Ana içeriğe atla

Ne Olacak Benim Halim


Benim, hiç bir zaman pembe panjurlu evim olmayacak(çünkü müstakil ev alacak kadar param hiç olmayacak:D)..

Benim, şöyle en afillisinden bi jeepim de hiç olmayacak...basıp gaza istediğim yere de gidemeyecem..(mazot parasını düşünecem çünkü:D)

Ben, hiç bir zaman villalarda malikanelerde yaşayamayacağım ki değil yaşamak bi malikanenin kapısından içeri bile almayacaklar beni o derece yani:)

Benim bankalarda yüklü miktarda param da olmayacak(hatta yüksüz miktarda da param olmayacak:D)

Benim, ''Ayol bu yazı nerede geçirsem''gibi bi seçeneğim de hiç olmayacak ben anca ailem ve kardeşlerimle Karadeniz turu için hayal kurabilecem:)

Ben ,havyarı uzaktan bile göremeyeceğim mesela,Fransa'da beyaz şarapta içemeyecem İtalya'da pizza da yiyemeyeceğim bırakın oraları ben Afrika'ya bile gidemeyeceğim :))

Ben, zekamla dünyayı hayran bırakacak bi'şeyler yapamayacağım ,dünyayı katliamlarla savaşlarla boğuşturan milletlerden Nobel ödülü bile alamayacam...

Ben, kendisine (belki de kaç ailenin ömürboyu karnını doyuracak kadar) ücretler verilen futbolcular gibi dünya da kendimden söz ettiremeyecem..

Benim hiç bir zaman''paraya para demezdi''gibi afilli bi tarifim olmayacak,paramı har vurup harman savuramayacam hiç bir zaman...(zıkkımın kökünü harca ekmek parası bulamayan insanlarvar dediğinizi duyuyorum ,aaa pardon o benim iç sesimmiş:P)

Ben,faturaları düşünmeden 1 ay geçiremeyeceğim...

Ben ,nerde sabah orda akşam deyip gecelere akamayacağım ...hayranların olmayacak hiç bir zaman...

Benim için flaşlar patlamayacak şarkıcı olamayacağım ve gazeteciler beni barlarda sarhoşken çekemeyecekler...

Ben, Kabeyi görmek için belki de bir ömür boyu çalışacağım , atlayıp uçağa istediğim ülkelere gidemeyeceğim rahatça..

Ben, hiç bir zaman ''paramla herşeyi satın alırım,kaç paralık adamsın sen''gibi cümleler kuramayacam(Türk filmlerindeki gibi:D)

Ben,açlıktan insaların öldüğü, bebeklerin bombalandığı dünyada binlerce dolarlık takılarda takamayacam...

Ben,banka sahibi olamayacağım ve banka hortumlayamayacağım ne yazık(!)...(üstelik hortumladıktan sonra yurt dışına bile kaçamayacağım).

Ben ,medya patroniçesi bile olamayacam ya hu:)

Ben, hiç bir zaman sevdiğim ,doğum günümde pahalı hediyeler almadı diye onun başının etini de yiyemeyeceğim(çünkü bırak pahalıyı ucuzunu alsa amenna diyeceğim:P)

Benim önümde kırmızı halı serilmeyecek,hatta ben halı alırken bile taksitle alacam..

Ben,başbakan da olamayacağım ''ülkeyi ben kurtaracağım'' naraları atamayacağım(müsteşar bile olamayacağım İskender Büyük'ü kıskanacağım o bile müsteşar oldu diye:P)

Ben ,bir dizi film çekemeyeceğim ve insanları ekrana kilitleyemeyeceğim...(Mahsun Kırmızıgül'ü bile kıskanacam ya hu ben:D)

Yeterince dramatik oldu mu yeterince acıdınız mı beni! Arabesk moduna sokabildim mi sizleri ? Yok mu ! O kadar acımtrak yazmıştım halbuki yazımı, yine mi başaramadım! Amacım biraz tebessüm ettirebilmekti sadece..

Ben bunların hiç birini yapamayacağım ne olacak peki...Ben bunlar için mi varım dünya da ...Para,hırs,Başarı,gösteriş,şaşaha..v.b bunları için mi geldim dünyaya...Bana verilmemiş olanlar için asla şikayet etmedim şimdiye kadar, Rabbim de  bundan sonrası için şikayet ettirmesin inşaallah...Ben, neden burada olduğumu bileyim nasıl gitmem gerektiğini bileyim ,canlılara nasıl davranmam gerektiğini bileyim,görevlerim nedir bileyim,Nelerin hesabını verecek olacağımı bilip ona göre yaşamımı sürdüreyim sanırım yeterli.Diğerleri isteyenlerin olsun...Rabbim imanımı, sağlığımı ve huzurumu korusun gerisi lüks benim için...Allah kimin ne ihtiyacı varsa yardımcı olsun inşaallah..

Not:Aslında sonunu da bu kadar ciddi bağlamasaydım iyiydi ama neyse sonuçta dua ile bitirdim bu da güzel!  Güzel dimi...Bu arada resimdeki kadar abartılı param olursa hiç birinizi tanımam bilesiniz:))Bu kadar da açık sözlüyüm yani!


Sevginin en hasıyla kalın....

Yorumlar

FASLI dedi ki…
Üzülme boşver, zaten topu topu 70 yıl yaşıyoruz. Gayret et az kaldı :))
Unknown dedi ki…
faslı ya katılıyorum geçti bitti gidiyor koş günü yakala
khaos dedi ki…
ne güzel..
baktım ki benzer şeylerden bahsetmişiz belkide..

sağlığın huzurun yerinde olsun da, zira onu parayla alamayanlar da var..

çok güzeldi..
eline sağlık..
mit dedi ki…
Sonu beklediğim gibi biten keyifli bir yazıydı. Her zamanki gibi dee bee pee imzasıyla ;)

Pembe panjurlu evin olabilir. Bir kova pembe boya al, panjurlardan aşağı boca et. annen ne der bilmem ama babanın pek memnun kalacağını sanmam :)

Villa, malikane olayına gelince... Allah sana cennet malikanelerinde yaşamayı nasip etsin arkadaşım.

Bu arada sayfandaki "yorumcular" 50 tane yorum yaptığımı söylüyor. doğru mu bu? abooOOOoooOOvv :))

Görüşürüz...
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Canım çok güzel bir yazı olmuş.Okurken çok güldüm doğrusu!ama sonu duayla çok güzel bitmiş.
Sevgiler...
Pabuc dedi ki…
@FASLI benim ananem 98 yaşında ona çekersem daha çookk bekeleyecem yani:P

@bahar gelsin, son paragrafa kadar hepsi şakaydı ya hu güzel insanlar:) sizi tebessüm edin diye yazmıştım yoksa ben hayatımdan binlerce kez şükür çooooook memnunum...

@khaos güzel yorumunuz için sağolun...

@mit, sana ne yazsam bilemiyorum iyiki bloğumu okuyorsun iyiki de yorum yazma zahmetinde bulunuyorsun:)demek 50 yorum olmuş he aaabooowwww:)

Evimizin panjuru yok mit aldım pembe boyayı napacam şimdi elimde kaldı 3 kutu boya:))

Sevgi ve saygı dolu hayatın olsun...
Pabuc dedi ki…
@ŞANSLI güldürebildiysem ne mutlu bana..yorum için tşk ederim...sevgiler
bi dost dedi ki…
şikayet etmemen falan ok ama evli değilsin bildiğim kadarıyla, büyük konuşmuş olmuyon mu:P belki zengin biriylen evlenirsin hayatın değişir falan:P
PİA dedi ki…
Allah hiçbirimize hesabını vermeyeceğimiz şeyleri vermesin..
Ve bizi verdiklerine şükredenlerden eylesin..

Sana, profilinde yazdığın gibi insan olmanın idraki verilmiş.. Düşün ki ne nimet..
Ya o yazdıklarının tamamına sahip olma karşılığında bu idrakin elinden alınsaydı.. Bir düşün, değer mi..

Sevgiyle...
mit dedi ki…
Canım bir yerden başlamak lazım. Sen bugünden pembe boyanı, jeep anahtarlığını, malikane paspasını falan al ki geleceğe yatırım olsun :)
Pabuc dedi ki…
@mit evt haklısın zaten bi tek onları alabilecek maddi güce sahibim:))))

jeep anahtarını alabileceğimi sanmıyorum ama :P kesin o da beni aşar:)
Pabuc dedi ki…
@bi dost ,evliyim ya da değilim diye bişey demedim ki ben :)

@PİA,''Allah hiçbirimize hesabını vermeyeceğimiz şeyleri vermesin..'' kesinlikle katılıyorum ve içten bir amiiin diyorum...Bize onu unutturacak maddi şeylerden uzak etsin bizleri...
Sensiz Olmuyor dedi ki…
parasız mutluluk olur mu kesin bir karar veremedim ama olmalı diye düşünerek paramız olmasa da ömür boyu mutlu yaşamak dileğiyle...
Pabuc dedi ki…
@Osman TUNCAY parası olan herkes mutlu mu sence? Mutluluk denen şey insanın içinde sanırım...hayata nerden baktığına bağlı mutlu olman..sevgiler..
Volkan DENİZ dedi ki…
İnsan en başından vazgeçmez ki. Biraz mücadele edeydin belki bir ikisi olurdu be.. :)
Pabuc dedi ki…
2 yıl oluyor yazıyı yazalı bir ilerleme yok umut olsada :)
Volkan DENİZ dedi ki…
Bu işler zamanla olmaz. Azimle olur.. :)
Pabuc dedi ki…
bunu baştan söylesene ,Ben Fatiha okuyayım bu dileklerimin üzerine o zaman :)Ben de azim ne arar..
Volkan DENİZ dedi ki…
Merak etme oda zamanla olur :)
Pabuc dedi ki…
Allah'ın kör oldum göremiyorum gaipten yazılar geliyor ;)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK