Ana içeriğe atla

Ya Ben Var Ya Ben;Ne Tuhaf Biriyim Ben Ya !

Not2'de bahsettiğim yerden bir kare.Fena sayılmaz değil mi ?
Düşündüm taşındım ,taşınmadan da düşündüm ve bir karara vardım.Gerçi ben bu kararımla ilgili düzenlemeleri ara ara blogumda yapıyordum bir de size haber vereyim sizin de fikirlerini alayım istedim.Bu aralar bi yazasım var bir yazasım var ki sormayın gitsin.Yazmak ama öyle bildiğiniz makale/deneme tarzı şeyler değil bildiğiniz geyik muhabbetinden hallice şeyler işte.Onun için ''bi dur bi kapa çeneni Pabuç''demenin farklı bir şekli geldi aklıma.Bu hızla yazmaya başlar ve devam edersem; blogum susuzluktan kurumuş çiçeğe dönecek ve bir bardak su vereni kalmayacak..İyisi mi dedim ben, şu yan tarafta ''Takipteyim''kısmında her yazısını okumaya çalıştığım elimden geldiğince de yorumladığım bloglardan yazılar seçip kendi blogumda da yayımlayayım (blog ve blogger adı adresi vererek caaanımmm)

Tabi önce kendilerine sorayım :''Sevgili bloggerler yazılarınızın içinde en sevdiğiniz ya da işlediğiniz konu itibariyle yine yeniden okunmasını istediğiniz yazılarınızı benimle paylaşır mısınız ?'' diye.Siz seçmezseniz de  ''Üşenmiyorsan gir bloga oku oku içlerinden birini seç işin ne Pabuç!'' diyorsanız ben razıyım (boynu bükük Emrah duruşu hayal ediniz lütfen)

Her Cuma böyle bir şey yapmak istiyorum (şu an düşünce aşamasında ve sizlerden ses gelirse de icraate geçecek inş) Böyle de topu size atarım işte..Bu konuyu bir düşünün arkadaşlar.Bir göz atın (vakit bulursanız) arşivlerinize ve bana bildirin lütfen.Hemmen gelip kopileyeyim yazınızı ve yapıştırayım blog kayıt sayfama (tamam ya tamam korkmayın blog/site linkinizi de kesinlikle yazınızın altında vereceğim..Ammannnn ne kadar da korkuyorsunuz yazılarınızı çalacağım diye ! ;)) 

Not:Şu kadarcık yazıyı bana yarım saatte yazdıran ve bu yarım saat içinde beni delilikten hallici bir hale sokan internete diyecek söz bulamadığım için onu en iyi küfür bilenlerin dillerine havale ediyorum! 
Sabah Sabah donmakta neyin nesiymiş çıldırttın beni avea!

Not2: Ya şöyle hep beraber piknik falan yapsak ne güzel olur di mi ? Deniz bir yanda yeşillik bir yanda..Ben biliyorum böyle bir yer.Yazın (hatta baharda )gelin siz buraya (ma-aile /ma-bloglaemi) hep beraber şöyle güzel bir mangal keyfi yapalım.Ben hiç bir yere gidemem malum tembelim onun için hayallerimi bile yakın çevremde kuruyorum.

Not3:Notun da suyunu çıkarmamak,yazıdan bu kadar da uzaklaşmamak lazım diye düşünüyorum ama bir türlü parmaklarıma hakim olamıyorum .Yazdıkça yazası geliyor bu da pek geveze bi'şey çıktı ya hu! Sahibine çekmiş bell ki !

Not4:Ben halaaa burdamıyım yaa!

Not5:Böyle bi şımarık, bi insanların hepsini seviyorum modundayım da hayır olsun inşaallah..Cuma'ya veriyorum bu gün bayram ya !
Seviyorum hepinizi...(Polyanna hoşgeldin canımmm)


Yorumlar

Adsız dedi ki…
hahaahaaa
pabuç bi haller oldu sana cozemedim tam daha hahaaaaa.
yahu onceki yazıyı yeni okudum yorum yapıyodum yeni yazı geldi:))

devam devam geyik muhabbeti iyidir.
zaten blokta herkes edebi eserler yazıyo bilimsel makaleler felan kaleme alıyo azcık geyiğe ihtiyaç var.

benim yazım senin yazındır istediği istediğin gibi kullan.
kes yapıstır kırp hosuna gitmeyen yerleri çıkar ne diliyosan onu yap.

gerçi tübütak benim makaleleri kesmene ne der bilemiyorum amma...
bilime bıçak felan diyebilir.
onu bilemiyorum:)))
Adsız dedi ki…
Güzel fikir ama bence misafir blogculuk oynayalım. :))) Mesela sen bir yazı yaz başka bir blogger(takipçilerinde, sevenlerinden, fanlarından biri) yazdığın yazıyı kendi bloğunda paylaşsın... :)))
Pabuc dedi ki…
/absalom,

ben de anlamadım inan ,be varya fena bir haller içindeyim :))

Hayat olabildiğince ciddi zaten onun için en azından ağzımızdan çıkan ,kalemimizden dökülen sözler biraz tebessümlük olsun (vay anacım nasıl cümle kurdum böyle)

Sen bunu dedin ya anında blogundayım çalığ çırpmaya geliyorum yazılarından birini :)
Tübitak mı dedin ,uuuu başım belaya girer mi ,girerse Zeki Müren de beni görür mü ? İlk konuk yazarımız (yazarrrrrr) sen ola can sanırım burdan bu anlaşılıyor :)

/GÖK-TÜRK,
fanlarım :))))))) Böyle bir şey olmadığı için siz bi zahmet yazılarınızın içinden bir tane seçip bana bildirin ben de yayımlayayım.Böylesi daha gerçekçi :)
Adsız dedi ki…
bu arada kırmızı pabuçlar gelmis yeni farkettim:))
e anca ayıkıyorum bu saatte temekki.

e sahane olmus :))
Pabuc dedi ki…
He valla geri döndü
o kadar şikayet ettin ki çığıran kızdan :)

Bi şey değil adım da akıllardaki ben de pabuç olarak kalacaz kıyamete kadar

kıyamete kadar benden kurutlamayacak internet yani :)
Adsız dedi ki…
:)))
kalsın kalsın..
çığıran kız ne yahu :))
kırmızı iyidir pabuç iyidir kırmızı pabuç iyidir:))

yesariyi gordün mü tee yaz tatilini yeni yazmıs...
hayatta kendime tenbel demiyeceğim bi daha.
tekrar yaz geldi yahu :))
Pabuc dedi ki…
Tembellik konusu açılmışken ben tatil yazısını okumadım (tembellikte rakip tanımam)
Yesari bu anca vakit bulmuştur..Gerçi onunla bayramdaaan bayrama görüşüyoruz tatile mi gitmiş kendisi :))) 5 ay iyimiş yaa hiç yazmaya da bilirdi :)
cem dedi ki…
hmm

yazı yazabiliyor olsaydım al yayınla derdim :)
Pabuc dedi ki…
/cem,
Sen de yazamadığını söylüyorsan biz blogu muloğu kapatı gidelim buralardan:)
Unknown dedi ki…
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
yasemin kuzen dedi ki…
yaa o bahçede piknik olayına bittim ben burdaa, düşününce bile mutlu oldum ama yaaaa, ammaaann yaparız dimi piknik,giderizzz dimiii :)
Bana bunlardan bahset,pikniklerden çiçeklerden böceklerdenn :D :D
Pabuc dedi ki…
Kuzen bari bunu sen yapma ,sen gel bari pikniğe gideriz ızgara hamsi yeriz az biraz üşürüz falan ,yaparız bişiyler :)
yasemin kuzen dedi ki…
Gelicem gelicemm,kafaya koydumm,hemide feribotla havalar piknik kıvamına gelsin hele :)
E dedi ki…
Harikasın ne deyim güzel insan :) Ama ben sana bırakıyorum bloğumdan istediğin şiirimi paylaşabilirsin.Göktürk'te güzel bir fikir önermiş olabilir müsaden olursa onuda yapalım :) sevgiler selamlar....
kahvetelvesi dedi ki…
Çok güzel bir düşünce bu Pabuç... yayınlamaya değer bir yazımı bulabilirsen (!) al senin olsun :))
gelibolu17 dedi ki…
valla bak şimdi bu kadar güzel yorumun içinde benimki abe skaçacak ama istersen yayınlama,ben sana bişey sormaya geldim geçen gördüm unuttum sormayı bu altta önceki katıtları gösteren resimler varya linkvit ( ingilizcem süper ) bendede var benimki ingilizce seninki nasıl olduda türkçe oldu bunlarda ilginizi çekebilir yazıyo,,,nasıl yapıldığını biliyomusun?

Söz bak sonra yazınıda okumaya gelcem :) gelmeyen top ossun mu :p
Pabuc dedi ki…
@Osman Raif,
düzeltme yapamadan bir de yanlışlıkla yayımladım yorumunuzu ama 3.saniye de sildim hemen :/ Yorumlarda değişiklik yapılamıyor sanırım..Tekrar yorum göndermenizi istesem haddimi aşmış olur muyum ?

Ricanız emirdir teşekkür ediyorum öyle bir şey istediğiniz için benim gibi yazma fakiri birinden :) Var olunuz..

@yasemin kuzen,
çok uzkasın ya gelme bari :)) Bir feribotluk mesafe yaaa atla bu hafta sonu gel...

@Elif Çetinkaya,
sağol canım adaşım..Şiirlerinden birini blogumda paylaşmak onurdur benim için..Alırım şiirinin birini :)

kahve telvesi
teşekkürler..Sayenizde Cuma günleri bayramı olacak blogumun :)

@Gelibolu17,
inan hiç bir fikrim yok resimlerin altındaki reklam(site adını)tıklayınca o siteye girip sen de yapabiliyorsun sanırım..Türkçe olarak yani..Bir dene istersen çünkü ben çok eskiden eklemiştim onu hatırlamıyorum nasılını inan..Sevgiler..
Unknown dedi ki…
Ben de hafıza özürlüyüm :) Ne yazdığımı da unuttum ama galiba "Hissettiğim Zaman" sitesi emrinizdedir demiştim. :)
Bi de sizden en kısa zamanda yenidoğan ünitesindeki bu siteye destek bekliyorum. Malum üç beş gün oldu. Üç beş ziyaretçi ile idare ediyoruz.Yüzlerce ziyaretçi aldığımız günlerden sonra burada desteğe ihtiyaç var. :)
Pabuc dedi ki…
@Osman Raif,
Biraz uzunca bir yorum cevabı olacak ama;

Sürekli tekrarlıyorum burada (nette) sürekli takip ettiğim bloglar var.Her yazısını okuduğum(eksiksiz) 10 blog vardır .Bunlardan ilk beşi: ''Beni okuyacağınıza o blogları okuyun kaaaardeşim''diyecek kadar güzel paylaşımlarda bulunan bloglar.Hem konuları hem konuları işleyişler; okuduktan sonra etkisinde kaldığınız ve üzerinde düşündüğünüz yazılar yazılar yazılan bloglar...Bilin bakalım bunlardan biri de kim ? Evet siz ve diğer 4 kişi ...Diğer dostlarımızda çok güzel yaızyorlar ama bazı bloglar bamteline dokunur konularda yazıyorlar ya da bizi düşünmeye iten (!) yazılar yazıyorlar sağolsunlar..

Blogunuzun eskisinden daha çok okuyucuya sahip olacağına inanıyorum..Ve yazılarınızın da çok faydalı olacağını biliyorum (şimdiye kadar okuduğum yazılarınız buna delildir)

Ziyaretçileriniz okumayı bilen anlayan ve düşünen cinsten olsun her daim efenim :)

Saygılar..
erkan bal dedi ki…
Gerçekten pır pır bir durumun var pabuç hayrolsun. Bulaşıcı da galiba. Bana bu hafta 3-5 yazı yazdırdın sağol. Açmışız.
Bence de seç beğen al blog(larım) senindir. Ancak şunu ihmal etme. devamı diye bir link koy her yazının son satırına. Sonra devamını okuyan vatandaş tıpkı dizilerin sonundaki reklam gibi yazının son satırını yazarın blogunda görsün:))
E dedi ki…
her daim onurlu ol canım benim sağol :)
Pabuc dedi ki…
@İbrahim Ortaç,
Bu durum havalardan diyecem havalarda kapalı,ben de anlamadım bu Polyannayla bahar kelebeği halimin nedenini..Rabbim hayr eylesin diyorum sadece :) Ve evet siz de yazılar yayımlıyorsunuz bizlerde memnuniyetle ve tebessümle okuyoruz..

Önerinizi dikkate alacağım (çok iyi fikir, haklısınız)

Saygılar efenim ..Ve sizi burada yorum bırakırken görmeyi de özlemişiz :)


@Elif Çetinkaya,
Teşekkürler inş Adaşım :) Sevgi ve duayla..
gelibolu17 dedi ki…
Heh işte söz verdiğim gibi yazıyı okudum okudumda accuk dudağımı eğdim büktüm çemçük çemçük bakıyom yalan dünya dizisindeki nurhayat gibi....
Allah'ımmm sevgili pabuc kendi blogundaki yazılarını çalmayalım diye copy yasağı koymuşkeneeee,gelip bizim yazıları copyleyip alcekmiş :)
Gerçi benim copylenecek pek kayda değer yazım yok ama,eğer almak istersen yazılarım feda olsun al hepsi senin olsun canım,istediğini alabilirsin...Selamlar :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK