Ana içeriğe atla

Nasıl Bilirsiniz? İyi Biliriz..

 Cem Yılmaz'a herkes gibi ben de çok gülüyorum ..Adam hem zeki hem zekasını kullanıp güzel espriler yapıyor (yazmıyor yapıyor) ve nedendir bilmem ben Cem Yılmaz'ın iyi de biri olduğunu düşünüyorum...Hoş iyilik hali, zamanımızda göreceli olmaya başladı ama ..Ben yine de onun tv de göründüğünden( magazin insanı) daha farklı biri olduğunu düşünüyorum...Kalp gözü açık biri değilim ,belki de öyle değildir belki de adam bildiğimiz magazin şahsiyetidir ötesi yoktur..Bana, daha ince düşünceli iyi insan olmaya çok yakın biri gibi geliyo.Niye girişi güzide insan Cem Yılmaz'la yaptığımı hatırlamıyorum..hımm hatırladım :) Burdan blog alemindeki güzide şahsiyetlere geçiş yapacaktım :)
  
 Blog dünyasında sanırım önümüzdeki ay 1 yılımı tamamlayacam ve bir çok blog yazılarını takip ediyorum hem de büyük bi memnuniyetle...İnsanlarla yüzyüze tanışma fırsatınız olmadığından (ki vardır tanışanlarda bilemiyorum) yazılarıyla yorumlarıyla o kişinin hakkında az çok fikir sahibi oluyorsunuz...

 Farklı üsluplarda yazan kişiler var ki ben bunlardan bazılarının reel de hiç de öyle rahatça ahkam kesen kişiler olduğuna inanmıyorum...Hatta özgür çocuk özgür kız imajıyla yazanlardan da bazılarının hiç de reklam çocuğu/kızı hayatları olduğunu sanmıyorum..Biliyorum çünkü içlerinden birini çok iyi tanıyorum (kafamı kırar mı kırar ) Burda laf ebeliği yapıp da reelde konuşturmak için illaki mangal keyfi düzenlemeniz gereken kişiler var biliyorum ;) ve ekliyorum onlardan birini çok seviyorum...

  İsim vermek istemiyorum ama burda çok daha rahat görünüp reelde çok daha sıradan olduğuna inandığım  ya da burda başka tellerden çalıp reelde iyi insan sıfatına çok yakın kişiler olduğunu sanıyorum...Bunu da kendilerine söylüyorum zaten..Belki reel de tanımış olsam kişileri düşüncem değişir ne bilim :) ama yazılardan tanıdığım kadarıyla güveniyorum düşünceme:)

 Hani burdakiler birbirlerini reelde tanıma fırsatı bulsalar şaşırırlar mı ,hayalkırıklığına uğrarlar mı? aceba diye de merak etmiyor değilim :) Beni görenler kesin ''aboww Papuç bumuydu? '' derler orası kesin de :)) Kendi adıma hiç kimse de şaşırmam diye düşünüyorum çünkü hislerime çok güvenen bi ukalayım ,ben kimsenin beklediğimin tersine çıkacağını samıyorum :) En azından kişilik olarak farklı kişilerle karşılaşmazdım heralde ...Ciddi anlamda tanımayı çok isteyeceğim kişiler var bu ortamda ama onlarla da tanışırım tanışmam Allah bilir...Nasip diyorum ve konuyu bitiş paragrafına şutluyorum:)

 Mantıklı ya da mantıksız tartışılır ama hiç görmeden duymadan sadece cümleleriyle tanıdığım bir çok kişi var değer verdiğim ,blog aleminde..Hepsininde kalbi güzel insanlar olduğu kanısındayım...En azından kalplerinin bir yanı gerçekten güzelliklerle dolu...Kişi kalbiyle görür kalbiyle düşünür ve ben sevgiyle bakıp hepinizi güzel görmeyi seçiyorum..Allah'a emanetsiniz..
 Not: Aslında bu yazı pek bi duygusal oldu tarzım değildir ama ;) Yine de fena olmadı diye düşünüyorum...
 

Yorumlar

cem dedi ki…
cem yılmaz sıradanlaşma yolunda hızla ilerliyor, Allahtan öyle parlak biri gelmiyor da hala piyasada iş yapıyor...

bloglar mı?

uzun hikaye...
cem dedi ki…
birde bu papuç' a neden bu kadar taktın..

papuç' u nasıl bilirsiniz?
papuç' un blogu nasıl?

bi bırak yakasını yahu... papuç' un kendini ve blogunu nasıl bulduğu yeterli değil mi?
Adsız dedi ki…
selamun aleykum papuc:))

cem yilmaz kel ama,onun neyini seviyon yaa:)saclari yok diye sevemiyorum adami,kellere karsi alerjim var benim:))cok cok nadirde olsa izliyorum,komik ama ben gulemiyorum.eskisi gibi stand-updan zevk alamiyorum:)sacma geliyor gayri:)

onumuzdeki ay benim kucuk meronozumun dogum gunu var,senin blog ayin kacinda yasina giriyor:))

bak benim yemek bloguma hic duzenli yazi gondermiyon,aliniyorum:)acaba yemekleri gorunce bayginlik gecirdigindmidir yorum yazmaman:)))

canim arkadasim blogda bari,facebookta bari,arjkadaslarimizin blogcuklarinda bari rahat yazalim diyoruz napalim.:)malum insan gelince dogrulari bile soylemeye hakki olamiyor.yoreden yoreye degisiyor.her soyledigimize bir etiket yapistirildigindan,susmak daha bi guzel geliyor:))

blogdaki insanlari reelde gorsen belki fikribn degisebilir,ama sunuda bilki bizleri etrafizdaki cahiller cok etkiliyor.yakamiza seytanla nefsimiz yapisti ama birde su etrafimizdakiler yapisti:)bari onlar biraksalar :)

senin blogu hep ayri tutuyorum farkindaisn degil mi?sen bana deger verirsin vermezsin)ki verdigin degerinde farkindayim)orasi pek irgilemez,ama ben buraya deger veriyorum.yorum yaparken senden karsilik beklemiyorum sadece gozlerim senin yorumunu ariyor.sunuda belirtmek isterimki,senin burda sohbetin tadi cikiyor:)en ozgurce yorum yazabildigim,dusunceleri apacik soyleyebildigim tek blog diyebilirim:)iyiki varsin arkadasim:)

senin yazi kadar uzun oldu gene benim yorum.malum cenemin ne cok oldugunu bilirsin:)bana ayirdigin yeri fazlasiyla isgal ettim.rahmana emanetsin.

pazar gunun tadini cikarayim,hafta ici yogun oluyorum:)))
Profösör dedi ki…
Kalp kalbi bulur.
ramazan dedi ki…
Duygusallık kötümü ki...
Pabuc dedi ki…
@gereksiz adam,
papuçla derdim yokki..Blog adını uzun uzadıya yazmamak için Papuç demiştim ankette..Rahatsızlık vereceğini tahmin etmemiştim..

@Anlayamazsin,
Bi kere CemYılmaz kel değil:) Saçlarını kazıtıyor imaj meselesi;)
Ben çok gülüyorum elimde değil ,gösterilerini beğeniyorum (filmlerini izlemiyorum bile)..
Ben de seni ayrı tutuyorum delü kardeş ama bloğuna yorum bırakamıyorum yemek konusunda pek iyi sayılmam çünkü..Bazen tarif ettiğin yemekleri yazıyorum inş yaparım bi gün :)
Sen de iyi ki varsın güzel yürekli delü kardeş :) İstediğin kadar uzun yorum yazabilirsin bana hatta benim yaptığpım gibi ''Anlayamazsın sakın yayınlama diye de yorumlar gönderebilirsin '' :)) Sana bu blogda herşey serberst :) Allah'a emanetsin..

@Profösör,
evet artık buna inanıyorum Rabbim nasıl dostluklar istiyorsanız onlarla karşılaştırıyor insanı..Varolunuz...

@ramazan hocam,
tabi ki kötü değildir bilakis insan olma adına güzelde bişey..Siz bakmayın benim şaka yaptığıma ..Sevgiler saygılar efendim..
cem dedi ki…
@papuç

ben isime takılmadım ki zaten. başka bir şey anlatmak istemiştim, biraz da eğlence olsun diye.. rahatsızlıktan değil yani...

yani beni nasıl bilirsiniz, bloğum nasıl anketleri garip geliyor bana. Gerçi ben de ilk bloğu açtığımda ''bloğu beğendiniz mi?'' diye bi anket yapmıştım, Allahtan çabuk aydım da kaldırdım anketi çokz aman önce...:)

Yani zaten güzel şeyler yazıyorsun, okuyup yorum yapıyoruz-yapıyorlar.. hani bloğunu beğendiğim için bu eleştiri, beğenmesem hiç işim olmaz...
Pabuc dedi ki…
@gereksiz adam,
cümlenin özünü anladım ya hu :)
Ama bir fikir edinmekte de fayda var fazla ca ''kötü'' olduğu söylenirse daha daha daha iyi için uğraşırım :) hoş sonuçta madalya alacak değilim biliyorum maksat eğlence...Sağolasın açıklama içinde ;)
đerkenαя dedi ki…
Papuç, Cem Yılmaz'ı bende çok severim, yaptığı filmleride seviyorum ama sonuncusu hakkında pek iyi söylemler almıyorum malesef.

Blog alemini bende çok seviyorum, insan hayatlarından kesitler duymak hoşuma gidiyor, kimisi gerçek kimiside hayallerinde kurdukları yaşam dünyasından bahsediyorlar. Ama takip ettiğim bütün arkadaşlarımı çok seviyorum. Reel hayatlarınıda merak etmiyorum, tanıyınca aramızdaki büyünün bozulacağını düşünüyorum belkide :))

Ben seninde reelinde yazılarından çok farklı olmadığını düşünüyorum, sen neden öyle düşündünki :)

Sevgiyle kal..
Pabuc dedi ki…
@derkenar,
tabiki yazılarımdan farklı değilim fazlası var azı yok :)) Büyü var mı bilmem ama evt ya reelde karşılaşınca ya da bi süre tlf da görüşünce bozuluyo...Örneğin ben bi arkadaşla tlf da görüşmüştüm (byn) bi süre sonra fenalık geldii onunla konuşmaktan ;) her gün arıyorduu düşün artık...Sonra bi daha mı asla kimseye tlf numaramı vermedim ;)

Yine de burda tanımaktan onur duyacağım kişiler var..Ama sanmıyorum ki burayaı reele taşıyayım...Olsun böylesi de güzel ..

Ben de burdakinden çok farklıyım çokkkk :P Mesela burdaki kadar olumsuz bi insan değilimdir :) Bi de çok gülerim çok ,ne olacak bu halim:)

SEvgiler canım Allah'a emanetsin güzel yürekli kardeş...
Hilal dedi ki…
güzel yazıydı, bence de insanlar konuşmalarından tanınabilir ama yazı ile tanınır mı bilmiyorum
Pabuç. malum dediğin gibi şöyleyken kendini böyle gösterenler öyle çok ki.

bu arada bende bir ödülün var

http://hilaltimur.blogspot.com/2010/03/patates-toplar-ve-bir-odul.html
mit dedi ki…
Cem Yılmaz için düşüncelerimiz tamamen aynı. Çok gülüyorum ve çok seviyorum o adamı. İçten ve samimi buluyorum bir kere... Göründüğü gibi biri, maskeleri olmayan biri. Tıpkı senin de öyle olduğunu düşündüğüm gibi ;) Sağlıcakla kal arkadaşım.
Urfa Tutkunu dedi ki…
Yazını henüz okuyamadım. Okumak için tekrar geleceğim inş. Hemencecik şunu söyleyeyim, bloğumda senin için bir ödül var. Uğrarsan sevinirim.
Pabuc dedi ki…
@hilal,
Sağolasın ...İnce düşüncen için allah razı olsun canım...

@mit,
Cem Yılmaz konusunda haklıyım bak sen de aynı şeyleri söylüyorsun :) Olduğu gibi biri o samimiyetinden dolayı seviyorum onu..

Ve iltifatın için teşekkürederim,duygular karşılıklı emin ol..Bi insan belki ilk başlarda anlaşılamasa da zamanla çok iyi anlaşılıyor...Ben de sizlerin gönlü güzel kişiler olduğunuzu biliyorum ...Varolun inş..
Pabuc dedi ki…
@Urfa Tutkusu,
teşekkürler efendim beni mutlu ettiniz ..Hatırlanmak çok hoş...Varolunuz..
Urfa Tutkunu dedi ki…
Geldim, okudum yazıyı.

Rica ederim papuç ne demek. Bence senin blog bu ödülü cidden hak ediyor. Yazıların çok değişik :)

Cem Yılmaz'ı özellikle hiç izlemedim. Mecburen bakmak durumunda kaldığım bir iki sefer oldu, otobüs yolculuğu gibi mesela. Onda da hiç gülmedim. Hatta "bu adam da kendi söyler kendi güler" demiştim =) Anlayamazsın'ın hesabı bana anlamsız geliyor yani. Dediğin gibi iyi bir insan olabilir tabi. İçini Allah bilir sonuçta. Allah'a emanet ol.
Adsız dedi ki…
selamun aleykum,

hangi hesabim sana anlamsiz geldi:)hii,soyle bakim.

icimizi zati ALLAH biliyor bacim:)

bugun zati beygir gibi kosturdum nasilda agriyor abacaklarim.

papuc sen bu yemekleri ogren bak:)sonra zorluk cekersin.:)serbetli tatlilarla hamur isleir ogren geriis bos zati.

bugun hic havamda degilim gercektende.okuldan telefon ettiler ,ben o sirada kurstaydim.kizim dusmus hemen gel dediler.anam nasil kosuyorum,kosarkende diz kapagimdan asagisi nasil agriyor.kosamadimda.

hemen gittim baktim,yavrumun dudak patlamis,agliyor.doktora goturudm cok sukur dislerinde falan sorun yokmus,agzi kanarsa gene gidecekmisim.nasil moralim bozuldu,nasil sinirlendim gerildim.

biraz sana yazdimki sinirleirm uzerimde ki sok etkisi hafiflesin.

ALLAHA emanetsin.

Aslihan artik sana bisi demiyoum.:)
İ.x.İ.r dedi ki…
Katılıyorum sonuna kadar papuç'cum..
Sohbet etmekten yoruluyor bazen insan yok yere..

sevgiler..
Pabuc dedi ki…
@i.x.i.r. ,
vayy seni görmek ne hoş :) Yorum için tşk canım..Ben sohbetten yorulmam yeterki trip atmasın kimse :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK