Ana içeriğe atla

Farklı Bloglardan Alıntı Yazılar 2 /http://4haziran.blogspot.com/

Ne desem bilmiyorum ki Yesari'nin bloguhttp://4haziran.blogspot.comiçin. Ben direkt Yesari'ye söylenerek başlayayım yazıma! Benim blog aleminde var olamamı sağlayan kişidir kendisi (ısrar etmeyin daha fazla bilgi vermem yakınlığımızla ilgili) Gerçi bana blog açtırdı açtırmasına da sonra benim yazılarımı okumadı bile ! Ben de başta onun yazılarını ilgiyle(hatta çoğu zaman kahkahayla) okuyordum ama...ama dediğimde, o benim yazılarımı okumadığı için tepki olarak bırakmadım tabi ki okumayı tamamen Yesari tembelinin suçu.Takıldı Twittera bilmem hangi sosyal paylaşım ortamlarına blogunu boşladı da boşladı...
Düşünün twitterlarda orada burada takipçi sayısı 4 binlerde bilmem kaç binlerde olan Yesari'nin blogu hepi topu 700 küsurda kalmış ! Neyse çemkirme işini ben yüzüne bir ara yaparım onun, şimdi sadede geleyim.Malum farklı bloglardan yazıları çalıp (lafın gelişi çalmak )blogumda yayımlıyorum, olur da okumadığınız yazı kaldıysa hatırlatmış olayım diye..Yoksa benim çok gülmemle ,yazıyı çok beğenmemle alaaaakası bile yok yani (göz kırpan ikon hayal ediniz) Aranızda takibe almamış kişiler varsa bu blogu da takip etmenizi öneririm.Kendisi ,zararsız ,kendi halinde,sustu mu tam susan konuşmaya başladı mı kimseye fırsat vermeyen, gamsız ama düşünceli, tembel ama hamarat ,laf cambazı biridir..Tamaamen zararsız kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan mülayim biri ! (Siz hele takibe alın kendiniz görün nasıl bir cadaloz olduğunu ) 
Sizi Yesari'nin 5 ay önce gittiği ama anca şimdi (tembel demişmiydim) yazdığı yazısıyla baş başa bırakıyorum...


Allah'ın sopası yok! - The Alaçatı vol.2

öyle sokak manzaraları
Neden insana komşunun tavuğu kaz görünür. Ne var yani benim beyaz peynir gibi bir tenim varsa. Ne yani, 1 haftada kuzenim gibi çikolata rengi olmak zorunda mıyım? Ama yoook, çok matah bir şeymiş gibi illa bi yanacaksın, bir kavrulacaksın. En son hatırladığım yattığım yerden kuzenime “Beni acile götüüüüüürrrr” dediğimdi. “Neden?” dedi “Ölüyoruuuuummmm” dedim. Bu dakikadan sonra benim için tatil de bitti zaten. Evime gitmek ve bir daha güneş batmadan evden çıkmak istemiyordum. Ama “ben seni uyarmıştım”dedi haklı olarak. Uyarmıştı gerçekten. “Sen çok beyaz tenlisin, koruma sür. Yapma etme” demişti. Ve mecburdum tatile devam etmeye. Gerçi bir gün sonra acılarım dindi. O günden itibaren korkudan 50 faktör güneş kremi(yanık kremi bile denilebilir) sürüp gölgede oturdum. Müstahaktı bana çünkü. (buraya tabi ki fotoğraf gelmiyor!!!)

Bir tweet atmıştım vakti zamanında “Kıvırcık saçlıların düz saça, düz saçlıların kıvırcık saça olan düşkünlüğü sayesinde çözdüm hayatın anlamını. Hayata dalgalı bakacaksın.” diye. Neysen osun. Kabul et ve huzura kavuş. 

Yorumlar

Yesari dedi ki…
teşekkür ederim. blog geleneğini yaşatmaya çalıştığınızı görmek ne kadar güzel.

sen iyi ki yazdığın kadar çok konuşmuyorsun. okumam tabii, her halde senin kadar çok blog yazısı yazan yoktur şuralarda. okumuyormuşum. ben bazen kendi yazılarımı bile okumuyorum.

neyse, ne diyorduk. ayyy canım yaa çok teşekkür ederim. ^^
Profösör dedi ki…
En iyisi mi Yesari'yi takip edelim biz sayende..:))
Pabuc dedi ki…
@Yesari Caulfield
aslında konuşuyorum da !!!
Okumazsan okuma be :)) Kendi yazılarını niye acaksın ki onu anlamadım sen yorumları oku onlara cevap ver ..bir de okumasan da bloguna yazı gir :)

@Profösör,
Teşekkürler evet takibe alın Hocam
çünkü çok iyi yazıyor kendisi :)
Pabuc dedi ki…
yine aynı hatayı yaptım ...okuyacaksın olacaaağadı :)
Yılmaz Barış dedi ki…
Twitter öldürüyor biraz yazma isteğini ama twitter da takipçi artırma kolay 3 ayda 30 bin takipçim oldu
neredeyse 5 yıldır aynı blogda yazıyorum 142 takipçi var ki onlarında 100 tanesi filan blog yazarlığını bırakmıştır artık sanırım :)
Pabuc dedi ki…
3 ayda 30bin takipçi iyiymiş :) Her şeye rağmen blog çok daha ayrı bence..Diğerleri gibi değil..
aysema dedi ki…
Blog okumanın tadı hiçbirinde yok bence de. Dur gidip bakayım önerdiğin bloga da...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK