Ana içeriğe atla

Hepiniz Benim İçin Uğur Böceğisiniz

  Kendi bloğumda bi nostalji yaptım da amanınnnnnn o da ne!....Allah aşkına ben ne biçim yazılar yazmışım:) Neden, neden, neden kimse beni uyarmadı  ''Papuuuuuç yol yakınken dön sen bu sevdadan(yazma sevdasından )'' demedii..Okudukça içimden ''ıyyyyy ,vıyyyyy'' sesleriyle Emrah moduna girdim yahu ...Şimdide yazıyorum sayılmaz ama ilk başlarda harbiden berbatmış yazılarım :))
  Kız kardeşim ''Abla yazılarını okumuyorum ''demekte haklıymış  :)) Ben olsam öyle yazan birinin bloğunu izlemeye bile almazdım :P Ki bu konuda sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır..Sizler ne kadar gönlü geniş, iyi niyetli insanlarsınız ki benim o yazılarımı görerek (ki beni ilk blog açtığım zamanlarda ekleyen o güzide o iyimser ,o canım izleyicilerden bahsediyorum ) kaçmadınız ve izlemeye aldınız...Baş üstünde taşınacak insanlarsınız wesselam :)
 İyi ki beni izlemeye almışsınız ve iyi ki ben de bişeyler yazmaya başlamışım ki güzel insanlardan haberdar olmuşum...Yok yok duygusal şeyler yazmayacam hiç o modda değilim;) Sizi tanımak çok güzel ya hu! Bunu da söylemeden bitirmeyeyim yazımı...Hayatıma çok hoş bi tebessüm oldunuz...Benim için değerli olduğunu düşündüğüm kişilere ,değerli olduklarını yorumlarımla ya da yorumlarına verdiğim cevaplarımla belli ediyorumdur ..Yine de söylemekte fayda var ''Varlığınız, varlığıma armağan olsun!'' görünmeyen dostlar...Bazen hiç tanımadığımız insanlar cümleleriyle bize huzur tebessüm olabiliyor(muş) sizlerde gördüm bunu...Bazen en sıkıntılı anlarımda açtım bloğu ve sizin yorumlarınızla günün ilk tebessümünü kondurdum yüzüme ,çoğu zaman da mutlu açtım bloğumu ve sizin yorumlarınızla (ki bazılarınızın sohbetleriyle) tebessümüm ikiye katlandı...
 Görmeden ,duymadan sevgiyi paylaşmayı öğretenlere sevgiler, saygılar....Varolunuz....(Sizden bahsediyorum evet evet siz neden şaşırdınız ki tabiki yazıyı okuyan sizden bahsediyorum;) )
 Bitti tamam aaa;) biraz daha güzel şeyler yazayım diye bekiyorsanız hiiiç beklemeyin... Dedim dimi ben size ''duygusal modda değilim '' diye :)) Ben kiiimmmm duygusallık kimmm;) Varın sağlıcakla ve huzurla kalın...

Yorumlar

tubişimm dedi ki…
övmek gibi olmasın ama normaldede nasipli biriyimdir :P tabi seni sonradan takip edenlerdenim ama olsun
uğur böceği olmak hoşuma gitti beni onların arasında gorursen mesuuud olurum :P :)) nostjık olsun dedim nostajı yapmıssın ya çoook cici pabuccum sevgiler selamlar ... :))
Adsız dedi ki…
İyi ki açmışsın blodu ama her şey karşılıklı be papuç böceği :D
Sen de beni çokça tebessüm ettirdin, ilklerden olmasam da yine de üzerime alındım :)) Yazılarını okumak keyif verici, sen hep yazmaya devam et...
MaSaL dedi ki…
Ya ama ilklerden olmayanların içi burkuldu şimdi :( Biz belki bu kervana çok sonradan katıldık ama bizde sizi,samimiyetinizi çok sevdik..Şimdi lütfen ayrım yapmayın bütün izleyicelerimi çok seviyorum deyin de bizde sevinek :))

Gerçektende blogger kardeşliği çok tatlı bişey...henüz tanışmama rağmen bende çok benimsedim sizleri,,

Kaleminiz daim olsun,
sizi okumak gerçekten çok keyifli
Hoşça bakın zatınıza..
Adsız dedi ki…
selamun aleykum.

rica ederim papuc,rica ederim.ne demek lafi bile olmaz:)

zati adamla aylardir papaagan kavgais ediyoruz.acep bu kusu gebertsem gunah olur mu?:)))cok sinirliyim ya :)papuc bari sen oldur su ,al basimdan:))evde hayvan beslanmesine karsiyim.:)hayvanlari esir edenlere karsiyim.not:ben bir hayvan dusmani degilim,panter emelden tirmik yemeye niyetim yok:)

senin cogu yazin guzel:) cirkin olanlari okumuyorum:)))okuduklarimdan bahsediyorum.

bence sen cok sey anlatiyorsun.anlatmak istemeyen.gerceklerden kacan insanlar gibi degilsin.

bak iki uc gun once bir video izleim.sokakta insanlar dev ekranda spor programi izliyorlar.daha sonra yayin kesiliyor ve dunyadaki vahsetin kisa kisa videolari gosteriliyor.insanlar yavas yavas dagiliyor,geriye bir tek kor bir insan kaliyor.o kiside agliyor. ve su yaziyordu videoda.hic kimse gormek istemeyen kadar kor degildir.

bu video icimi cok acitmisti ya:)neyse ben konuyu dallandirdim,budaklandirdim,sende artik budarsin:)

sen bize lazimsin papuc.papuc yemesi gereknlere papuc firlatacak yigitlere ihtiyacimiz var.blogunda acizane dogru goruslerini paylasacak,kor sagir dilsiz numarasi yapmayacak,gercek insanlara ihtiyacimiz var.umarim bu yolda devam edersin:)

Allaha eamnetsin,hayirli gunler diliyorum.:)ben cayimi icmeye gidiyorum.Aslihancim gelirsen sanada selam ediyorum,ellerinden opuyorum:)
Pabuc dedi ki…
@tubişimm,
tabiki saydıklarımın içinde sizlerde varsınız...Değer vermenin öncesi sonrası olmaz ki :) Ben ilk yazılarımı görüpte beni izlemeye alan arkadaşlara tşk ettim sadece..Yoksa her biriniz ayrı ayrı değerlisiniz benim için...SEvgiler..
Pabuc dedi ki…
@ruhumunheykeli,
sağolasın varolasın güzel insan (ki sen şimdi buna da muhalefet olursun ;) ) ben içinde iyiliği besleyen her insanın uğu böceği olduğunu düşünürüm ki haklıyımda :) Teşekkürler yazı kurallarına bağlı olamasam da yazmaya devam edecem sanırım :)
Pabuc dedi ki…
@MaSal,
Burdan kimseyle tanışırmıyım tanışmam mı bilemiyorum (ki tanışmayı tabiki isterim ) ama her biriniz çok değerlisiniz benim için önemli olan da o...

İlklerde olamasan da kalbimde olanlardasın MaSal :)

SEvgiler ...
Pabuc dedi ki…
@Anlayamazsin , delü kardeşim canım benim...Doğruları söylemek çok güzel bi şey ama asıl güzel olan söylediklerinin arkasında durup uygulayanlardan olmak..İnşaallah öğrendiklerimizi uygulayanlardan oluruz...İçimizdeki samimiyet merhamet her daim artsın eksilmesin Rabbim gerçek doğrulardan bizleri ayırmasın...

Sen de Allah'a emanetsin canım benim...Gönlündeki güzellikler her daim süprizler olarak hayatında seni mutlu etsin inşaallah...
Dalgaları Aşmak dedi ki…
Ben de diyorum niye üstümde benekler var :)

sevgiler...
Pabuc dedi ki…
@Dalgaları Aşmak,
:)))))))))))))))
Halbuki görünmez kalemle çizmiştim ben beneklerinizi ;)
SEvgiler Rabbim de seni güldürsün...
Adsız dedi ki…
selamun aleykum papuc,

guzel dualarina butun yuregimle AMINNN diyorum.rabbim ne verirse hayirlisini versin ve hak yoldan ayirmasin.
stuven dedi ki…
bence hiçç ıyyy deme insan yaza yaza gelişir ve o acemilik yazılarından da güzel şeyler çıkar. yazmaya devam:)
mit dedi ki…
Yoo... Yazdıkların bence hiç kötü deil. Severek ve beğenerek okuyorum yazılarını. O şekilde düüşünme hiç.

Yıllar sonra bu yazıyı okuduğunda ne düşüneceksin acaba, ben onu merak ettim :)
Pabuc dedi ki…
@stuven ,
yorum için teşekkürederim haklısın yaza yaza öğrenecem (inş) Bu saatten sonra Türk Dili ve Edebiyatı okuyamayacağıma göre ;) bu şekilde öğrenmekte yarar var ...SEvgiler..
Pabuc dedi ki…
@mit,
teşekkürederim arkadaşım sağol varol..

Yıllar sonra bu yazıları okuyunca tebessüm edip ''vay be ne güzel günlerdi '' dicem :)

Saygılar.
uğur böcek kervanının sonunda olsakta yınede tanımak güzel arkadasım.:)herzaman takıpteyım sevgiler
Pabuc dedi ki…
@TÜLİN-sihirli tatlar ,
Sağolasın baş üstünde yeriniz var :)

SEvgiler...
Adsız dedi ki…
Merhaba,bloğunuzu yeni tanıma fırsatım oldu,çok beğendim yazılarınızı.Takibe aldım sizi:)
Pabuc dedi ki…
@Zeynep Duran Semerci ,
teşekkürederim aramıza hoşgeldiniz...Güzel dostluklara vesile olsun inş

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK