Ana içeriğe atla

..ya ile başlayan bi garip yazı:)

...ya nette de çok fazla kişiyle tanıştım
ama yarısından fazlası sürekli hayatla ilgili şikayetlerdeydi..herkesin şikayet ettiği birileri var.
Bu, günlük hayatımızda da böyle. Biz dahil herkes bişeylerden birilerinden şikayetçidir.Herkes
birilerinin  vefasızlığından 
duyarsızlığından,bencilliğinden,kıskançlığından,ihanetinden,yalancılığından..v.b olumsuz yanlarından şikayet eder(doğaldır bunlar)
Benim anlamadığım sürekli şikayet ettiğimiz bu insanlar uzaydan mı geliyor hiç kimse ben kıskancım ,ben ihanet ettim,ben yalan konuşurum,ben vefasızım..v.b gibi şeyler demezz eee o zaman hepimiz şikayetçiysek bu kötü dediğimiz kişiler nerde??

 Ben ben ben ile başlayan cümleleri sevmem amaaa buna benzer cümleler kuracam şimdi
 -İnsanlara zarar verecek boyutta olmasa da benim de yalanlarım olmuştur
 -Kıskandığım kişilerde oldu (neyseki bunlar maddi şeyler değildi)
 -Vefasızlıklarımda çok olmuştur (arayamadığım arkadaşlarım mesela)
 -Kabalıklarım olmuştur(ki bunlardan pişmanlığını duyduğum ergenlik döneminde annemin kalbini kırmış olmam var)
 ....v.b şeyler işte ben de herkes kadar iyiyim ama daha iyi olmak için gayret sarfediyorum :)) kötü yanlarımda var'' kötü insan'' sıfatı alacak kadar olmasam da benimde kötü yanlarım var her insan gibi..Hiç bir zaman üzüldüğüm zaman suçu başkalarına atmadım ya sustum zamana bıraktım ya da konuştum..biliyorum ki bir kere şikayete başlarsam devamı kesinlikle gelir iyisi mi hiç başlamamak:)

Yorumlar

ahh be canım hepimiz neticesin de insan değilmiyiz...Bu gün yapmam dediğimiz şeyi yarın yapıyor olabiliriz..Eleştirmeyelim şikayet etmeyelim derken,Aslında eleştirilen ve şikayet edilen bir insan olabiliyoruz..amann takma sen bunlara kafanı boşver.. :))
mit dedi ki…
Ara sıra yalan söylemek dışında öyle kötü bir huyum yok çok şükür. O yalanları da genelde karşımdaki kırılmasın ya da büyük bir tatsızlık patlak vermesin diye söylerim genelde. Beyazzz Yalannn... :)
Pabuc dedi ki…
:))) seni tahmin edebiliyorum iyi birisindirr
bi dost dedi ki…
ben bazen "iyi insan" mıyım diye şüphe bile duyuyorum :S
Pabuc dedi ki…
Etrafındaki kötü insanları düşün ya da dünyada aklına gelen tüüm kötüleri düşün sonra kendini kıyasla...bakalım kötü müüsn?
bi dost dedi ki…
o zaman kendimi apoyla kıyaslar, oun bi berisine kadar kötüleşebilirim ama:P
Pabuc dedi ki…
tamam pişman ettin söylediğime:)) tamam sen iyi biri değilsin böyle kal:)
bi dost dedi ki…
sevme beniiğğğğ!!! :D
Pabuc dedi ki…
ne sevecem be seni...sevinli yazıların için mi ,samimi oduğun için mi ,espri kabiliyetin olduğu için mi,ne sevecem seni hee:))
bi dost dedi ki…
hehe:) tişkür ederim:P
♥ŞANSLI♥ dedi ki…
Sürekli şikayet eden insanlardan hiç hoşlanmam.Bana bu tür insanlar sıkıcı gelir.Çünkü artık onu huy haline getirmiştir.Devamlı ağlar mız mız mız çekilmez doğrusu.
Ama sen kafana takma bu tür insanlardanda uzak dur canım.
İyi geceler...
Unknown dedi ki…
dün bir söz duydum kamil yani olmuş olgun insan incitmeyen ve incinmeyen kişiymiş ne zor bir ölçü di mi

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK