Ana içeriğe atla

Lütfen Okuyan Herkes Cevaplasın!

 Nerden çıktı bu deyip söylenmeyin sakın ,önce bi okuyun kabul etmezseniz hiç  görmemiş gibi yaparsınız :) Her gün yazımı ortalama 100 kişi okuyordur bunlardan 50' si sürekli okuyucu olsa e güzel bişey bu :) Ben yazılarımı okuyanlardan benimle ilgili düşüncelerini ya da yazılarımla ilgili eleştirilerini almak istiyorum...Merak işte yerli ya da yersiz merak ediyorum bakalım reeldekilerin düşünceleriyle benzerlikler var mı? Ki varsa kendimi doğru ifade edebiliyorum kör topal yazılarımla demektir ;)
 Kırmazsınız beni biliyorum..Olumsuz düşünceleriniz de olabilir tabiki ben hepsine açığım , argo kelimeler içermeyen her yorumu yayınlayacam hatta ''anonim '' yorumlar da dahil buna... 

Not:Resimdeki güzel bayanla uzaktan yakından bi bağım yoktur biline...Sadece düşünüş şekli hoşuma gitti! 2. Not:Tüm yazılarıma yorum yazarak beni yalnız bırakmayan kişiler (!) sizden biri bile yorum yapmazsa gelir bulurum sizi ,Küçük Emrah gibi bi bakış atıp şarkı söyler pişman ederim yorum yazmadığınıza ;) 3 .Not:Umarım yazılarıma sizleri de katmama kızmadınız madem paylaşım alanı biz de benimle ve yazılarımla ilgili düşüncelerinizi paylaşalım dediydim ;)

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Tek kelime ile huzur veriyorsun.
ramazan dedi ki…
Bendeniz iyi bir okur'um. Küçüklüğümden beri yerden bulduğum gazete parçaları dahil, herşeyi okurum.
Sizin blogda yazdıklarınız ise özel ilgimi çeken, eskilerin dediği gibi NEV-İ ŞAHSINA MÜNHASIR yazılardır. Severek okuyorum.Yazı içeriklerini ise (bu bağlamda), takdir edersiniz ki ayırıma tabi tutmuyorum. İçinden alacaklarımı alıyorum. Öğreniyorum.
Sevgiler.
Ökkeşus dedi ki…
haftasonu sınavları atlatiim,oturup baştan sona okuycam.bisürü birikti zaten okumam gereken.sınav stresini atlatıp rahatlayınca gelcek eleştiri.
üryan dedi ki…
yorum yazmasak da bakarız, "öğreten kızımız" ne demiş yine diyerek..

şaka bir yana, daha önce de söylemiştim.. sen bana beni hatırlatıyorsun hep.. düşün narsizmimin zirvesini.. seni bana benzediğin için seviyorum.

bu kadar espri yeter.. ciddi olalım biraz:
farkında olduğun hakikatlerden haberdar olan biri olarak, birinin cizgisini değiştirmeden bunu dile getirmesi beni mutlu ediyor..

ha bir de; insani zaaflarımızı göz önünde bulundurmak kaydıyla; sen ölçüleri cidden biliyorsun sevgili papuç.. haa, diyeceksin ki, sen ulema mısın arkadaş ne biliyorsun.. yok öyle birşey bildiğimden değil.. Sadece, kulun kulla ilişkisi açısından düşündüm de..

neyse.. anladın sen onu..,ya da anlamadınsa da boşver..
çenesi düştü bu ihtiyar teyzenin..

sevgiler..
Unknown dedi ki…
Aslında yorum bırakmayan biri değilim yine bırakalım ..
Bende yazılarını akıcı tespitlerini yerinde buluyorum ve bir çoğunda da sana katılıyorum....
Bence de devam et
Zeynep dedi ki…
şu bloglar alemi bir alem:)
m o m o dedi ki…
Bugün güldürdün, dün düşündürdün :)
Okudum cevaplıyorum: Takipteyim :)
đerkenαя dedi ki…
Esselamü aleyküm ve rahmetullah..

Papuç senin yazılarını severek okuyorum, bazen yorum bırakmasamda birçoğunu okuyorum. Yazıların genel anlamda hayattan ve onun gerçeklerinden bahsediyor. Bazen düşündürüyorsun bizleri, bazen birşeylerin farkına varmamıza yardımcı oluyorsun ve çoğu zamanda neşelendiriyorsun. Çokta iyi yapıyorsun.
Beni senin yazılarına çeken şey yazılarına yeteri kadar seviye ve mizah katıyor olman. Sanal ortamda olduğumuz için senin hakkında yorum yapamıyorum :) Yazılarınla varol hayatımda..

Baki sevgi ve saygılarımla..
đerkenαя dedi ki…
Papuç aklıma birşey geldide :) yeniden uğradım.
Yeri gelmişken söyleyim, hani bazen yazılarının altına, antiparantez "içses" diyorsunya, ben bu içses olayını kavrayamadım birtürlü :))
Zaten bütün yazılarını içinden gelerek yazmıyormusun :?

Sevgiler..
Adsız dedi ki…
yalan dünya da, gerçeklikten uzak bir mecra..

ve akıntıya kapılmış figüranları..

herşey yalan, alem gaflette..

oyun ve eğlenceye devam..

sözüm anlayana..

haydar çimen
nadarû dedi ki…
İçi dışı bir, samimi, şakacı Güzel İnsana hayırlı cumalar:)
Adsız dedi ki…
selamun aleykum:)

simdi blogunda ve sende ne buldugumu mu soruyorsun?bende acizane yazayim bari.

yazilarin cok guzel.dogal en azindan:))

cogu yazinda geyik muhabbeti yapsakta ben begeniyorum.lakin kafami dagittigim uzuncana sacma sapanda olsa yorumlar yazabildigim tek blog burasi:)))

her telden yaziyorsun.tek bir kabloya bagli degilsin:))

bir yemekten anlamiyorsun,bende onu artik mecburen(evde kalacagin icun)anlayisla karsiliyorum.unutmadan patatis kizartmasini biliyormusun?

kisacasi samimiyetin guvendigim(kimsenin kimseye 100 de yuz guvendigine inanmiyorum),gercek bir insan olduguna inandigim,sozunun eri,yalan dolansiz biri oldugunu dusundugum musluman kardeslerimden birisin:))

birde senin blogda argo ve hakaret icerin kelimelerin olmamasi cok guzel.bazen bir bloga bakim diyorum pisman oluyorum.agiza alinmayacak kufurler yaziyorlar yazilarinda:))

bence hep boyle kal.kendin ol hep.aramizda ol.olur mu papuc?

hayirli cumalar:)
Pabuc dedi ki…
@Neslihan,
bu güzel bakışın için teşekkür ederim...Huzur veriyor demen çok değerli benim için sağolasın...Böyle düşündürebildiyse yazılar ne mutlu bana...

@ramazan hocam,
sizden böyle bir yorum almak onur verdi bana teşekkürederim efendim...Ben sürekli söylüyorum yazı yazmayı bilmiyorum (edebi bilgiler konusunda) ben sadece aklımdakileri kalbimdekileri kendimce yazıyorum okuyor olmanız mutlu ediyor beni..VArolunuz...

@sonradan gurme,
aman sen önce derslerinle ilgilen benim yazılarımı okumak kalsın :)Allah zihin açıklığı versin...

@üryan,
beni sana benzetiyon bu benim için onurdur ama sen çok güzel şiir yazıyorsun ben de o kabiliyet sıfır sen duygusal bi güzel insan ben bildiğin odun :)Bir de ne bu kaç gündür yaşlıyım yaşlıyım lafları kızıyorum hııı ,hem yemezler bunu diyom hala devam :) Sevgiler bizden...

@SEVGİ,
teşekkürederim devam ediyom zaten yazmayı bilmediğim halde inatla :) Yorum için teşekkürederim...

@momo,
benimde ne yaptığım belli olmuyor değil mi :) Ama korkmayın dengesiz biri değilim :) Teşekkürler...

@đerkenαя ,
wealeykumselam güzel yürek..reelde asılsam yazılarım da aynı yani karman çorman ...bir gün kızgın bir gün neşeli bir gün hüzünlü..v.b. ama en çok neşeli, elimde değil sıkıntı beni boğuyo :) Saygı ev seviye hayatımızın her anında bizimle olmalı yoksa bi anlamı yok zaten.. Güzel yorumların için tşk.

@Haydar Çimen(!),ve figuranları takip eden biri !! Ne enteresan madem dünya yalan gerçeklikten uzak olmanında bi sakıncası yok...sanki ne dersiniz?
Pabuc dedi ki…
@zeynep,
walla haklısın bi garip bi yer işte :)
Pabuc dedi ki…
@Anlayamazsin,
tamam tamam siz burda olduğunuz sürece ben de zaten burda olurum kovsalarda gitmem ki :) Sana da hayırlı cumalar kardeşşşş:) Sen biliyorsun senin güzel yorumlarını ne kadar çok sevdiğimi ,sohbet gibi yorumlarımız oluyo ben de çooooook memnunum :) blog deyip geçem bana ne güzel kardeşler kazandırdı :) SEvgiler...

@name-i nur,
Allah razı olsun...Güzel düşünen güzel gören kişi sizin de cumanız hayırlar getire:) Sevgiler bizden huzur Allahtan size inş
tubişimm dedi ki…
sevgili papuccum seni çok iyi tanımamakla beraber şunu soleyebilirmki kesinlikle cana yakın ve objektif bi insansın olayları değerlendirirken farklı bakış acılarından bakman beni yazılarına ceken en onemli faktor bide daha yeni bir bloggerken beni yalnız bırakmaman da unutmadıklarımdan
eleştriye acık olmanı da sewiorum walla bence çok ii bir blog yoneticisisin herzaman takip edip yazı yazmak zor oluyor bazen ama sen istikrarlısın bu konuda olumsuz yanını gorece kkadar vaktim olmadı blogda warsa ben bilmiyorum canımcım daha ii ve daha güzel yazı ve yorumlara birlikte inşallah sewgiylee muhabbetle hep bole kall.. :)))
üryan dedi ki…
yok yok hafızam hala sağlam.. bir zamanlar bir şiir yazmıştın sen de.. hem de ben bile üzerime alınmıştım hatırla lütfen :))

aman efenim o onurlar bendenize aittir..-nasıl oldu mu? hani var ya öyle körler sağırlar birbirini ağırlar tarzı, vıcık sevgi kıvamında yorumlar :))-

hoş gör.. bu aralar delidir, neyapsa yeridir haldeyim..

sevgiyle..
mit dedi ki…
Hmmm... Blog sayfanı seviyorum ve yazdıklarını da severek ve beğenerek okuyorum. Normalde yazım hatalarına çok sinir olurum ama nedense seninkiler bir şekilde hep gözümden kaçıveriyor, görmezden geliyorum :) Samimi ve içten buluyorum, o yüzden olsa gerek... Ama sen zaten benim ne düşündüğümü benden iyi biliyorsun :)
Sevgi ve saygılarımla...
Zihni Yıldız dedi ki…
İnanın iki kelimeyi bir araya getirecek mecal kalmadı. Bahar yorgunluğu mu ne?
Susarak anlatmayı tercih ettik. Ama bu sizi takip etmemize engel değil tabi ki. Yola devam, yolumuz açık ola...
DERVİŞ dedi ki…
"Yirmi Yedinci Kural:
Şu dünya bir dağ gibidir, ona nasıl seslenirsen o da sana sesleri öyle aksettirir. Ağzından hayırlı bir laf çıkarsa, hayırlı laf yankılanır. Şer çıkarsa, sana gerisin geri şer yankılanır. Öyleyse kim ki senin hakkında kötü konuşur, sen o insan hakkında kırk gün kırk gece sadece güzel sözler et. Kırk günün sonunda göreceksin her şey değişmiş olacak. Senin gönlün değişirse, dünya değişir."

Sizde kadife gibi bir kalp, zehir gibi zeka var. Ve bunların yanında kalbinizdeki güzellikleri zekanızın mükemmelliği sayesinde çok güzel kelimelerle satırlara döküyorsunuz. Yazdığınız hiç bir kelimenin boşuna yazılmadığına emin olun. İyi ki varsınız.
DERVİŞ dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pabuc dedi ki…
@üryan,
hatta yan yan yannnnnn diye yankı bile yapıyo sesim ;)
Pabuc dedi ki…
@mit,
tamam tamam ben de alınacak mesajı en kısa zamanda olabilecek kapasite de biriyimdir ;) İmla kuralları özürlüyüm ben bu konuda fiizktedavi de görmüyorum :) Ama bir gün gazeteci olursam (ki imkansıza yakın bi temenni bu) imla kuralları hakkında iyice bilgi sahibi olacam :) Varolasın yazılarımı okuman mutluluk vesilesi, Saygılar bizden de sana ...
Pabuc dedi ki…
@Yol ve Yolcu,
teşekkürler ..Bahar yorgunlukları sanırım bulaşıcı ,bu gün aynı şeyden şikayet ede bi arkadaşımla karşılaştım biraz onunla gülüştük halinden dolayı , siz de geçmiş olsun diyelim...Saygılar...
Pabuc dedi ki…
@tubişimm,
eleştiriyle ilgili bikrimi biyerde yazımıydı yorummuydu hatırlamıyorum dile getirmiştim...Benim için değerli olan insanların eleştirlerine her daim açığım ama beni bi nebze tanımayan insanların eleştirileri hiç umrumda değil..Kınama amaçlı eleştirilere hiççç açık değilim mesela ;)

Eskiden hayata tek yönden bakıyordum zaman ve okuma (ve de çok insan tanıma )insana olaylara farklı açılardan da bakabilmek de yardımcı oluyor...Bazen ben de objektif olamıyorum ee beşeriz sonuçta ;)

Sen de sevgi ve muhabbetle kal her daim...
Pabuc dedi ki…
@Derviş ,
bu söze imza atılır ...Çünkü o kadar doğru ki...Çoğu zaman bana taş atana ekmek atmayı uygulasam da bazen de bana taş atana kuru ekmek atıp kafasını yarmayı istemişimdir ;) Şaka bir yana bazen taş atanları sadece umursamamayı seçiyorum bu da işe yarıyo...Umursamadığnızda bir daha sizinle uğraşmıyorlar ,salak sanıyorlardır belki de bilemiyorum tek bildiğim benden uzak oldukların da benim kafam rahat oluyo :)

Son cümleleriniz için de sadece ''hayret içinde okudum '' diyebilirim...Böyle iltifatlara layık olmadığının bilincinde biri olarak sadece hayretle okuyorum...SAygılar...Yorum için tşk.
papuç degerlı arkadasım sorarım sana bu bayanlar neden bu kadar meraklıdır ?
sanal bır alanda olsa ınsan halıyle merak edıyor dıyosun hakkında ne dusunuldugunu,
dur dur ben sayayım sana tanıdıgım kadarıyla senı;

- papuç her seyden once çok acık sözludur ( papuç kadar dıle bu yuzden sahıbtır)

- Eglencelı yazılar yazabılme yetenegıne sahıb oldugu kadar manevı degerlerıne de baglı bırıdır

- blog sayfasına asırı zaman harcayan bırıdır (bı ara pc'nnın hıc kapanmadıgını dusunuyordum)

- papuççç çevresıne çok duyarlı ve kayıtsız kalamayan bır ınsandır!
Vıcdanı duyguları hassas bır sahsıyettır,

- papuç yerı geldgınde bır blog yazarı yerı geldıgınde mahallenın komsu kızıdır, kımsesızlerın ablası fakırın,emekcının en harbı kankasıdır,

- papuççç gızemlı bırıdır!

Nasıl uc asagı 4 yukarı yaklastım dıme arkadasım,
Neyse fıkrımızı sormustun bende blogunun yakın takıbcılerınden bırı olarak fıkrımı beyan ettım,

hoscakal degerlı ınsan
SEvgıler
Pabuc dedi ki…
@SÖZÜN ÖZÜ,
öncelikle şunu belirteyim hani bayanlara meraklı demişsin ya..Ne hikmetse ''Adın nedir, nerelisin, kaç yaşındasın, ne muzunusun, nerede yaşıyorsun..v.b''soruları soranlar erkekler oluyo özellikle sanal ortamda...Brn sürekli soru soran bi bayana hiç raslamadım mesela :P Ne demek istediğimi anladın sen :)

-Açıksözlü olmayan kalmadı artık ben açık sözlü değilim çünkü gerçek düşüncelerimi söylemiyorum söylesem dostum kalmaz etrafta ;) Bazen düşüncelerimizi sadece kendimizde saklamak daha doğru...

-Eğlenceli yazılar yazıyorum çünkü öyle biriyim..(ki bunalım halimi ben bile çekemiyorum) Hayatta nelere değer vermem gerektiğini ve neden buraya gönderildiğini bilen biriyim sadece..

-Pc de aslında pek zaman geçirmiyorum ama sürekli bakarım yorum var mı ya da değer verdiklerim yeni yazı girmiş mi diye...Sadece blog ve gmail ağırlıklı takılırım bir de akşamları ff var (bunları yaparken de sürekli şikayet ederim kardeşime nefret ediyorum netten diye)

-Komşu kızı güzel şarkıdır hele GEniş Aile dizisine de pek bi yakışır ;)

-Gizmli asla değilim sadece yeteri kadar tanınmak taraftarıyım
Yorum için teşekkürler Sen de değerli birisin kiiiiii Allah seni sevmiş ve dünya ya göndermiş :)
Profösör dedi ki…
Yazılarınız bir akordiyonun körükleri arasındaki sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, iyiliği, güzelliği, doğruluğu, birliği, beraberliği ve paylaşımı içeren bir şarkının armonisi gibidir. Bir şarkıcının namesindeki bu sayılan nameleri hepsini bir arada göremeyebilirsiniz. Ama "Pabuç" un bilog yazılarının her birinde bu niteliklerini aynı anda görebilirsiniz. Ve hissedebilirsiniz. Daha fazla söze ne hacet!
Pabuc dedi ki…
@Profösör ,
Güzel görüşünüz başım gözüm üstüne...Allah razı olsun...Yüreğinize sağlık..
Adsız dedi ki…
basit bir hatırlatma yapacağım; anlayana sivri sinek saz, anlamayana top, tüfek, amerika.. ne desen faydasız..

Biraz düşünün bence..

Ağzınızdan kelamı düşürmüyorsunuz ama nikinize şuh bakışlı fotoğraf koymayı işinize geldiği gibi saçma sapan yazmayı ihmal etmiyorsunuz..

yazılarınızdaki tezatı ve marazaları görmüyorsunuz...

Siz oyuna devam ettikçe ve bu boloku ziyarete açık yaptığınız sürece elbet; ziyaret ve hoşunuza gitmesede yorum yazmaya herkesin hakkı olacaktır..

gerçeği söyledim diye ardımdan göndermelerde bulunmanız sizin evrensel human yanınıza yakışımıyor..

burada şirinlik olsun diye millete zoraki yağcılık yapacağınıza vaktinizi çoluk çocuğunuzla, ailenizle ilgilenerek geçirseniz ya! belki itidali yakalarsınız..

haydar
Pabuc dedi ki…
@Adsız,
size ne ? Burda durup ''ya öyle değildi ya şöyle değildi'' diye hiç ilgim olmayan beni zerre kadar tanımayan birine açıklama yapacak değilim..Ama size ne ? Size mi soracam etrafımdakilerle ilgilnip ilgilenmeyeceğimi ya da burda nasıl yazacağımı ??? (cevap vermeyin sadece sizi ilgilendirmediğini hatırlatma amaçlı yazıldı bu yorum cevabı)
Adlı dedi ki…
Sevgili Pabuç Dost Adsız haydar'a SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR
HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR
AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE
BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE deyiverin gitsin.
Pabuc dedi ki…
@Adlı,
sizin sanki kim olduğnuzu tahmin ettim gibi:) (dost demenizden dolayı)
Adsızlarda yorum yazsın diye açtım bloğu onlarda kendilerince yorumlasınlar...Ben değerverdiklerimin eleştirilerine açığım her eleştiriyi de ciddiye almıyorum onun içindir ki sadece ''size ne ? ''dedimm...Saygılar..
SA.Canım,yazılarını beğenerek okuyorum köşe yazarı gibi hoşuma gidiyor,severek okuyorum yoğunluk yaşadığıma rağmen..sevgiler.A.E.O
Pabuc dedi ki…
@ayfersultan,
aleykumselam!Sağolasın ...
Allah yardımcın olsun sen de Allah'a emanet ol inşaallah...
Adsız dedi ki…
ooo bakıyorumda hamilerinizde ..çıkar gibi peydahlandı.. Asalet bu olsa gerek, bunuda öğrendik..

afferin istikametinize maksut olmuşsunuz.. sizin için adam demek galiba yalaka demek..

anladım, hakikati söyleyenleri siz adamdan saymıyorsunuz, illaki yalaka olacak..

haminize söyleyinde kaç gr'lık yalakaymış onuda yazsın, yoksa ben çok güzel yalaka tartarım.

üzgünüm, ben yazmak istemedim ama cevap hakkı doğdu..

haydar çimen
Pabuc dedi ki…
@Haydar Çimen,
ciddi bir tavsiyedir; samimiyetine inandığınız blogları takip edin lütfen..Zira burda sadece rahatsızlık veriyorsunuz hem kendinize hem de burdakilere...SEvgi ve huzurla kalın..
Adsız dedi ki…
pappuçç:) Güzel seçim,bende bir çırpıda okumuştum,iskender pala'nın aşk tasavvurları kadar keyif veren aşk manzaraları yok diyebilirim benim için..
İki darbe arasındayı da tavsiye ederim,yine bir solukluk kitap :)
Pabuc dedi ki…
@mel,
inş diğer kitaplarını da alacam ve okuyacam...Tavsiye için teşekkürederim sağolsın :)
Antipatik Yazar dedi ki…
Seni öyle uzun zamandır okumuyorum. Geç buldum seni!.. Ama kısa süre içerisinde bir çok yazını okuduğumu söylememe gerek yok herhalde. Sen iyi ki varsın ve iyi ki yazıyorsun. Seviyorum seni, yazılarını, içsesini ;) Hatta olurda erken saatlerde yazmışsan, güne senin yazınla başlamak iyi oluyor ;)
Pabuc dedi ki…
@Antipatik Yazar ,
Allah Allah , Allah Allahhh :)))
Güzel sözler konusunda cömertsin ..Seninde yazılarını böyle iltifatlarla okuyanların olsun :)
Yesari dedi ki…
allahıımmm ne çok yorummm... ben var yaa..hayatta böyle bir soru sormaya cesaret edemeem.. çok fazla fırlama var benim etrafımda o yüzden ne diyecekleri belli olmaz..

sana gelince.. biliyorsun artık okumuyorum yazdıklarını:)))) okuyorum be okuyorum..şaka yaptımmmm.. sen mail atıyorsun ama bunu oku diye ama olsunnn... sonuçta okuyorum di mi.. önemli olan da bunlar.. ayy harbiden en başta ne kötü yazıyormuşuz.. bende öleymişim.. kimse geriye gidip bakmasın.. eskiden kötü yazıyordum şimdi hiç yazmıyorum.. denge yok..ayy tamam sustum.. şimdi yukardakiler öle uzun uzun yazmış ya ben de uzun yazmak zorundaymışım gibi filan hissettim ama kendimden sıkıldıımmm..aaaaaaaaaaaaaaa
Pabuc dedi ki…
Allah seni Yesari yapsın emi :)) Allahın delüsü ben sana niçin mail attım okummamış bile maili :)))))))) Gelmiş bi de yorum yazıyo he bi de hayıflana hayıflana :)

Sen sor böyle bir soru bloğunda inan bana biz yorumları büyük zevkle okuyacaz :))) Var sen de öyle bi kaç çatlak tip onların yorumları da ayrı bi post ;)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK