeldin blog kardeşi :) bayağı özlettin kendini.. ayrıca bu kadar sevilen birisinin sevilmemesi kabul edilir şey değil :)
 
Anlayamazsin dedi ki...
Selamun aleykum papuc, bir kac saniye evveline kadar,salya sumuk agliyacak vaziyetteyken,senin bu guzel yazini okuyunca inan yuzumde guller acti.rabbim razi olsun.:) seni isteden beyamca evlendimi simdi.yonsam garibim bagrina kaya basip,shri terk mi etti:)) ben sana evde kaldin diyorumda,inanmiyosun:)gel seni benim evde kalmis emmoglum var ona alalim:))oda kimseyi benzemez,cirkin manda yavrusu (bizim emmogluyu kastediyorum) neyse fazla gonustum,rahman a emanet ol.hayirli aksamlar.hep beni boyle guldur,bu aralar cok ihtiyacim var.olmazsa yuzumu palyanco deyzelerin yuzu gibi boya.millet guluyom sansin.
 
kamikaze dedi ki...
canımm biz seni çok seviyoruz her halinle.okumaktan zevk aldığım blogların başında geliyorsun.bunu sakın unutma sevenlerin çok.yıkıcı eleştirilere de aldırma sakın.o güzel kalbini yorma.sevgimle.



iç ses... dedi ki...
papuc senin arkandaki yeşilin arkasındaki gözleri kaymış pempede benim tıpkı bana benziyo ev çocuklar iş güç derken benim gözler kaymış oluyoda :) al benden bir soru,senin işin gücün yokmu kardeşim :) ne zaman gelsem burdasın.madem boştasın gelde bana yardımcı ol oğluma arkadaş olsan yeter kendisi daha 18 aylık olur :)
 
Urfa Tutkunu dedi ki...
Ve Aleyküm Selam Anlayamazsın, Yok yahu seni neden yanlış anlayayım. Rahat ol :) Seni de pabuçu da pek bi sevdim ben. İyi ki gelmişim buraya :) Hani denir ya, akıllı olup dünyanın derdini çekeceğine, deli ol dünya senin derdini çeksin. Keşke ben de birazcık öyle olabilseydim ama nerdeeee :)
 
PUZZLE dedi ki...
Hayat papuç kaderin insana anlına ne yazıldıysa onu yaşamaktan ibaret ne vardırki.Bazen istemeden hayat yolunu çizer insana önemli olan çizilen yol ne olursa olsun herşeyde bir hayır vardır demek.Hayrın acıdanmı mutluluktanmı yana oldugunu ancak yaşıyarak biliriz.kimbilir belki mutluluktan yanadır.
 
absalom dedi ki...
"...limon ağaçlarından biri, diğerinden cılız ve şekilsizdi. " ana fikir, cılız ve şekilsiz olunuz. büyümeye gayret etmeyiniz. iki çiçek gelir. olay biter... sizi ihya eder. mevzuu çiçeklerdedir. ama ben böle anlıyorum pabuç napıyim. ayrıca seni çiçeklerden biri gibi görüyorum :) napıyim.


mutluysamnehos dedi ki...
teyze boşvermiş her şeyi :) biz de boşversek belki biraz rahat oluruz, ama huzur bulamayız.
 
agresifboy dedi ki...
pupucu okumamız kimseyi ilgilendirmez bu da kapak olsun :)))) papuç fanatikleri adına yorum yazdım bu da kimseyi ilgilendirmez :)))



kermit dedi ki...
muhterem papuç, bunu saymıyorum. her harfin açılımını bir a4 kağıdı dolduracak kadar ısrarla bekliyorum. yollarda gözüm, bu kadardır sözüm :P
 
üryan dedi ki...
leküm diniküm ve liye din.. diye geçti içimden.
 
gereksiz adam dedi ki...
bu kadar asi olmamak lazım sanki. yoksa ilerleyen zamanlarda gerekenden daha çok bükülüyor insanın beli.



sünter dedi ki...
Sükür bu konuda ayni benim gibi düsünen biri daha cikti:) Bende istemem yüzüme filan söylemesin kimse. Nedir yani herkesde bir eda; "cesareti varsa yüzüme söylesin" Nolcak yüzüne söyleyince? durup dururken moralin bozulacak.Hic lüzumu yok. Iftira olmadigi sürece isteyen istedigini konussun. Ben bilmek istemiyorum. yakinlarima her zaman söylerim; "valla hakkimda ne konusursaniz konusun bana duyurmayin" Duymayinca zaten kizmam duyunca bosu bosuna moralim bozulacak:) Herkeside tembihledim kimse bana baskalarindan duydugunu bildirmesin. Nasil rahatim kimse dedikodu yapmiyor artik:) Ayrica bende bu dünyanin hesaplarini ahirete tasimaktan yana degilim:)
 
Syhn dedi ki...
aynen böyle düşünüyorum arkamdan konuşanlara burada hakkımı helal edip öteki tarafta onları görmek dahi istemiyorum :) ama ben insanların arkasından konuşmaktansa yüzüne söylemeyi tercih ediyorum ve seviyorum genelde patavatsızlık olarak görüp söyleme cesareti gösterdiğim şeylere şaşırmalarını :)
 
komançi dedi ki...
bütün alfabeyi bitirmiş birisinin yazamıyorum demesi ancak bir latife olabilir :)
 
MaSaL dedi ki...
Tez Zamanda geçsin ve çabuk dönün inşaAllah.. Tavsiyem o ruh haline fazla yüz vermeyiniz,yoksa gitmek bilmez;) Rabbim inşirah nasip etsin yüreğinize.. Muhabbetle.   Profösör dedi ki... Umutlu ol; mutlu ol..
 
TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...
uğur böcek kervanının sonunda olsakta yınede tanımak güzel arkadasım.:)herzaman takıpteyım sevgiler
 
essra dedi ki...
bende pazarı oldum olası sevmem
 
Neslihan dedi ki...
Bence.. sohbet etmesi, tebessüm göstermesi, Allah senden razı olsun duasını almak, sevilmek evet haklısın. Sinirli iken gülmek evet en zoru.

Yorumlar

đerkenαя dedi ki…
Esselamü aleyküm..
Papuç hiç üşenmeden kopyalamışsın iyide etmişsin, tebrikler :)))

Bazı yorumlara çok güldüm, hangi yazına yapıldığını bilmediğimden baya komik geldi :)) Hiç üşenmeden okudum.

Karikatürüde çok sevdim :))

Selamette kal, mutlu haftasonları..:)
Adsız dedi ki…
selamun aleykum papuc.

cok farkli ve cok guzel olmus:)tesekkurler.

canim kac gundur havuclu kek cekiyor,guzel olursa sen gelde beraber yiyelim:))bak simdiden ogren diyorum,sonra zorluk cekersin(benim gibi):)

Aslihan bizleri kurabiyeyle kandiriyorsun a,ma ilerde kurabiyeyle kandiramiycagin birine denk gelirsin,bak uyariyorum:)hayat tecrubesi bu.adam icli kofteler ister,iskmebeler ister,simdiden ogrenin yahu(gerci ben bilmiyorum bunlari ama)))

gene cenem acildi.cok hos olmus.rahmana emanetsin.
Pabuc dedi ki…
@derkenar,
bu arkadaşlardan bazılarının yorumlarını ben de kahkahalar eşliğind eokuyorum inan:) Esprili insanları çok seviyorum hayat çekilir oluyor öyleleriyle:)
Pabuc dedi ki…
@Anlayamazsin,
Delüüüüüüüüüüü havuçlu kek ve beim yazım arasında bağ kurdun ya helal sana :))))))

Sen varya bi tanesin delü melü güzel kardeşim :)
Urfa Tutkunu dedi ki…
=) Papuç'un değişik yazılarından biri daha. Anlayamazsın o yorumu hangi yazıya yazmıştı merak ettim. Okumak isterdim doğrusu. Papuç kardeş güzel bir kompozisyon olmuş bu yazı. Bazen yorum okumak çok keyifli olabiliyor gerçekten.

ANLAYAMAZSIN'a duyuru =) Huuuu bacım ben tek kurabiye yapmıyorum yahu. Arşivde yayınlanmayı bekleyen analı kızlı, turşu, Çeçen usulü karnabah, nevzine gibi lezzetler de var. Ama senin yorumdaki gibi bunları yapmamı isteyecek bir el oğlu yok :D
Adsız dedi ki…
selamun aleykum Aslihancim.

o yorumu papuc maziden birisini anlatmisti,bende onu okuyunca her zaman oldugu gibi kendimi tutamamistim:))

Aslihan bu senenin ocak ayi arsivine,AH MAZI isimli konuya yazmisim o yorumumu.okuyunca bende anladim neye uzuldugumu:)hayat ne kadar bos ya ne tez unuttum:)))

ben tirstim senin bu mesajdan sonra:))analikizli nin goruntusu yeter ya:)ben yavas yavas yol alayim:))

ALLAHA emanet olun,hayirli gunler diliyorum.
MaSaL dedi ki…
Hemen baktım adım var mı diye (:

Yüzünüzde tebessüme vesile olabilmişsek ne mutlu bize :))

Bloganılarınızın çoğalması dileğimle :D :))
hjhlp dedi ki…
muhaber olarak diyorum ki:

şey

:)
Pabuc dedi ki…
@MaSaL,
:)) çokluktan çok dostluklar çok olsun inşaallah ;)Varol..
Pabuc dedi ki…
@muhaber,
he yani en azndan blog yazılarımı gördüğünüz anlamı taşıyor bu :P
mit dedi ki…
Çoğunu daha önce okumuşum ama tekrar okumak da keyifliydi hani :) okudukça yüzüm tebessüm etti.

İşte senin blog sayfasını bu yüzden seviyorum. Yazıların kadar yorumları okumak da zevkli.
Pabuc dedi ki…
@mit,
hey dostum yorumların okunmasının güzel olması sizden kaynaklanıyo :) ben de çok eğleniyorum yorumları okurken emin ol :) Sağolun...
hjhlp dedi ki…
her zaman görüyorum. gözüm üzerinde.
Unknown dedi ki…
ağbi çok özgünsün özgün kal:))
Pabuc dedi ki…
@muhaber,
peki aklımda olsun ;)

@bahar gelsin,
sen nasılsın ya hu ses soluk çıkmıyo senden umarım herşey yolundadır...ve özgün kalmak hımm ne güzel olurdu ben de çok isterdim özgün kalmayı :)

Sevgiler...
Unknown dedi ki…
PABUÇÇUM sene içinde vaktini bloglarda tüketen bir ihmalkar olarak bütünlemeye kaldım ve iki hafta sürekli ders çalıştım sınavları verdim çok şükür sınavlara bitince yeni katıldığım bir okuma programı gereği yahya kemalin 1914 -1922 yılları arasındaki makalelerini okuyup derinlemesine özet çıkardım dün bitti biraz blog gezdim yeni bir kitaba başladım haftaya da 2. dönem derslerim başlıyor aklım blogda ama bir şey yazmaya fırsatım olmuyor dualarını beklerim
Pabuc dedi ki…
@bahar gelsin,
Allah yardımcın olsun bol bol sabır ve zeka açıklığı versin inş.
Dua içinde söz inş...her daim dularımdasın...SEvgiler..
Unknown dedi ki…
sağolcanım insanın hiç tanımadığı insanlara dua etmesi ne müthiş bir şey sen de dualarımdasın herşey gönlünce gönlün de hakka göre olsun
Pabuc dedi ki…
@bahar gelsin,
ecmain...Günahsız ağızlarla dua makbuldür öğretildi bizlere...(günahsız ağız kısmını bilenler bilir)

Sevgiler..
Unknown dedi ki…
biliriz Allah bildiği ile amel edenlerden eylesin yoksa kitap yüklü eşek konumuna düşeriz
Pabuc dedi ki…
amin..

Bilmediğini bilen, öğrenmeye çalışan öğrendiğini uygulayan örnek olanlar arasında olmak gayemiz..Allah doğru yolda sabit kalanlardan eylesin...
iç ses... dedi ki…
ne iyi olmuş böyle aklına gelmiş nostaljik nostaljik :)
ara sıra tekrarlamalısın bence..
Pabuc dedi ki…
@iç ses...,
nostalji oldu evet yakında Best of Papuç da çıkarır mıyım dersin ;)Şaka bir yana ben yorumlarınızı okurken çok büyük keyif alıyorum sizler için de bi hatırlatma oldu :) Devamını yaparsam sıkılanlar olabilir...Ben okumaktan asla sıkılmam ..SEvgiler..
iç ses... dedi ki…
best of papuç
süper ben tuttum bunu seninde aklında olsun :)
bizde seni okumaktan keyif duyuyoruzki buradayız bak.sanada sevgiler best of :)
Pabuc dedi ki…
@iç ses...,
sağolasın okunmak (ki yazı konusunda zır cahil olduğum halde)okunmak ne kadar mutlu edici ...Best of kimm ben kim bu arada :) işin latifesi..

Sevgiler..
ramazan dedi ki…
Yoruma yorum nasıl olur ki.
Çok güzel.
Yorumsuz :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK