Ana içeriğe atla

Buyur SENden Bahsettim Bloğumda ama Senin Haberin Olmayacak :)

 Hani senin ilk gördüğüm de ''of ya bune mahçup bi delikanlı  bundan bana yar olmaz'' demiştim de sonrasında sana aşık olmuştum (ne dönek bişiyim dimi aynı sen gibi) Sen de benim için ''Bu çok rahat ve geveze ''demiştin sonradan itiraf ettin ödeşmiş olduk canumcum ;)

 Saatlerde gezsekte gık demezdin (ah yurdum erkeği) sinemadaki tüm filmlere giderdin benim için (belki de ben konuşmayayım diye yapıyordun bunu bilemiyorum ki (şimdi aklım şeytani çalışmaya başladı da :P ) Seni ilk tanımaya başladığım günlerde ''Ah canım pek sessiz biri yüzünden de masumiyet akıyo '' diyordum pişman ettin hee :))Bana geveze diyene bak ''Bi sus bi sus yeterrrrrrrr espri yapmaaa'' diye bağırtıyorsun benim gibi birini ben ne diyeyim :)

 Hem sen alışerişi de seviyordun hani ''numaracı senii'' şimdi alacağım şeyi alıp hemen çıkmam için nerdeyse ne aldığıma bakmama bile fırsat vermeyecen...Sonra bi bakacaz ''aa biz bunu ne zaman ve niçin aldık?'' demişiz ...Deriz deriz sen de bu alışveriş düşmanlığı (düşmanlık yerine daha usturuplu bi kelime konulada bilir :P) sayesinde ne aldığımızı sonradan öğreneceğimiz şeylerde olacaktır ...

Senin bu korkunçç inadın var ya benim ömrümü yerdi de bakma sen, ben bayaa bayaa sabırlı biriyim ...Onun için de sen inat etmekten biraz uzaklaşmaya başladın ;) Baktın karşındaki sussa da bi şekilde dediğini yapıyo pes mi ettin bilemiyorum ki :P Akrep inadını yenebilen tek canlı ben miyim yoksa :P
  
  Bir kere bile okuma zahmetinde bulunmadığın bloğumda senden bahsetmemi istiyorsun ya buna pişman olabilirsin :) Belli olmaz senin beklentilerinin tersine sana sadece sinirlendiğim zamanlarda senden bahsederim burda :) Sen misin oku şu yazılardan bir kaçını dediğim halde beni dinlemeyen (yaşasın kötülük ) Benden de bahset , sana yaptığım esprilerden bahset demesi kolay ama yazılarımı bi oku dediğim zaman ipe un sermeler ne oluyo:) İnsanların seni de bilmelerini istiyorsan oturacaksın ekranın karşısına paşa paşa okuyacaksın yazılarımı yok öyle beleş reklam :))

  Hakkını yemiyeyim şimdi biliyorum beni çok çok sevdiğini onun için birazcık merhametli olurum yazılarda merak etme :P ama sen tıpkı ısrar ettiğim zamanlardaki gibi okumamaya devam et bloğumu olur mu :P Hele bundan sonra hiç okuma zaten :))

 SEni Çok SEviyorum, hem inat hem şımarık hem geveze hem ağırbaşlı hem beni çok güldüren hem okuma özürlü:P hem  arkadaşcanlısı hem de (malesef) fenerbahçe fanatiği ! ;)

  

  


Yorumlar

iç ses... dedi ki…
iyi geceler papuç.bak yine üstü kapalı bu mesajın.şimdi akrep bir sevdiğin var anladım ama malum nişanlımısınız evlimi orayı anlayamadım.
ve akrep dedin esprili dedin üstünede fenerbahçeli dedin bende al bundan bi tanede bende var dedim :)sanada banada geçmiş olsun ne diyeyim.benimki gibi birde akrep bebeniz oldumu tamamdır çıldırmamak için hiç bir bahanen kalmaz artık. ben akreplere tövbeliyimde birazcık.ama ne olursa olsun sevginiz muhabbetiniz daim olsun hiç eksilmesin hep artsın inşallah.

iç ses :)
Hayal Kahvem dedi ki…
Hep merak ederim... Ağaçtan yaprak kopunca ağaç ağlar mı? Yere düşünce, yaprağın canı yanar mı acaba?
Hilal dedi ki…
sevgili Pabuç, bence de artı kokumasın yoksa ne olur bilemem.
bu arada ben de merak ettim nişanlın mı arkadaşın mı eşin mi?
aa bir de akrepleri anlatsana benim mini mini oğlum da akrep burcu da:P
malum içses de akreplere tövbeliyim deyince sormadan edemedim :)
Adsız dedi ki…
selamun aleykum papuc:)

ic ses cigim papuc evli degil,sanirim nisanlida degil.sozlu olmais lazim:))

papuc kime yazdin gi bunu:)))benimkide laf mi simdi.

sen bilmezsin erkek milletini alttan alttan okur onlar:)senin ruhun bile duymaz.:)

gayet guzel yazmissin yazini,icten,samimi ve birazda tirmalayici.enisteyi simdiden tirmalamaya basladin .halbuki tirnaklarina hic dikkat etmemistim:)

gene benim tahtalar sabahin korunde nereye gitti:)

ben kacayim sen papuc firlatmadan.rahmana emanetsin.hayirli sabahlar diliyorum.:)
Urfa Tutkunu dedi ki…
Alem yazıya alem yorum =) Yazın pek bi değişik olmuş her zamanki gibi. Ama şu Anlayamazsın'ın yorumları yok mu =) Onlar bu sayfaya ve senin güzel yazılarına renk katıyor bence=)
mit dedi ki…
Allah muhabbetinizi arttırsın :)
Pabuc dedi ki…
Burda bahsi geçen insan (o benden de gamsız insan) yazının başlığını gördü ve ''hım bu yazıyı ben görmeyecekmişim onun için okumayayım '' dedi :) bi insan bu kadar mı şımarık olur Allahım! siz merak ededurum ben bi daha ondan bahsetmeyecem ...Gıcık etti beni çünkü:) Yine bana der o'' Elif benden de bahsetsene bloğunda ''diye çok bekler o çokkk :) Bu erkek milletini anlamak ne zor iş ;)
Puzzle. dedi ki…
yine güzel yine içten bir paylaşım... papuçun içi özü yine dile gelmiş:) konu dışı yazmıyacagım,Hayat papuç dilerim senin gibi bakan gören gözlerle hissetmeyi bilenler daim olsun.önemli olan bir insanı her hali ile kabul görmek degilmidir.kişi özü nasıl olursa olsun unutmaki hayatımıza giren her kişi bizlerinde bir aynası yansıması degilmidir.güzel bakan güzel görür.öyleyse benim yada senin,onun hiç farketmez her insan içinde gördügü güzellik kadar güzellik görür.Hatalar insanlara mahsustur,önemli olan kendi için güzel olmayanı farketdip o hataları tekrar etmemesi degilmidir.Agaç cansa yaprakta onun canıdır, can canı her zaman affeder papuç,öyle olmasa agaç yapraksız kalırdı.insanların hayatından çıkardıgı dostlar,arkadaşlar,sevdiklerini kuru bir yapraga eş görseydik hayatımızda kimsenin kalmıyacagı o derin yanlızlaga mahkum olurduk.bu yüzden agaç bile yapraklarını dökse bile tekrarında dalında yeşertiyor,Hayatta iyi kötü,kusurlu yada kusursuz önemli olan her hali ile kabul etmek degilmidir.Şu yalan dünyada paylaşılmayan ne var.Bu güzel yazın için yüregine saglık gören hisseden kalbin dert görmesin...
bir güzel çift dedi ki…
Valla fotoğraf bayılınmayacak gibi değil ki...fotoğrafçı harika bir alan derinliği yakalamış ve fotoğrafı izleyene bırakmış yaprağın hikayesini...Ve sen ne güzel cümleler yazmışsın...
Pabuc dedi ki…
@bir güzel çift,
teşekkürler sanırım siz de yanlış yazıya yorumu yazmışsınız ..Sanırım şu dökülen yaprak içindi bu yorum :) Yine de sağolun varolun inş..
Peritozu dedi ki…
Cok etkileyici fotograflar secmissiniz..Yazilarda cok basarili..

Emeginize saglik.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK