Ana içeriğe atla

HAYIRLI KANDİLLER!

Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!
Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et. 

Yorumlar

Unknown dedi ki…
hayırlı kandiller dua ile selametle dualarınızda yer alabilmek dileğiyle
♥ Ç!lekl! ♥ dedi ki…
AMIN...Herkese hayirli kandiller !!!
komançi dedi ki…
kandilimiz mübarek olsun. dua ile..
đerkenαя dedi ki…
Esselamü aleyküm..
Allah razı olsun, Ecmain inşaAllah..
Çok güzeldi kardeşim duanda bu acizede yer ver inşaAllah..

Allah birdir, Muhammed(s.a.v) onun kulu ve elçisidir. İşittim iman ettim, affını ve şefaatini dilerim ümmmeti-Muhammed adına..

Baki selam ve dua ile..
üryan dedi ki…
dua zamanı.. günahsız ağızlarımızla birbirimiz için dua zamanı..
rumma dedi ki…
Amin...

selam ve dua ile ,hayırlı kandiller
Unknown dedi ki…
içten olan bu duaya kocamaaan Amin denilir ancak ...
Hayırlı kandiller..
iç ses... dedi ki…
çok güzel bir dua.nihat hocadan ve senden Allah razı olsun.duaların hepsine AMİN.
ismi lazım değil :) dedi ki…
amin...hayırlı kandiller
mit dedi ki…
Amin, amin, amin. Sana ve sevdiklerine hayırlı kandiller dilerim. Dualarınızın kabul olması dileklerimle...

Not: Yeni teman hayırlı olsun.
Hilal dedi ki…
Kandilimiz mübarek olsun
dualarda unutulmamak dileğiyle..
Pabuc dedi ki…
@bahar gelsin,
inş canım nasıl ki reelimizdeki sevdiklerimize dualarımıza kattığımız gibi bu ortamdaki güzel yüreklileri de dualarımızda anacaz ...

@Cilekli Sakiz,
teşekkürler sağolun...

@komançi,
sizinde inş..

@derkenar,
müslüman müslümanın kardeşidir ve kardeşler her daim birbirlerinin duacısıdır ...sevgiler..

@üryan,
evt inş.günahsız ağızlarla edilen dualar reddolunmaz...Sevgiyle kal..

@SEVGİ,
öncelikle hoşgelmişsiniz...Allah razı olsun sizinde kandiliniz hayırlara vesile olur temennisiyle..

@iç ses...,
Rabbim hepimizden razı olsun inş. hayatta tek amacımız bu zaten...Sevgiler canım..

@mit,
Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım senin de kandilin sevdiklerinle beraber duaların kabul olduğu bi kandil olsun...ve tşk ederim yeni temayı ben çok sevdim umarım siz de beğenmişsinizdir:)

@Hilal,
hoşgelmişsiniz..Teşekkürler sizede hayırlı kandiller..SAğlıcakla kalın..
Pabuc dedi ki…
@rumma,
size de hayırlı kandiller

@ismi kazım değil:)
hayırlı kandiler kardeş sağol varol inşaallah..Sevgiler...
Unknown dedi ki…
hayırlı kandiller...

( misilleme yaptım )
Pabuc dedi ki…
@uYusUK PasA ,
hı hı öyle oldu biraz :)
Yılmaz Barış dedi ki…
hayırlı kandiller...
Pabuc dedi ki…
@Yılmaz Barış,
size de hayırlı kandiller..
Pabuc dedi ki…
sana da hayırlı kandiller Ö.K.M sağolasın...aynı şeyi ben de düşündüm ama yapmakta tereddütteydim..sağlıkla kal..
Pabuc dedi ki…
:))
Delülük tedavisi mümkün olan bi hastalık mı ? bende hayr :)
Hayırlı akşamlar...Dualar dualara karışsın KAbede kabul olunan dualarla arşa çıksın...
Adsız dedi ki…
selamun aleykum.

kandilin mubarek olsun arkadasim.

blogunun rengi cok sirin olmus,cok begendim:)

gene en sona ben kaldim farkindayim ama bir bogaz sevdasina dustuk(sutun tarihi gecmeden degerlendireyim dedim))

hayirli aksamlar diliyorum.
Pabuc dedi ki…
@Anlayamazsin,
wealeykumselam canım benim..yeni blog temamı beğenmene sevindim ben de çok beğendim :))sade ve hoş bi tema ...

Senin ve tüm müslüman kardeşlerimizin kandili mubarekolsun inş.

Koca bir yıl Efendimizi kendmize örnek almayarak rezilliğin büyüğünü yapıp sonra da tek günde onu anmak da bazen utandırıyor beni...Rabbim bu büyük hatamızı affetsin inş.

Sevgiler.. sana da hayırlı akşamlar..Varlığı varlığıma armağan insan :)
bilge dedi ki…
kandiliniz mübarek olsun..
Adsız dedi ki…
selamun aleykum,

kiz seni merak edenmi varsa bloguna beni merak etmeyin falan fisman yazmisin.sende kendini iyiice yesil fasulye sandin haa:))))

canim arkadasim banada sacma geliyor.bir sene boyunca isyankar bir sekilde yasa.su rapciydi,su turkucuydu ornek al.sadece birgun hatirla.:))ben hic ole yapmiyorum:)oyle yapmayan kardeslerimin oldugunuda biliyorum.inaniyorumki 21inci yuzyil ile asri saadet arasinda SIKISMIS insanlarinda birgun akillarini baslarina alacagini dusunuyorum(en azindan)

ALLAHA emanet ol.hayirli gunler diliyorum,cilgin sofoorrrr,sooforrrrrrrrr
Urfa Tutkunu dedi ki…
Dün yazamadım yoğunluktan. Hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar.
Efsa dedi ki…
O gece yazını çok içtenlikte okudum ve içimi ısıttı. Sadece bunu yazmak için uğradım. Teşekkür ederim sana :)
Pabuc dedi ki…
@Efsa,
ben tşk ederim samimi cümlelerin için..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK