Ana içeriğe atla

Cevaplarsanız Sevinirim

Bir insan ne kadar anlatırsa anlatsın yine de kendini tam olarak ifade edemez.Ama az çok tahminler oluşturur akıllarda ya da yüreklerde.Şimdi asıl soru Pabuç kendini ifade edebiliyor mu ? Ne dersiniz ? Yazılarımı sürekli takip edenlere soruyorum: ''Eksikliklerim nedir, düşüncelerimi yazarak ifade etmem konusunda?'' Başka sorum yok şimdiden teşekkür ediyorum cevaplayan dostlarıma.İstediğiniz hal üzere kalın dostlar..

Radyoda Kazım Koyuncu çalıyor ne kadar da güzel denk geldi...

Yorumlar

kahvetelvesi dedi ki…
Sevgili Pabuc, her zaman soyledigim gibi blog aleminde ilk takibe basladigim ve tanidigim insansin. Yazilarini keyifle okuyorum. Dogalsin , icinden geldigi gibi , Kim ne der korkusu yasamadan yazdigini dusunuyorum. Yani dusuncelerini gayet guzel ifade ediyorsun . Eksikliklere gelince insan ara sira yazilarinda " canim telvem , bidenem " der ya hu... Aliniyorum bak :))
Büşra Bayram dedi ki…
bence gayet iyisin, aynen devam :)
gelibolu17 dedi ki…
Süpersin sen her zaman takipçilerinle güzel diyalog kurmayı beceriyorsun,hepimizin eksiklikleri olabilir zaman zaman insanız sonuçta onlarıda birlikte aşarız inşallah,,,,selamlar
Unknown dedi ki…
Tek yorum, tek cümle... Bütün SAMİMİYETİMLE söylüyorum ki; Pabuç tanıdığım en SAMİMİ insanlar arasında, en SAMİMİ olanlarından kesinlikle biridir.
Pabuc dedi ki…
/kahve telvesi,
canım bidenem telvem :) çok fazla eksiklerim var biliyorum ama bunları dir de sizlerden duymak istedim ki kendime çeki düzen vereyim ama yok sizden de bi'şey çıkmadı bundan sonra ne olacak bilmiyorum ;aynı tas aynı hamam devam edecem artık :))


/Büşra Bayram,
oyy sen benim yazılarımı okuyor musun canım yaaa :)) Senin blog okuyucu sayını kıskanıyorum (yok doğru kelime gıpta ediyorum olacaaadıı) Teşekkürler ...

/Gelibolu17,
Teşekkür ederim var olasın..Takipçilerin içinde öyle değerli insnalar var ki iletişim halinde olmasan aklımda kalır inan :)) Belki de gündelik yaşamım içinde tanışma fırsatım olmayacak güzel insanlar tanıdım blogum sayesinde...Bazıları için burada olmak kayıp gibi algılansa da benim için büyük bir kazanç oldu şükür..Sevgiyle kal güzel insan...

/Kalemzade Kamil,
Sizden bunu duymak cidden çok çok önemli ,var olunuz..Samimiyetimi bu yarım yamalak yazılarımdan aktarabiliyorsam ne mutlu bana..Benim için büyük kazanç diyebileceğim insanlardansınız (yazılarınız tüm samimiyetimle söylüyorum benim hayata bakışımı değiştirdi)Allah razı olsun..


Adsız yorumcu,
blogun sağ üst köşesine bir not düştüm bir zahmet okuyunuz..

Adsız dedi ki…
Benim açımdan şimdilik bir sorun yok. Ama bazen TDK' lık olduğunu söyleyebilirim. :)))))

EK : Sen bir de wordpress'te de yazıyorsun galiba ve bazen ben karıştırıyorum.Acaba hangisine yorum yazdım, o bu mu bu o mu vs. diye ? :)) Bu yüzden saldım kendimi blogspot mu wordpress mi bakmadan önüme gelene yazıyorum yorumumu...

Böyle devam ;)
erkan bal dedi ki…
kendini beğenmiş, küstah, ukela. ilk izlenimler genelde böyle. yakından tanıyınca ise tam tersi olduğunu söylemek mümkün. galiba iyi bir şey söyledim. bence öyle gibi :)
Pabuc dedi ki…
/GÖK-TÜRK,
nasıl karıştırıyorsun yaaaa sen wordpress adresime hiç yorum bırakmıyorsun ki :))

Hala anlayamadım di mi TDK ile aramın iyi olmadığını :)

/İbrahim Ortaç,kendin, beğenmişliği ilk izlenim olarak da son izlenim olarak üzerime almıyorum efenim..Diğerleri belki olabilir (ilk izlenim olarak tabi) :) iyi bi'şey dedim diyorsanız demişsinizdir bize de teşekkür etmek düşer :)Var olunuz..
Adsız dedi ki…
Artık nasıl bir boşvermişlik içindeysem ben önüme gelene yorum yazıyorum diye düşünüyorum ve hep blogger a denk geliyor demek ki :)))

EK : Açık etmesen olmaz di mi ? :D
Pabuc dedi ki…
Face iletileriyle blogspotu karıştırmış olabilir misin ;)Hem bir üst yorumda küstah izlenimi bıraktığım vurgulanmış hakkını vermem lazım kelimenin :)
Bâd-ı Sabâ dedi ki…
@ Pabuç

Mum yanarken kendisini tüketir, ama buna rağmen dibini aydınlatmaz.

İşte öyle gibi bir şey..!

Ben meâlen söylüyorum tabii, tefsirini ise size bırakıyorum artık :)

Yâni, siz bir mummuş gibisiniz de.. ifâde sanatlarını inci inci ipe dizseniz de, siz asla kendinizi ifâde etmeyi öğrenemeyecekmişsiniz gibi görünüyor sanki :)

Kendinizi hep eksik yarım yamalak hissedeceksiniz, kayıp, yetim, anlaşılmaz..! Bu sizin kaderiniz.?!

Çok iç açıcı oldu değil mi :) Benim kanaatim bu efendim, ve korkarım ben yanılmam; hem de hiç yanılmam, vaki değildir :)

Yanılmayı da istemezdim :) Ne güzel işte, benim gibi ukala çok bilmiş olacağınıza :)

..bir mum gibi etrafına ışık saçarken, kendisini cahil cehil görmesi insanın.!
kahvetelvesi dedi ki…
Pabuç, mimlendin canım :)
Pabuc dedi ki…
/Bâd-ı Sabâ ,
aldım başım üstüne koydum yorumu ve bir de Allah razı olsun ekledim..Varlığı görünmese de hissedilen dost gibisiniz..Teşekkürler fikirleniz önemli..Bir kişiye bile ışık olabiliyorsam ne mutlu bana neden yaratıldım sorusunda cevabım olur inşaallah...
nadarû dedi ki…
yazılarının en güzel ve en belirgin özelliği konuşuyor gibi yazıyor olman ve de samimiyetin.
hissettiklerini okuyana geçiriyor olabilmen de ayrıca güzel.

yazılarını okumayı seviyorum, öyle söyleyeyim kısaca :)
Pabuc dedi ki…
/derin,
''konuşur gibi yazmak''bunu bir kaç arkadaşım daha söyledi ve sevdiklerini söylediler bu şekilde yazmamı ,teşekkür ederim sana da..Samimiyetimi aktarıyor olduğumu duymak gerçekten çok güzel..SEvgiler..

/kahve telvesi,
bana link atarsan eve döndüğümde cevaplayacam inş mim i :)
Erkan Şen dedi ki…
Kendisi hakkında yorum talep etmekten vazgeçmesi gerektiğini düşündüğüm şahs-ı nev-i...
Adsız dedi ki…
yazılarını severim iyi yazarsın...
insanlığını severim iyi insansın...
azcık taraf tutayım lazsın yay burcusun delisin dolusun.

sorarsın düsünürsün sorgularsın...
isin kotüsü içinde tutamazsın bunları çatırt diye yazarsın.

blok camiasında tanımaktan mesud olduğum insanlardan birisin.
bunuda buradan açıkcana belirteyim.

e sahane bi gün olsun ozamandaaaaaa.

cem dedi ki…
takılma bunlara, boşver.

kazım koyuncu dinleyelim hemencik o zaman.
kahvetelvesi dedi ki…
http://kahvetelvesi-kahvemolasi.blogspot.com/2013/05/mimmimmim.html
sanırım istediğin bu Pabuç :))
Unknown dedi ki…
Kurgulanmış eşsiz bir hayalin,gerçek hayata yansıması olur ya işte öyle bir şey yazılarını okumak.
Maskeci insanlara inat maskesiz konuşan, bazen kendisini bazende bizleri hep içten anlatan biri pabuç.
Bazen yağmurda güneş bazende güneşli havada yağmur yağdırır sözleri.
pabuç işte ergen bilenlerden biri ...
Erdi Karadeniz dedi ki…
Gayet anlaşılır ve doğal.
Bence oldukça güzel.
Zaten bu yüzden okunuyor yazdıkların da :)
Pabuc dedi ki…
bilgisayar başına oturduğumda cevap yazacam yorumlarınıza :)
Budeliçocuk dedi ki…
Rahat,takıntısız ve doğal..
Kısaca sade ve samimi yazıyorsun..
Pabuc dedi ki…
/Erkan Şen,
anlaşıldı tamam :)

/absalom,
oy oyy ne güzel şeyler yazmışsın
sağ olasın karşı kıyının delikanlısı (su katılmamış yay ve bir o kadar da Laz dostum)

aklımdakileri çatırt diye demesem çatırt diye çatlamaktan korkuyorum ;)

Blog camiasında benim de tanımaktan mesut olduğum kişilerden biri de sensin gerçi bunu biliyorsundur..

Güzel yorumun için tşkler ;hep güzel günlerimiz olsun inşaallah..

@cem,
her daim dinleyelim Kazım Koyuncu ..Takılmayayım böyle şeylere haklısın..

/Gökhan Tunç,
yorumların her zaman yazılarımı solluyor bu çok dikkatimi çekiyor :)Bir cümlene az bi ekleme yapayım; o bahsi geçen kişi ''Hiç bir şey bilmediğini öğrenmek için araştıran ergengillerden biri'' ;)Teşekkür ederim..çok..

/Erdi Karadeniz,
doğallığımın yansıyor olması beni mutlu ediyor...Okuyanlar da okumayanlar da sağolsun :)

/Budeliçocuk,
Teşekkür ederim
bu şekilde yansıyorsa yazılarım ne mutlu bana..
Ramazan dedi ki…
Yazılarını fırsat oldukca bazen düşüncelere dalarak bazen gülüp eglenerek.Face de farkettim blog adresini merak edip bakayım dedim bu kadar içten bu kadar samimi egmeden bükmeden oldugu gibi aktardıgın duygu ve düşüncelerin farkındaysan hala okuyorum hiç sıkılmadan.Ve bana yazmamı tavsiye eden sendin tavsiyene uydum yazalım bakalım dedik becerebilirsek.Samimi dobra dürüst insancıl sevgi dolu öfkeli aklından geçeni direk söyleyen şimdilik bu kadar yeter.
Pabuc dedi ki…
Ramazan Aksoy Hocam,
Allah razı olsun yazılarımı okumaya değer bulduğunuz için ve tabiki yorum yaptığınız için..

Yazmak rahatlatıyor siz de fark edeceksiniz..Blogunuz hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşaallah...Hem burdan hem de facebooktan yazmaya devam inşaallah...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK