Ana içeriğe atla

Doğum Günün kutlu olsun Delü Kardeşim @Anlayamazsın

Reelden tanışma fırsatımız olamadı (zor da görünüyor tanışmamız maalesef) sanaldan da yüz yüze sohbetlerde hiç bulunmadığım halde çok sevdiğim birinin bu gün doğum günü:) Yurt dışında yaşayan bir güzel papatyadır kendisi..İki güzel meleği vardır (daha görmek nasip olmadı ama yemek fotoğraflarında tabağın yanındaki o tombiş ellerden tanıyoruz kendilerini)
   Samimi insan, iyi anne, sevimli bloger, fanatik boykotçu, güzel yemek yapan eş,uzun ve komik yorumlarla her zaman güldüren kardeş ...
ANLAYAMAZSIN   Seni çok seviyorum...Allah için...Her zaman böyle doğrularından şaşmadan kal güzel insan...Rabbim tüm sıkıntılarından kurtarsın seni..Yolun nurlansın...
Seni anlatan bir kaç resim ekleyecem bakalım doğru resimleri seçecek miyim :)
Beğenmezsen kafamı kırarsın biliyorum ;)
Onun için biraz dikkatli davranacam korkudan ...Ama belki de kızsan da kıyamazsın sen bana:)
Memleketini özlemişsindir diye bu resmi seçtim :)

En sevdiğin Pabucun BENim değil mi :)

Sen de başörtün yüzünden zorluklar çekiyorsun sanırım..Rabbim yardımcın olsun.

Çeçenistan'ın sen de özel bir yeri var..
Artık kola içmediğini cümle alem duydu :)
Çok güzel yemekler yapıyorsun gözümüz kalıyor :)
Bulunduğun ülke de çok daha zordur ürünleri protesto etmen.Allah yardımcın olsun.

Yorumlar

đerkenαя dedi ki…
Esselamü aleyküm..

Pabuç'um çok güzel birşey yapmışsın yine :)

Anlayamazsın, doğum günün kutlu olsun :) Hayırlı ve uzun bir ömür geçirmeni diliyorum, sevdiklerin, kuzucuklarınla birlikte :)) Canım benim :*

Pabuç, seçtiğin fotoğraflarda çok güzel :)) Tam ifade etmiş Anlayamazsın'ı :))

Sizi seviyorum..
mit dedi ki…
Nice mutlu yıllara Anlayamazsın, her şey gönlünce olsun.
Adsız dedi ki…
selamun aleykum

bu aralar can derdindeyim,kimseyi gozum gormuyor:)

ama sunu ozellikle belirtmek isterimki,benim dogum gunumun tarihi tam belli degil.hastanede dogmedigim icin tabikide:))dogum gunum ya 29 temuz,yada 31 temmuz.ben genelde 31 temmuz diyorum:))

artik ben yemek yapamiyorum papuc:)yiyemiyorumda.bir kac ay boyle gidecek sanirim.hayirlisi bakalim:)ama sen yapar bana yollarsan hayir demem:)

ha benim cucuk sayisi 3e dogru ilerliyor,hala haberin yok:)))

ALLAH buyuk.hic birsey bizim elimizde degil.urfa tutkunum istanbulda cok sevdigim iki blogcu arkadasimizla bulustu.rabbim izin verirse bizde bulusuruz.insALLAH biz bosnada bulusuruz:)deliligim uzerimde.temmuzun etkisi hala suruyor.

ALLAH razi olsun.dusunceler karsilikli.ben bu aralar kimselere mesaj yazamiyorum.nadir yaziyorum,durum malum.

resimlere gelincede.ben ankaranin koyunde dogdum,kuccuk ilcesinde de buyudum.dsehirden uzaktim anliyacagin.ama resimler cok guzel:)tesekkurler.

boykot hayatimin anlami demistim.bu dunyada beni hayata baglayan bir elin bes parmagindan sadece biri:)rabbim akkinda dusunduklernin iki katini versin papucum.

derkenar komacan tesekkurler.hatirlanmak ne guzel.

hersey icin tekrar tesekkurler.cumleler karisti ama sen anlarsin beni.rahmana emanetsin:)
Sihirlitorba dedi ki…
ben de delü kardeşime Allah tan hayırlı sağlıklı uzun ve güzel bir ömür diliyorum...valla Pabuç blog aleminde bir çığır açtın bu atraksiyonel hareketinle :)))
Pabuc dedi ki…
SEvdiğim insnaların reelden bu güzl günlerini kutlayamıyorsam buradan kutlarım diye düşündüm.hoşuma da gidiyor değer verdiğim kişiler iiçin muziplikler düşünmek :) /SİHİRLİSEPET hepiniz için hazırlayacam aynı yazılardan :) Rabbim sağlık verirse tabi..

ANLAYAMAZSIN, senin ve ailenin adına çok sevindim..Rabbmm hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin yeni meleğinize..Allah yardımcın olsun kardeşim..
gelibolu17 dedi ki…
selam pabucum nasılsın?
hayırlı cumaların olsun.sevgiler
Adsız dedi ki…
selamun aleykum.

cevap gec olacak ama idare edin.hasta insanim ben ustume gelmeyin:))))

mit ve sihirli sepet tesekkur ediyorum.rabbim hepimize hayirli ve uzun omurler versin:)papuc sanada cok teskurler tekrardan.bak goruyonmu?nene olma yolunda bir basamak daha yukari ciktim:))rahmana emanet ol.hayirli bazarlar diliyorum:)ne bazari?artiz bazari:))dilime dolandi bu sozde.ALLAH akil fikir versin bana:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK