Ana içeriğe atla

Galiba Hayatı Seviyorum ;)



    uzuuuun uzuuuun düşündüm ''Ben hayatı seviyorum''...Bazen ''Keşke bi sinek olsaydımda pat diye bi tokatla biri ezip öldürseydi beni (tövbe)'' desem de yok yok ben seviyorum yaşamayı ve insan olmayı:) Hatta öyle ki ''mutluluk oyununu''bile seviyorum...Ben yaşlanmayacam ya da yaşlansam da Japon yaşlılara benzeyecem, pire gibi durduğum yerde duramayacam :) Zıp orda zıp şurda dolaşacam (yaşlılığıma yakın piyango bileti alacamda:P)
  Üzülmek ağlamak, sevinmek tebessümetmek, meraklanmak soru sormak, bakmak görmek,düşünmek düşünülmek, sevmek sevilmek, kızmak kaşlarını çatmak,dinlemek konuşmak,hata yapmak tövbe etmek hatadan dönmek,gezmeeeeeeek heyecanlanmak,şaka yapmak,üşümek ve sonrasında sıcak evine gelmek, yazın sığacında koca bi bardan soğuk suyu 3 yudumda mideye indirmek:),...v.b çok güzelllllllllll...(şşşş dünyada kötü şeylerde var kendine gel polyanna yutmuş Papuç diyorsunuz duyuyorum:P) ama bu gün olumlu şeyler yazasım var (keyfimin kahyası yokki :D)
  Kefenin cebi yokmuş öyle diyorlar... Kefeni bilmem de umarım ahiret için bavulumuzu güzel ve faydalı şeylerle doldurup gidenlerden oluruz...Burdan neler yaptıysak onlar gelir bizimle...
  Ne çok yanlışlarımız oluyo Rabbim affetsin!...Ama inatla doğru tafafta olup iyi insanlardan olmakta ısrar edecem...Rabbim bu inadımda bana ve iyi olmak adına adım atan her kula yardımcı olsun ...
  İşte böyle..Gerisini siz düşünün ben öyle yapacam herşey yazmakla olmuyor canlar..
  Neyse dağılalım dostlar ben yazımı sonlandırıyorum...İçimdeki karalamaları okuduğunuz için teşekkürler...Benim zaman dilimlerimde yer aldığınız için şükür Yaradana...

Yorumlar

ismi lazım değil :) dedi ki…
amin...nereye dağılalım:P

karalamalar böyleyse ben karalamadan düzgünce yazdıklarını düşündüm bi an;)
Pabuc dedi ki…
Bu yazıyı akşam kendi kendime konuşurken yazıya döktüm:) Dedim bari kendi kendime konuşup deli damgası yiyorum bari boşa gitmesin;) Yorum için teşekkürler @ismi lazım değil...Sağol varol..
mit dedi ki…
Bugün mutluyum, siz de mutlu olun. Anladınız mı? Hııı! Hadi dağılın bakiim, marş marş :)

Yazının özeti :)

Hep mutlu olman ve uzun, sağlıklı bir hayatın ardından ahirete bavullar dolusu güzellikler ile göçmen dileklerimle...
Pabuc dedi ki…
@mit :))) marş marş demek :) Biraz öyle olmuş yazı tüüü bana rezil ben :)

Bi de sonda yazmışsın ya''...ahirete bavullar dolusu güzellikler ile göçmen dileklerimle...''

korktum yaw göçmen dileğiyle felan :)) göç derken hiç düşünmedin mi papuç korkar diye :P

Sevgiler saygılar ...
Oyuncakçı ADAM dedi ki…
İnadın en güzelidir heralde iyi tarafını kaybetmemek için yapılan inat :)
seyyah dedi ki…
eferin arkadaşım kahya yok külahta kaçtı demek :P güzel yazıydı tbrklr gene
ELİF dedi ki…
Herkesin yaşamı sevme şekli farklıdır be canım...
Mutlu olma şekli farklı oldugu gibi...
Adsız dedi ki…
Selamun aleykum

ne o gii,emo(s) kizlar gibi bunalim takiliyon:))))))bak gordunmu bir iki buanldin,sonra canina tak etti.hayat sana polyyanna olmayi ogretti,simdi sira icin kan aglasada turk filmlerindeki gibi distan gulmek ve guldurmek.:)))

hayat herseye ragmen devam ediyor.acilara,mutluluklara ragmen.insan sonsuz hayati dusununce bu dunyada kalmak istemiyor,ama bu dunyadan kopmakta istemiyor papuc.:)

yaslaninca ,yuzun burusunca seni bi botox ettiririz,(ama botox olunca surekli gulumsuyorlar,yapma bebek gibi:D)yeniden dogmus gibi olursun.

millipiyangonada karsiyim,bence at yarisi oyna.oda daha bi heycan yapiyor:)))
Pabuc dedi ki…
@eserce, güzel saptama;)
Pabuc dedi ki…
@seyyah, teşekkürler..
Pabuc dedi ki…
@Elif..den , seni tekrar aramızda görmek güzel:) yorum için tşk
Adsız dedi ki…
Selamun aleykum.

niye herkese teker teker ayriayri cevap yaziyoprsunda,bana gelince cit yok?:))D

sen yoksa beni maaansimiyormusun(begenmiyormusun)?:)))))))))))))
Pabuc dedi ki…
@Anlayamazsin,emos kızlarımı hahahaahaha beni nelere :P benzetiyon yaaaa bu yapılır mı delüü , beni hiç mi acımıyon :)))

bi de sosyal mesaj vermişsin canım benim dimek hayat herşeye rağmen devam ediyo :))) botox istemem ben yaşlanmak istiyorum tonton bi nene olmak istiyom :) ama yüzümde nurlu olsun ooohhh ne güzel:)

ben de hertürlü şans oyunlarına karşıyım dememe gerek var mı :) yok tabikii...

yorum için teşkür canım benim..yine güldümmmmmm
Pabuc dedi ki…
çünkü sana özel yorum yazıyom delüüü :))))))))))))))))
Adsız dedi ki…
Selamun aleykum,

Evet emos kizlar dedim,sen zaten onlar gibi olamazsan,onun icun ozel bir maharet emek gerekiyor:))))) emo ne demekse artik,tipik bir avrupadan ithal vaka sanirim yada modacik:D

yaslaninca gozlukte takarsin,takma dis takarsin,vay senin haline.:))bastonunda olur.of offff karsilasmasak bari,bende yas kompleski var:)D

sans oyunlari oynadigini sanmiyorum,mesajindan kinayeyi kaptim zati.o yuzden at yarisi dedim:)))

bana ozel mesaj yazcagini biliyorum:)) bizim koyunde ne enterasan dili var.cok komik:))

papuc BILDIR(eskiden )boyle dahaldin sen,sana noldu beyle:)))
Pabuc dedi ki…
wealeykumselam verahmetulahıveberekatuhu :) doğru yazdımmı aceba:)

Dişlerim takmaaa işte en korkuncu buuuuuuu öhöööö...yaş kompleksi yada herangi bişey kompleksim hiç olmadı (ben diyorum zaten var ben de bi tuhafık:P) bi hırsım hiç oladı bir de kompleksim:) paramız yoktu hiç alamadım bu ikisini:) Fakirdik biz alamıyorduk öyle her istediğimizi:P Şimdi ise param var ama bu ikisini isteyecek yürek yok bende:P

Noldu sana papuçç !! Heç bişey yok falla gayet iyiyim ;) Seni gördüm daha iyi oldum @Anlayamazsin :))

Hım birde kaplıca demişken bizim burda da Termal kaplıcaları var meşhurdur :) Seni de ailenle misafir edebiliriz :)))
essra dedi ki…
bazen taş olup çatlıyoruz papuççum bazen şükür için neeleri sıralıyacağımızı şaşırıyoruz.ama hayat bu zaten ,yinede güzel
mit dedi ki…
Hahaha :) Peki sen hiç düşünmedin mi "Kefeni bilmem de umarım ahiret için bavulumuzu güzel ve faydalı şeylerle doldurup gidenlerden oluruz" yazarken kaç okuyucum kalpten gider acaba diye? :)
Pabuc dedi ki…
hahahahahahahhahha korkudan düşünemedim:) yazarken bakmıyordum:)
leyla dedi ki…
sevgili papuç;
sen bana çok eskiden tanıdığım birini hatırlatıyorsun; bu aslında çok şeyin farkında ama hayatla dalganı geçer tavrınla..

yaşını bilmem ama, 10 yıl öncem gibisin.. Korkma seni çocuk yerine koymadım. ben yaşlıyım .yaşımdan 10 çıkında geriye 20lerde bişey kalıyor inan..

enerjin ve hayata baktığın göz hiç değişmesin dilerim.
Farkındalıklarının seni yormaması ümidiyle.
sevgiyle kal..
Profösör dedi ki…
(yaşlılığıma yakın piyango bileti alacamda:P) Bence piyangoyu unutmalısın.
Pabuc dedi ki…
sevgili @leyla, ben de çocuk denecek yaşta değilim ama yazılarımda belirtiyorum genelde ''hayat bana gülmediği zamanlarda bile olumlu olmaya çalışıyorum inadına'' :) Hayat bana güzel yüzünü göterecek diye beklemeye üşenecek kadar tembelim çünkü :) Belki bundan sonraki dönemlerde benimde başıma kötü şeyler gelir bilemem ama günüm güzel geçsin diye uğraş veriyorum... sevgilerimle..
Pabuc dedi ki…
@Profösör , unuttum bile (bu yaşıma kadar şans oyunu oynamadım bilette almadım) bundan sonra da nasip olmasın inşaallah..
Puzzle. dedi ki…
:)yine döktürmüşsün,içindeki mutluluk hiç eksilmesin.
Pabuc dedi ki…
Amin efendim...Hiç birimizden mutluluk denen ruh hali uzaklaşmasın inşaallah..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK