Ana içeriğe atla

hadi bakalım alalım cevapları:)

En yakın arkadaşınızın  size aşık olduğunu hissetmeye başlasanız ne yapardınız?..Bu soru en son okuduğum kitaptan aklıma geldi(Yapboz)
Ama siz ona aşık felan değilsiniz ona göre(türk filmi modunda değil yani durum) tepkiniz ne olurdu?Bi hayli zor bi durum gibi onun için bunu ben cevaplamıyorum ve sizden cevap bekliyorum...eee malum ben meraklı biriyimm soruyu sorar aradan çekilirim :)) Aşık olsunda kim olursa olsun mu dersiniz :)) Ahh canım arkadaşım diyerek konuyu onunla konuşurmusunuz,hiççç anlamıyormuş gibi devam mı edersiniz arkadaşlığınıza ..v.b işte buna benzer şeyler...
Bir iyilik yapıp izlediğim blog sahiplerinin isimlerini tek tek yazmıyorum buraya sizi özgür bırakıyorum cevaplama konusunda....eee baktım sizden cevap gelmiyo tabiki isimlerinizi de yazmayı bilirim buraya:))Sevgiyle ,canınızın istediği gibi kalın güzel insanlar...

Yorumlar

mit dedi ki…
Benim başımdan geçti böyle bir olay :( Hem de iki kere...

Birincisi lise yıllarımdaydı. Alt sınıflardan tanıdığım ve çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Çok samimiydik ve ben onu kızkardeşim gibi görüyordum. Meğer onun bana olan duyguları farklıymış. Bunu farkettiğimde önce "anlamamış" gibi yapma yolunu seçtim. Fakat bunun ona zarar verdiğini farkettim üzülerek. İçine atmak, konuşamamak, neden "anlamadığımı" düşünmek çok yıpratıyordu onu. Gözümün önünde üzüntüsünden eriyordu âdeta. Ben de farklı bir yol seçtim bunun üzerine... Ona itiraf ettirdim! Çok zordu benim için... Çok sevdiğiniz birini bile bile ağlatmak hoş değil çünkü. Ama konuşturdum, konuştum, farkında olduğumu ama bilerek sevgisine karşılık vermediğimi anlattım. Ona bu konuşmayı yaptırmaktaki amacımın da içinde bir ukte kalmaması ve hayatına bir "keşke" katmaması adına olduğunu söyledim açıkça. Masadan kalktığımızda çok üzgündü ama bir açıdan da rahatlamıştı. Derin bir "oh" çekti ve teşekkür etti. Daha sonra arkadaşça bir iki kez daha görüştük sonra da koptuk. Umarım iyidir.

İkincisinde ise âşık olan bendim, "anlamamış" gibi yapan arkadaşımdı. Ve inanın hiç güzel bir tecrübe değildi. Acısı hala derinlerde saklı... O yüzden hakkında fazla konuşmak istemiyorum.

Genel olarak farketmemiş gibi yapılıyor sanırsam. En azından bende öyle oldu. Hangi psikoloğa başvurayım? :)
Pabuc dedi ki…
@mit ,ne psikologu aaa şurda biz bizeyiz blog ailesi olarak:))herşey için psikolglara gidilmezki yaw:))

Arkadaşının başına gelen senin de başına gelmiş sır kapısı gibi dicem ama hayat hep böyle zatennn başkalarına (farkında olarak ya da olmayarak)tattırdığın duyguları bişekilde sen de sonradan yaşıyorsun...hayat harbiden bi garip ama herşeye rağmen güzel(ufff be bu günün sözü olsun bari:P)
mit dedi ki…
Aynen öyle oldu. "Ahı tuttu herhalde" diye düşünmedim değil.

Hayat harbiden bi garip ama herşeye rağmen güzel...

İçinde "harbiden" kelimesi geçen ilk "günün sözü" :) Facebook iletim olsun bari :)
ELİF dedi ki…
Hiç düşünmedim ama herhalde arkadsıma kıyamazdım..
Onun çünkü onun sevdiğini bile bile ,sevdiği adamı elinden alamazdım...
Ben sadece fikir yürütüyorum...
Başımıza gelemeden bilinmez orası ayrı gerçek...
İ.x.İ.r dedi ki…
en yakın arkadaş kıvamında biri olduğuna göre kırılacağını bilsemde cevapsız kalırdım.karakter meselesi sanırım.beynimin o bölümünde onu arkadaş kategorisinde muhafaza etmişim.denesem de olmazdı.

:]
NoEngel dedi ki…
Merhabalar,
Cidden zor soruymuş.Kaçıyım desem kaçamadım. :) Ne ise en yakın arkadaşım aşık olmuşsa, ben ona bir ışık yakmışım ki o bana aşık olmuş.Sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirim.Tabi önceden önlem olarak aşık olma seviyesine arkadaşımı getirmemek için elimden gelen gayreti gösteririm.
Sağlıcakla kalın...
Pabuc dedi ki…
bncede zor bir durum..Onun için ben topu sizlere attım:))
her birinize yorumlarınız için teşekkürederim güzel insanlar...
mit dedi ki…
Senin yorumunu da alsak :)
Pabuc dedi ki…
ben bu kadar zor soruları cevaplayabilecek biri değilim onun için size sordum ya soruyu:))
yıllar yıllar önce(lisede:D) böyle bişey hissettim en yakın arkadaşımın benden hoşlanması ...ama bunu unutmak zorunda kaldı(!)..öyle işte.
Quaresma7 dedi ki…
Birkaç tane çok yakın erkek arkadaşım var. Onların bana aşık olduklarını düşünemiyorum:D:P

Başımdan geçse yazardım birşeyler. Benim aşık olduğum tek bayan vardı. Onunda daha önceleri 10 metre yakınında bile bulunmamıştım. Konuyla tam zıt yani. Ondan dolayı size kolay gelsin:)
Pabuc dedi ki…
@Quaresma7 Allah da seni güldürsün inşaallah:)
bi dost dedi ki…
çok sevdiğim bir arkadaşımsa çok üzülürdüm, onu sevme ihtimalim yoksa tabi. çok sevmiyorsam amaan banane derim umrumda olmaz. konuşmama görüşmeme kararı falan almam mesela, o alırsa eğer uyarım ama ben demem. yalnız bu arada öyle bi durum var sanırım :D ahaha lisedeki arkadaşımın bi kaç lafından işkillendim ama emin değilim. bişey yapamıyorum bu yüzden. ay gerçi bilsem de bişey yapamam ya :D amaan ne biçim sorular soruyon sen be:D
bi dost dedi ki…
aa pardon zaten en yakın arkadaşdemişsin, bi de çok sevdğim sevmediğim diyom ahaha ay ne kroyum :D
Pabuc dedi ki…
seni yılın alem bi dostu ilan ediyorum @bi dost...birde seni şovalye ilan ediyom:)Allah seni güldürsün inş

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK