Ana içeriğe atla

Oh Ne Güzel Saçmaladım


   Aşk ,Yaş,Siyaset ..bu 3 konu açıldımı içinden çıkılmaz bilirim..Ben de şimdi bunlardan benim en az anladığım AŞK konusunda bişeyler yazmaya başlayıp sonuç getiremeden bırakacam:)Bilmediğim konuda ahkam kesmeyecem korkmayın ...Aşk süslü bi kelime ve ben de süslü cümle fakiri(ben uydurdum ben uydurdum:P) olduğum için istesem de uzun yazamam bu konuda:)
  Ben aşık olduğum insanla gülebildiğim gibi beraberde ağlayabilmeliyim;tartışabildiğim gibi korkusuzca kavga da edebilmeliyim; bilmeliyim ki sevgimizi kavgalardan ağır basacak ve biz olayı tatlıya bağlayabilecez...Mükemmel insan yoktur bunun bilincinde olduğum için ,mükemmel birini sevmeyeceğiminde farkındayım..
 AAaaa çabuk sıkıldım yaw daha fazla yazamayacam biraz uğraşayım dedim süslü cümleler kurmak için cıks olmuyor yaw:P  Benim bildiğim bişey var ;BEN MÜKEMMEL DEĞİLİM SEVDİĞİM İNSANIN DA MÜKEMMEL OLMASINI BEKLEME BENCİLLİĞİ YAPMAMM...Sevdiğim insanlarda da aynı kural geçerlidir benim için..SEvgiyle kalın güzel insanlar...Benim adın Hıdır(ki değil) elimden gelen budur...:)))

Yorumlar

çöl sürgünü. dedi ki…
Başlangıç güzel giriş olmuş:)Ben uydurdum ben uydurdum yahu sen yerinde bir saniye duramayan çocuklar gibi yeni bir buluşun keşfini coşkuyla bagıran uydurmanda olsa bravo sana okulu geçecek gibisin ha gayret:))))şaka bir yana yazını sevdim içi dışı dobra dora bir yazı.devamını dilerim:)
Pabuc dedi ki…
SAnal haber alma dışında eğlence amaçlı kullanılıyor benim açımdan..burda çocuk gibi samimi olmak hoşuma gidiyo..kurallar yok baskı yok ben ve klavyem ohh bee:)
erkan bal dedi ki…
Ben aşık olduğum insanla gülebildiğim gibi beraberde ağlayabilmeliyim;tartışabildiğim gibi korkusuzca kavga da edebilmeliyim; bilmeliyim ki sevgimizi kavgalardan ağır basacak ve biz olayı tatlıya bağlayabilecez.
-şanslıysan zaten öyle olur-
Pabuc dedi ki…
%75 öyle:))Buna da şükür
Unknown dedi ki…
insanın hallerinden biridir aşk müdahale edemediği 3 halden biri
doğum ölüm aşk bazı aalimler buna evliliği de katarlar
insanın en doğal halleri Büyük bir Sanatkar tarafından yaratıldığından sanatkaranedir yani süslü cümleleri bırakıp doğallığa ne kadar yaklaşırsak terk edersek iyeliklerimizi saf halimizle kalırız ki bu çok zordur
bunu yapabildiğin için kutlarım seni dbp
ismi lazım değil:) dedi ki…
"bilmeliyim ki sevgimizi kavgalardan ağır basacak ve biz olayı tatlıya bağlayabilecez"

bence bariz bi şekilde çok tatlı anlatmışsın:)
Pabuc dedi ki…
@bahargelsin sana bi itiraf ben hayatta kavga edemem:)) kavga ortamından hemen sıvışırım ya da kırıldıysamda bi köşe de ühüü ühüü diye ağlarım sesiszce ..ama sonra dan içimdekileri muhakkak söylerim karşımdakine(tabi değer verdiğim biriyse)

@ismi lazım değil:) o senin tatlılığın :))
Sihirlitorba dedi ki…
aşk bir sudur, iç iç kudur :) bu da benim yorumum :)
mit dedi ki…
"Gerçek aşk, Allah'a ve resulüne duyulan aşktır. Dünyadaki aşk ise sadece bunun gölgesidir."

Off, çok ağır bi yorum oldu bu galiba :)

Bahar gelsin'in yorumu şahane yalnız. Tebrikler...
Pabuc dedi ki…
@sihirlikelebek alemsin:)

@mit,çok güzel yorum ve kesinlikle doğru bir yorum yüreğine sağlık

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK