Ana içeriğe atla

SiGaRa öldürmez süründürür

  Sigara içmem içilmesini de istemem (ki herhalde kimse benim bu fikrimi önemsemez) Dikkatimi çeken çoook enteresan bi'şey var. Filmlerde sigaralara sansür koyuluyor , hay Allahımmm sigaraya sansür koyuluyor ama aynı filmde insanlar bir birlerini öldürüyor,uyuşturucu alıyorlar, küfrediyorlar ne bileyim sigaranın dışında ne varsa her bir kötü faliyetleri yapıyorlar ama sansürün alası sigaraya yapılıyor! Hatta öyle ki filmlerdeki ,zanlıyı takip eden ajanların  anlaşılmadığı gibi(!)filmlerde dizilerde sigaranın sansürlendiği anlaşılmıyor!  RTÜK çalışanları bence siz dikkati daha çok sigaraya çekiyorsunuz :)Yok yani amacınız buysa bilelim yaniii,amaç sansürse söyleyin yönetmenlere sigara içirmesinler oyunculara ya da sigaranın paketine yazdığınız yazıları dizilerde alt yazı olarak geçin:))Büyük harflerle yazmayı unutmayın belki etkili olur:) Sigara paketlerindeki yazılardan etkilenip sigarayı bırakan kaç kişi var o da benim açımdan merak konusu,varsa aranızda bu şekilde sigara bırakan beni haberdar etsin lütfen :))
 Sigarayı bırakmayacağını sandığım ama bırakan bir kişi tanıyorum O da 10 yaşındaki kızının ağlayarak kendisine yalvarmasından etkilendiği için bırakmıştı..
 Sigara içtiğiniz parayı her ay bir fakire verseniz öbür dünyanızı kurtarırsınız kanısındayım  bu da benim sigara paketi yazım :))
  sigarasız ve sağlıcakla kalın,güzel ülkemin güzel insanları

Yorumlar

ramazan dedi ki…
sigara hayatta düşman olduğum şeylerin başında geliyor.ilkokul öğretmenimin bir sözü yetti,"sigara zararlıdır".başka söze gerek varmı.insanlar biraz mantıklı yaşasalar ne olur.biz de temiz bir dünyada yaşasak.
filmlerdeki diğer zararlılar için yazdıklarınıza aynen katılıyorum.
Pabuc dedi ki…
Biri bana çıkıp futbol takımı tutmanın ve siara içmenin 3 mantıklı yönünü söylesin ben de bir daha 300 sayfadan az kitap okumayacağım sözünü verecem :)
özellikle sigara hem kendine hem etrafındakilere zarar ...yorum için sağolun
FASLI dedi ki…
Geçen gün eşimle dizi izlerken sigara'nın sansürlendiğini gördük. Neden ? Çünkü zararlı ama alkol de zararlı. Dikkatimi çekiyor dizilerde alkol' özendiriliyor. Önceden bu kadar değildi.
Pabuc dedi ki…
Ben sigaraya dikkati çekiyorlar bunun farkında değiller..neyse bloguma hoşgeldiniz:))yorum için tşk
Pabuc dedi ki…
bence olacaktı ne olacak benim bu eksik kelime yazmalarım inş.Türkçe öğretmeni bi okuyucum olmazz :)rezil olmak varr
Adsız dedi ki…
sıgara paketı yazını tuttum :)
Pabuc dedi ki…
@dolunay ,Allah bilir sigara da içmiyorsundur dimii:))
cem dedi ki…
kötülüğün anası sigara sonucunu çıkartabilir miyiz burdan..:)

sigara içerim, bırakmıştım başladım.. çok eğlenceli oluyor çay-kahveyle.. kısmetse huzura eriince bırakacağım tekrardan da huzur bana uzak şu ara..
Pabuc dedi ki…
''kötülüğün anası''diyemeyiz dememeliyiz zira bu kötülüğe hakaret olur :))lütfen kötülüğü bir sigara kadar ufaltıp cebimize atmayalım:)
sigarayı bırakmanız için huzura ermeyi beklemeyin bence ..dedim bunu da şimdi çay ve kahveyle daha iyi ne gider aklıma gelmiyor ki alternatif sunayım size:)
neyse inş bırakırsınız sigarayı
çöl sürgünü. dedi ki…
şu merakın yokmu:)sigara içmem içenide sevmem sözün ön yargıcı olmammışmı:(ben içiyorum bu şumu demek sen beni sigara içtigim için dışlıyacakmısın?olmadı bu işte..sigaranın insan saglıgına olan zararlarının bilincinde yiz hepimiz ama ona keza içme oranı içmeyenlerden çok içenler baskın.ben sigara içenler gurubundayım şuan.bana zarırarınıda biliyorum bu zararı bildigime karşın bırakmayı denemedimmi denedim tabi,sonuç fiyasko oldu:(çünkü alınan sigara miktarı vucutta bagışıklık olarak daha yogun.kısacası ben bir sigara bagımlısıyım diyorum.bu güzelmi elbette hayır kimsenin içmesinide istemem,hatta bu illetin üretimini kökten kuruturdum.hayat bazen yaşadıklarımızın yanında sigaraya teşfik ediyor.
Pabuc dedi ki…
sigara içmem evet ama içeni de sevmem demedim asla da diyemem sevdiğim nerdeyse tüm insanlar sigara içiyor:)) annem mesela:)
ya benim birini sevmemem için ya israilli olması lazım :P ya da Allaha düşma olmasıya da Mülüman düşmanı olması(öldürmek boyutunda) ya da kibirli biri olması lazım...onun dışında sevemeyeceğim insan olmaz ...Sigaranın mantiği yok benim fikrimce :)) onu dışında zaten zararlıda ..hoş bunu siz de biliyorunuz ..
sağlıcakla kalınız

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK