Ana içeriğe atla

Ah Mazi...


nostalji - haramiler---fabrika kızı | izlesene.com


  Hayatınızda çok az yer alan ama sizin onun için büyük yerinizin olduğunu bildiğiniz biri oldu mu hiç...Bana da bu soru sorulsa ''yooo öyle biri olmadı hiç'' derdim...Pat diye sorulan bir soruya pat diye bi cevap olarak :)
 Geçen gün bi yolculuk esnasında aklıma geldi ''evet yaa böyle biri olmuştu hayatımda onu farketmem 1 saat sürdü'' ama belliki onun hayatında 1 saatlik değildi yerim...Ama yapabileceğim bişey yoktu ...
  Lisedeyken eve dönüşte arkadaşımla durakta minübüs beklerken yakınlarımızda bir kaç gencin (zırtapoz der bizim yaşlılar onlara) karşıdan birine ''A..., oğlum koşsana geldi senin ki'' bağırmalarıyla biz şaşkınlık içinde birbirimize baktık arkadaşla...Abi! Senin ki ne demekk , hadi onu geçtim Allahın krocukları sokak ortasında bağırmak ne demek,onu da geçtim salak salak sırıtmak ne demek ,bu benim gibi bi belanın yanında yapılır mı be sorarım size:))))))
  Neyse geldi bizim servis, biz arkadaşla en arkaya geçtik (onlardan mümkün olduğunca uzak olmak için) bi yandan da diyoz hangimiziz aceba ''Seninki denen kişi :D'' Biraz sonra öğrendik tabii o zavallının ''hayranlık duyduğu kişinin bendeniz safinaz olduğunu''  Arkadaş serviz şöförünün oğluymuş meğer geçti şöför koltuğuna aynadan beni kesmeye çalışıyor...beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vay başıma gelenler...:)) Alpay'ın Fabrika Kızı diye bi parçası vardırya aynen o hesap okuldan çıkışlarda sanırım görmüş arkadaş beni ve hoşlanınca da ''onunki'' diye adlandırılmaya başlamışım...Vay Türk filmi içinde rol almam benim;) Sakın bana ''Belki de tesadüftür bunlar ''demeyin çünkü bu Kadir İnanır(vari )arkadaş beni istetmişti bi zamanlar...Allah'ın sevgili kuluymuş ki terlik papuç yemeden usulca ''hayır bizim kızımız okuyacak astronot olacak uzaya çıkacak adımızı Uranüslere yazdıracak ''diye usulcana yolculanmıştı....
  Kıyamam! Pek de masum birine benziyordu, ben de insanım yani kıyamadım masumcuk insana ,kabul etmedim tabiki teklifini ,durup dururken bir garibin başını yakmaya ne gerenk var dimi yani :P
  Aklıma geldi gözümde canlandı o gün ve pek bi güldüm ya hu...Hani bazen ''şimdiki aklım olsa o zaman da ''deriz ya....İyiki şimdiki aklım yokmuş o zaman da:))))
  İşte böyle...Sağlıkla ve huzurla kalın güzel insanlar...Siz benim burda tiiiiiiiye aldığıma bakmayın sevene sevgiye saygım sonsuzdur ama türk filmleri uzak bana...

Yorumlar

sekeral dedi ki…
bakalım ilk yorum mu olacak bu : )) sora yazıyı okurum bir ara.. ben de senin gibi yapacam bundan sonra.. önce yorum düşücem, sonra vakit bulursam okurum artık..
fenur dedi ki…
Fabrika Kızı ,şarkını çok severim ve benim lise yıllarımın şarkısıdır.
her genç kızın başına gelir böyle şeyler papuç'cuğum:) yıllar sonra seni gülümseten güzel bir anı olmuş işte:)
Lan olum bak senin ki :))
Öteki beriki değilmişsin bak. Adam hayatının merkezine oturturmuş yetmemil aynadan kesmiş seni :)) Selvi boylum al yazmalım film gibi yani...

Güldümm papuç hemde çok güldüm :))
hoş bir anı olmuşş senin için.

SEvgiler...
Adsız dedi ki…
Böyle durumlar erkekler arasında sıkça ratlanır da acaba bunun tersi durumlar oluyor mu? Yani kızım bak senin ki geldi gibi...
Pabuc dedi ki…
@sekeral ,
yine ben işte! Önce senin yorumunu yaynladım :P iyi insan papuç ;)
Pabuc dedi ki…
@SÖZÜN ÖZÜ,ya ya sorma selvi boylum al yazmalım ne demezsin :P Ben de çok güldüm emin ol evet o kadar hoşdu ki hala hatırlıyorum ;)
Pabuc dedi ki…
@ruhumunheykeli, kızlarda da oluyor ewet (onlar ne kadar inkar ederse etsinler:P)
Pabuc dedi ki…
@fenur,
Minübüste yaptığım şebeklikleri yazmadım bile...Bi zamanlar ben de kötü bi insandım :P ;)
đerkenαя dedi ki…
Esselamü aleyküm..
Papuç sabah sabah güldürdün beni Allahta seni güldürsün. Anı hoşta bazen BELALIN olup çıkıveriyorlar :)) ii kurtulmuşsun.
Baki Sevgiyle..
Pabuc dedi ki…
@derkenar, rahatlamak ve çoğu zaman da tebessüm edebilmek için blogdayız :) tebessüm olabildiyse yüzünde benim nacizane yazım ne mutlu bana..Sevgiler..
MaSaL dedi ki…
Anılar şimdi gözümde canlandılar . . . güzel fon olurmuş bu yazıya :))

Belki o zamanlar sinirinizi bozuyordu bu durum ama şimdi yüzünüzde bir tebessüm olarak kalmış :)

Herşey nasip..

okumak güzeldi,anılarınızın devamını bekleriz (:

muhabbetle..
Pabuc dedi ki…
@MaSal, yok o zaman da sinirimi bozmamıştı o zaman da gülmüştüm duruma şimdi de gülüyorum ..yok yanii niye benn :P Yazık günah ben de ne bulduysa garibim de takmış beni kafaya :P Acımamak elde değil ;)

Ama sevgiye saygımdan ses etmedim ...
Adsız dedi ki…
Selamun aleykum papuc,

bir kac saniye evveline kadar,salya sumuk agliyacak vaziyetteyken,senin bu guzel yazini okuyunca inan yuzumde guller acti.rabbim razi olsun.:)

seni isteden beyamca evlendimi simdi.yonsam garibim bagrina kaya basip,shri terk mi etti:))

ben sana evde kaldin diyorumda,inanmiyosun:)gel seni benim evde kalmis emmoglum var ona alalim:))oda kimseyi benzemez,cirkin manda yavrusu (bizim emmogluyu kastediyorum)

neyse fazla gonustum,rahman a emanet ol.hayirli aksamlar.hep beni boyle guldur,bu aralar cok ihtiyacim var.olmazsa yuzumu palyanco deyzelerin yuzu gibi boya.millet guluyom sansin.
Pabuc dedi ki…
@Anayamazsin,
Wealeykumselam verahmetullahiveberekatuhu....
Şimdiye kadar aldığım en güzel yorumlardan biri...yüzünde gülücük olmuş olmam beni mutlu etti...Ama seni ağlayacak duruma getiren herneyse çok üzüldüm..hayat işte insanı hep güldürmüyor ağlatmaya da bayılıyor...ağlamak merhamettendir derler o da mutluluğunun zekatı olsun güzel insan:)

Bana bak bana evde kalmış muamelesi yapma sonra tanıştığımız zaman ''abooooowww '' diye şaşar kalırsın benden dimesi :)

SEvgi ve duayla delü kardeşim benim :)
Adsız dedi ki…
Selamun aleykum papuc,

gondermis oldugun guzel mesaj icin yurekten tesekkur ediyorum.rabbim razi olsun.inan icim cok yandi.arkadasla birkac ay once tanismistik.cocuklarimiz ayni sinifta.

konu basit ve uzerinde durulmamasi gereken ,ama iste ince sizi bizimkisi:)zaten bu isin donusu olamaz bende.cunku ben bir insana yurekten bile toz kondurmuyorsam ve o insan bana yanlis yapmissa ve bende bunu gunlugumde veya birini demissem o insan bitmistir benim icin.rabbimden duam,hayirli arkadas,kardes istiyorum.hayirlisi diyorum baska biseyde demiycem:)

hayirli olsun,demekki bakirkoyluk birini buldun,yoksa seni ztaen akli basinda biri almazdiki:)))))kac tahtasi eksik enistemizin,bakirkoyden raporlumu,kac kez kacmaya tesebbus etmis:)) bak bunlar damat adaylarinda aranmasi gereken ozellikler:)

hayirli olsun,rabbim bir omur mutlu eylesin.

gecenlerde aldigim kararimida yazayim,gunlugume yorumlari yayinlamiycam,yazmistim gunluge.bana ait olan,icimi doyasiya doktugum tek sey gunluk.kardeslerimdende ozur dileyerek bu karari almistim.ama senin mesajini bir kac kez okuyup oyle silmeyi dusunuyorum.

rahman ALLAHA emanet ol.her gun sinavdayiz goruyorsun degil mi?iste boyle canimiz yana yana olgunlasiriyoruz.

hayirli geceler:)
Adsız dedi ki…
Selamun aleykum papuc,

senin ilk mesaji yayinliyacam,seni kiramiycam.ya ben niye boyleyim.:))

tavsiyelerin icin cok tesekkurler.cok haklisin.insanoglu iste.can tasiyoruz,cok kirilganiz.:)

bu arada gmailden bahsetmissin,ben gmailden anlamiyorum:)))

bide sen benden buyukmuydun,ahada basina kazak orerim simdi ben:)))hergun dalga gecerim artik:)
sana APPA bile derim
Pabuc dedi ki…
Canın ne isterse onu de ...samimi olduğun sürece sorun yok benim açımdan..

karşımdaki insandan saygı dışında bişey beklemem canım...
mit dedi ki…
Hehehe :) Lise günlerim geldi aklıma. O zamanlar bir tane "benimki" vardı :) Ama Allah'tan hiç öyle densizliklerim olmadı. Edebimle sevdim efendim. Hatta edebimden konuşamadım bile :)

Gönül işte... Ne zaman kime bağlanacağı belli olmuyor. İnşallah herkes gönlüne göre biriyle mutlu, mesut bir ömür yaşar.
Pabuc dedi ki…
@mit , Allahda seni güldürsün inş.
edebinden konuşamadın bile he :))

Ben ,bi ömür boyu benim kahrımı çekecek zavallıyı:P buldum darısı sizlerin başına inş :))Rabbim en güzelini ve sizin için en hayırlısını karşılaştırsın sizlerle :)
Adsız dedi ki…
Selamun aleykum papuc,

samimi olmadigim zaman zaten bu bloga mesaj yollamam ve ortadan kaybolurum.elimdeki en buyuk seylerden biri de samimiyet.:)))rabbim bizi ici disi bir muslumanlardan eylesin.munafiklardan korusun.amin
mit dedi ki…
Ya? :) Bak bu çok güzel bir haber işte. Çok sevindim senin adına. Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK