Ana içeriğe atla

Sus DBP Suuuss

   O blog senin ,bu blog benim ;bloglar arasında geçiş yapıp duruyorum bazılarını okuyorum temelinde insan var bloglarında ..Benim de insanlar özel ilgi alanıma girdiği için bazılarının yazılarını okuyarak onları tanımaya çalışıyorum(kendi çapımda)Şimdi anlayamadığım bi konu var bloglarda çok çok rahat (konuşma tarzı olarak)insanlar var bu insanlar normal hayatlarında(ki burasıda anormal hayat değil tabikii)arkadaş ortamında ya da iş ortamında ya da aile ortamlarında bu kadar rahatlar mı,burada konuştukları gibi rahat ifade edebiliyorlar mı kendilerini ya da sinirlendiklerini burdaki gibi belli ediyorlar mı,kelimeler ağızlarından burdaki gibi sansursuz çıkabiliyor mu ,şikayetlerini burdaki gibi dile getirebiliyorlar mı?...v.b. Bunu ciddi anlamda merak ediyorum..burda herkes o kadar rahatkii yazıları okurken bende bi tuhaflık var heralde diyorum:)) çünkü nrmal hayatta herşey çok olağan monoton ,etrafımızda öyle her  istediği kelimeyle istediği tarz örnekler verebilen kişiler yok(samimi arkadaş ortamları dışında diyeyim bari de beni uzaylı sanmayın)Benimkisi şikayet değil emin olun çünkü bir çok yazıyı bende okuyorum hatta bazı blog yazarı arkadaşların yazılarının bir yenisi ne zaman gelir diye de meraklanıyorum:)Bu yazılar ,burada tanınmamanın ya da kendin gibi olabilmenin rahatlığından mı yazılıyor yoksa gerçekten böyle bir yaşamları mı var bu yazarların!!Eğer cidden burdaki gibilerse etraflarında onları destekleyenlerin ve garip karşılayanların sayısı eşit olabilir(ben destekleyenler tarafında olurdum heralde)..Bu paragrafı burda bitiriyorum :)
   Benim blog açmamdaki asıl sebep farklı kişilikleri tanımak istemem ve onların duygularını aktardıkları yazılarından bişeyler alabilme fırsatı sanırım ,2. sıra da ise aklıma estikçe bişeyler karalamak(malum yazar değilim yazar olacak halim de yok )okuduğum kitaplara ek olarak burda da yazılanları alarak ben de düşüncelerimi güzel ifade edebilmeyi sanırım bir süre sonra öğrenebilecem..Çok güzel yazıları olan kişiler var bu ortamda..Şimdi bu paragrafıda burada sonlandırıp başka bir dala konacam:))
  Bunu söylemezsem çatlarım heraldeeee hani blogar kişilerin dünyasıdıryaa (düşünce yapısıdır hayata bakışıdır insana bakışıdır kendini ifade etme yeridir felan filan)Allah aşkınaaaaaaaaa insan blogunda neden ayağındaki ayakkabısını çekip fotosunu bloga koyma gereği duyarrr :)))))))))))))(yine bu içimdeki kötü sesi susturamadım,ama bu nasıl bi mantık anlamadımkiiiii )..Diceksiniz ki okumaa DBP okumuyocam zaten ama işte 'o blog senin bu blog benim zıp zıp zıplarken''rastlıyorum böööyle enteresan bloglara...Bi insanın kendini ifade etmesi bu mudur ..yokk en iyisi susmakk yoksa yine kötü DBP açacak çenesini ve malum sonra etrafında çenesini kapattıracak kimse kalmayacak...
  Bu tip şeylere oldum olası sinir olduğum için beni gerdii bu konu..yani banane ya da sanane benim ne giydiği(N)mden,yediği(N)mden..mantığı ne ki bunun ..hım ben sustum mu demiştimm...
  Akıllı ve zeki veee imanlı güzel insanlar iyi ki varsınızz..Bu dünyanın sizlere ihtiyacı varr
Not:cümleler olabildiğince kötü görünüyo olabilir ..buna rağmen ne demek istediğimi size aktarabildiysem ne mutlu bana

Yorumlar

bi dost dedi ki…
aktardın aktardın:)

kendi açımdan cevap veriyim, gerçek hayatta tabi ki bu kadar rahat değilim. öyle olsam adımı fotoğrafımı filan gizlemezdim zaten:) samimi olduğum arkadaşlarımın yanında buna yakınım belki ama, bu kadar yine olamaz yani.. ayrıca ben zaten konuşurken yazıdaki kadar güzel ifade edemiyorum kendimi. bu açıdan sorunluyum :P yazdığı kadar konuşamayan bi insanım:)

bi de, ayakkabının resmini çekse yine anlıycam bi yere kadar, sonuçta insan yeni ciciler alınca herkese göstermek istiyo:) ama ayaklarına giyip öyle çekiyolar ya o komik oluyo lan.. hele bi de elbiseyi giyip çekiyolar resmi, kafayı kesip koyuyolar ahaha :D o daha komik bak :Pp
Pabuc dedi ki…
@bi dost ,senin ruh ikizini tanıyorum o da sanalda:)) yaw bi de siz birbirinizi tanısanız süper olacak..senin de nasıl biri olduğunu az çok tahmin edebiliyorum:) gerçek hayatla ortak en belirgin özelliğin zeki biri olman olabilir :))
bi dost dedi ki…
aha, kimmiş o ruh ikizim kız? nolur irkek olsun nolur, bi ruh ikizi bulamadım da şu kısa ömrümde :Pp :D zeki mii, estaa piti piti, aptalın kralıyım ben:)
Pabuc dedi ki…
sana bi iyi birde köpkötü bi haberim var:) ruh ikizin irkek diyiillllll:) ama yazılarından anladığım kadarıyla aynısınız siz ya...o elektiriği:))))) alıyorum sizdennn
ikiniz de varolun emiii..
bi dost dedi ki…
e:) kim ki blogcuysa söyle madem ben de tanıyım:)
Pabuc dedi ki…
blogcu değil:) senin adın esra değil dimiii:) o kadar yaniii anlaa:)
bi dost dedi ki…
esraa :S sen kimsin yaa nerden biliyosun adımı??
Quaresma7 dedi ki…
O zaman Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol mu denilmeli?:)
Pabuc dedi ki…
@bi dost , inanmıyorum yaaaaaa..ben snin adını tabiki bilmiyorum senin ruh ikizin dediğim kişinin adı ESRA..bu işe şaştımm yawww ,yok yani esranın blogda olmadığını bilmesem seni O sanacam kafam karıştı:))

@Quaresma7, her zaman dediğin gibi olmalıyız zaten :)
mit dedi ki…
Ben gerçek hayatta pek konuşkan biri değilimdir. Ağır başlılığımla tanınırım. Ama gelin görün ki önüme bi kağıt kalem konulduğunda dünyanın en geveze insanı olabilirim. Hikayeler yazarım, resimler çizerim, karikatürler... gerçek hayatta bu yazdığım veya çizdiğim şeyleri çok yakın dostları dışında herkesle paylaşamam çünkü. Mazallah deli zannedip akıl hastanesie falan yatırabilirler çünkü :)

Kıyafet fotolarıa gelince... Sonuçta burası blog ortamı. Herkes başkalarına yada toplma zarar vermedikçe istediğini yapmakta özgür. O onun zevkidir, onun bloglama stilidir. Saygı duyarım. Takip etmem ama saygı duyarım. Onu da seven ve okuyan birileri mutlaka vardır.
Pabuc dedi ki…
@mit , kimsenin kimseye deli diyecek hali kalmamış ki :) herkes artık biraz delii:)

Diğer konuya gelince tabiki insanlar istediklerini yapabilir bana saçma geliyor bazı şeyler..kimsenin ne kadar güzel olduğu ne kadar gzel giyindiği...v.b bni ilgilendirmiyaşamımda onun için burda da umrumda değil, kim ne giymiş ne yemiş ye almış..bunları hiç tanımadığı ,insanlarla paylaşmaları bana fghfh geliyo( buraya kelime bulamadım kimseyi de kırmayayım diye böyle yazdım:D)
Bende eleştirile bilirimm bnim yazılarımda berbat meselaa bunuda söyleye bilir birileri...
İşte böylee ,bananeee senin yeni aldığın ayakkabıdannn terliktennn :PPP ..:))))
bi dost dedi ki…
şaka şaka adım esra değil ahaha:D
Pabuc dedi ki…
şehirler tutmadığı için o kadar korkmadım zaten:)hem esra olup hemde Ankaralı olsaydın tırsacaktım:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK