Ana içeriğe atla

Duamıza Katılır mısınız?



ALLAHumme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammedin bi'adedi ilmike

Manası:Ey ALLAHım ! Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V.) ve Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed'in (S.A.V.) aline nihayetsiz olan ilminin adedince salatu selam ve bereketler ihsan eyle.

Allah'ım..Senin rızan için okuduğumuz Kur'anı Kerim'in hürmetine sen bizlerin bildiğimiz bilmediğimiz tüm günahlarımızı/hatalarımız affeyle.Hatime katılan dostlarımızın bütün ölmüşlerinin ruhlarına rahmet eyle onları da okunan hatimden haberdar eyle ve mükafatlandır.
Bizim gönlümüzdekiler belki dilimize en güzel şekilde yansımıyor ama sen gönlümüzden geçirdiklerimizi bilirsin bizlerden razı ol Rabbim...
Bizleri yolundan bir an bile ayırma bizleri doğru bildiğimiz yanlış yollara saptırma..Sıratı mustakimde sabit kıl adımlarımızı..
Senin rızan için okuduğumuz kitabını bizlere nur eyle ki hayat yolculuğumuzu
Sana layık kullar olarak tamamlayalım...
Canlar Canı Peygamberimiz ,Habibine layık ümmet olma yolunda yüreklerimizi sabit kıl..
Bizlere sağlık,sıhhat ve afiyet ver ve Seni hakkıyla tanımayı nasip eyle, tanıtmada da vesile kıl bizleri inşaallah..
Senin kapına gelip yardım isteyen tüm kardeşlerimizin dualarını hayırlısıyla kabul eyle.Sıkıntıda olanların sıkıntılarını Sen gider ,hasta olanlara şifa ver Rabbim..
Gönlümüzdekileri ömrümüze hayırlısıyla ver inşaallah..
Bizi ,Seni sevenlerle dost eyle,Peygamberimiz(s.a.v.)'i doğru şekilde örnek almayı ve böyle bir hayat geçirmeyi nasip eyle bizlere..
Bizleri görülüp görülmeyen belalardan musibetlerden koru,
ibadetlerimizi en iyi şekilde yapmayı nasip eyle..
Tüm günahlarımızla kapına geldik affını istiyor ilmini talep ediyoruz,bizleri geri çevirme Rabbim!

Hatmimize katılan katılmayan tüm dostlarımızın ne sıkıntıları varsa Sen gider ,ne istekleri varsa hayırlısıyla ve Rabbim..!



Yorumlar

Adsız dedi ki…
Amin !!! Allah kabul etsin....
Faruk Özcan dedi ki…
Amin Allah kabul etsin.
Bâd-ı Sabâ dedi ki…
Duâlar, kalbimizden geçenlere tercüman olmuş, bazen dili dönmüyor insanın, Allah râzı olsun.

Âmin...!
uzunincebiryol dedi ki…
Amin, Allah kabul etsin.
kenanca dedi ki…
min Rabbim Dualarımızı Kabul etsin
Sihirlitorba dedi ki…
amin canım...kandilin mübarek olsun...Rabbim tüm dua ve hayırlarını kabul eylesin...
mit dedi ki…
Amin. Hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar arkadaşım.
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun.Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle.
Mevlüt Kandili Mübarek Olsun
E dedi ki…
Allah Kabul Etsin....Rabbim bu güzel yürekleri hiç eksik etmesin İnşallah....Hatim Okuyan arkdaşların Ağzına sağlık..Devamına katılmak dileğiyle..Selamlar..
Profösör dedi ki…
Amiiin diyerek duaya katılıyoruz. Allah kabul etsin hatmi şerifinizi.
Yunus Emre dedi ki…
Amin Allah kabul etsin.
Adsız dedi ki…
Amin.Allah kabul etsin canım.
ismisendesaklı dedi ki…
Amin ALLAH kabul etsin
gelibolu17 dedi ki…
Amin canım,Allah kabul eylesin...selamlar
Pabuc dedi ki…
Allah razı olsun dostlar..Rabbim İmandan ,sağlıktan huzurdan,cihatdan ayırmasın hiç birimizi..Bizi görülüp görülmeyen her türlü musibetten uzak etsin inşaallah..Allah Kuran yolundan bir an bile olsun ayırmasın hiç birimizi...

Sevgi ve duayla..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK