Ana içeriğe atla

Tüm Bloggerler Yaklaşın Hele Bir Şey Diyeceğim!

Not: Uzun ama önemli bi yazı sakın okumadan geçmeyin ha! 

Blog aleminin üzerinde bir uyku bulutu serpilmiş sanki.Kimse yazmıyor bu ne kaaaardeşim.Madem blog açtınız süs diye ne bekletiyorsunuz caaanım blogları.Yok illa ki süs diye duracak diyorsanız da annelerimizin dantellerinden alıp örtelim üzerlerine de tam olsun.Hem de ütülü ve kolalı...Konuyla alakalı değil ama bir şey geldi aklıma.Tabu oynuyorduk kuzen kardeş tüm ahali toplanmış.İçimizden biri (kuzen kuzeni Mustafa) örtüyü anlatmak için (ya da danteldi  eski zaman hatırlamıyorum) Lcd tv  üzerine dantel çizmişti.Onca kişi hiç birimiz anlamadık ne anlatmaya çalıştığını çünkü modelli falan çizmişti sağolsun.Lcd nin üzerinde dantelin işi ne diye çıkıştığımızda da demez mi ''ama annem örtüyor ''diye :)

Neyse sadede dönelim.Blogu olan ve üstüne üstlük güzel/iyi de yazan sayın bloggerler artık bloglarınıza daha sık yazı girseniz diyorum/z.Hatta güzel güzel yazmaya devam edenler de lütfen mesafe koymasınlar yazıların arasına (aman ha,zaten dikkatle okuduğumnuz şunun şurasında kaç blog var) 

Bayram değil seyran değil Pabuç şimdi ne diye şikayet eder gibi (şikayet değil dikkat) bu yazıyı yazmış ki diyenlere sesleniyorum.Siz bloglarınızı boşlarsanız ben daha çok yazı girerim bloguma.Yok yani çöllerde boşaltılmış bir kasabada işletim yapan bar gibi oldu buralar.Ara sıra uğrayan bir kaç blogger dışında bir tek rüzgar esiyor arada da otlar savruluyor  blog meydanında (teşbihte hata olmaz olsa da görmemezliğe gelmek lazım) Yok yani yazarların hepsini tek tek takip edemiyorum ki ;kimilerini face de kimilerini twitter da kimilerini de gmailde yakalamak zor oluyor kardeşim :) 

Bakın kayıplardan biri olan Absalom geri dönmüş blog alemine ne güzel de oldu.Okuyup bilgileniyor okurken düşünüyor bilinçleniyor (! şımarabilirsin absalom) eğleniyoruz hatta arada kahkaha bile atıyoruz ne güzel de oluyor.İyi ki de dönmüş aramıza karşı kıyının delikanlısı...

Aynı geri dönüşleri sizlerden de bekliyoruz:

T.İ.O (lütfen faceden blogunuza dönün ) ,Nutukçu (dağlara bayırlara verdiğiniz değerin çeyreğini blogunuza verin lütfen), Yesari (sana diyecek söz bulamıyorum senede bir yazı giriyorsun bloguna pes artık),Mit (tanıtım yazılarını saymıyorum ona göre) mesela blog açacak diye uğraş verdiğimiz Emrullah (nerdesin), şu sıralar iyice kayıplara karışmış olan Derkenar geri dönüp blogunla ilgilenmeye ne dersin ,Bilal Güngör nam-ı diğer tokerdo dom dom sana da söyleyecek söz bulamıyorum o kadar uğraştım senin blogun için şimdi şu hale bak bir tane bile yazı yazmadın kıracam kafanı senin :D ) Cihan,sen yazardın aslında, boyamalarını paylaşırdın en azından senden de ses soluk çıkmaz oldu,Agresifboy vardı teee eskilerde kaldı blogunun üstü yosun kapladı o derece yazmıyor , fanatik fenerli Derin Deryam blogu vardı o da fenerlere karıştı sanırım...Ramazan Öğretmenimiz kendini toprak işlerine vermişti bir daha da haber alamadık kendisinden...Bir çok blog mazinin tozlu raflarında uyuyor gibi.Bi kalkın bi canlanın bi yazın kaaardeşim.Kendimi bekçi gibi hissetmeye başladım buralarda :) Dağıtırım ulennn buraları toplanın çabuk sahip çıkın bloglarınıza :) Attırmayın tepemin tasını...Tersim çok fenadır bilesiniz ...Umarım korkutucu olmuşumdur ...

Yazmaya devam eden Profösör,Gelibolu17,antipatikYazar,Kahve Telvesi,Cem,Budeliçocuk,Hüzzam Makamı, Elet,Banu,Kalemzâde (ki aslaaa kabul etmiyorum sizin site kapatıp yazmaya ara vermenizi buradan da tekrar edeyim) ve diğer bloggerlere de teşekkür ediyorum bloglarına sahip çıktıkları için ve güzel yazıları için.Hepinizi ilgiyle takip ediyorum bilesiniz..

Sözün özü;yazılarını ilgiyle okuduğum kişilerin yazmaya ara vermelerini kabul edemiyorum bencilim ben hep yazsınlar ben de okuyayım istiyorum :) Madem okuyucunuz olduk yazmanızı istemek de hakkımız..Diye de düşünüyorum.Mesajımı alanlar almayanlara ulaştırırsa da sevinirim arkadaşlar.Benden bu kadar hala da bloglarınıza geri dönmüyorsanız artık yapacak bir şey yok terlik elimizde gelecez artık buralara :) Hadi sevgiler saygılar şimdilik benden size...

Yorumlar

Adsız dedi ki…
:))))) İşte buna ihtiyacımız vardı. Elleriniz dert görmesin :)))))
Pabuc dedi ki…
/Kalemzâde,
ismi geçen bloggerler yazı yazmaya başlamazsa elimde terlikle geleceğim ve sonunda ellerim dert görmeyecek zaten:))

Sizin için parantez için yazım her zaman geçerli olacak unutmayınız...

Saygılar..
Büşra Bayram dedi ki…
ben yokmuşum zaten :(
Pabuc dedi ki…
/Hayal Meyal,
utandım şimdi ama sen zaten yazan ve çok okunan bir blogun sahibisin bunu bilmeyen mi var :)
cem dedi ki…
evet şimdi Allah için ben durmadan yazıyorum, takdir ettim kendimi :)
kahvetelvesi dedi ki…
Terlik takviyesi lazım mı :)) şaka bir yana,, blogumun adının geçmesine sevindim..Umarım bu yazının faydası olur da canlanır bu alem...
hhisbay dedi ki…
Sen ki bana blog konusunda öncü oldun ve benim blog acmama ve yazmamama sebep oldun..:-)bundan sonrada senin izinde gidecem ve blog yazılarımı sıklaştırma yoluna gidecem..uyuyan yüreğimize kar topu attığın için..Sen bi tanesin canım ablacım...
Adsız dedi ki…
:)) Severek takip ettiğim bazı bloglar uykuda olduğu için yeni yeni okunacak blog arayışlarına giriyorum. Bu da iyi bir şey sanırım. Farklı blogları keşfetmek güzel.
nadarû dedi ki…
ben de yokmuşum ki hem, üstüme alınmıyım bari:(
sen de haklısın belki yazılarını ilgiyle takip etmeme rağmen, yorum yapamıyorsam demek, yok sayılıyoruz tabi haliyle:((
tokerdo dedi ki…
yahu ben hepinize tam destek veriyorum :)) yazın tabi kalemleriniz klavyeleriniz pas tutmasın,ben çok iyi bir okuyucuyum :)) papuç yazdıklarını okumak o kadar keyifliki,inan yazmaktansa senin yazılarını okumayı tercih ederim :)) çok keyif alıyoruz yahu :))
Antipatik Yazar dedi ki…
Çok haklısın pabuç, sessizliğe bırakılmış bir çok blog. Sevdiğim bloggerların yazmadıklarını görmek beni de üzüyor ;)
Volkan DENİZ dedi ki…
o terliği ensemde hissettim. :) çok haklısınız ama bir kere uzaklaşınca yeniden başlamak için fırsat yaratamıyorsunuz. İyi oldu bu fırça. Önce tozunu alarak başlayalım artık :)
Adsız dedi ki…
İstek büyük yerden hanımlar/beyler ona göre... :))))
E dedi ki…
Harikasın Arkadaşım yine keyifle okudum ve yazdıklarına hak vermemek elde değil....her gün yazmak istiyorum ama yoğunluktan bloğuma giremiyorum arada bir şiirle yetiniyorum zaten şiir harincinde yazıda girmiyorum.cihanı gözümüz arar oldu biliyorum ki zamanı olsa o da ihmal etmezdi pabucum....domdoma bir şey demiyorum tembel o tembel :))) sevgiler selamlar adaşım
Adsız dedi ki…
pabuç:)))
bak sımardım iste.

evet donsun gidenler geri...
artık terlik merlik ne denk gelirse fırlatacaksın yolu yok:))

yesari yasıyo mu yahu hakkaten?

yannız ben tamamen bilinçsiz yazıyorum sen okurken nasıl bilinçleniyosun pek annamadım ya neise.
iyi bisey soyledin bana dimi:))

e sahanew bi gün olsun o zamanda.
Pabuc dedi ki…
@cem,
Taktiri hakediyorsun ,taktire devam.Hem yazdığın için hem de iyi yazdığın için..


@kahve telvesi,
Umarım canlanır canlanmadıysa da terlik takviyesi isterim senden :))


@H.Hüseyin İŞBAY,
Blog açılmasına vesile oluyorum da nedense yazılmasına vesile olamıyorum nedense :) Bir çok kişiye blog açtık ama hiç biri yazmıyor malesef..Artık yazmaya başlayın bence yoksa malum (terlik) :)

@Şirvan,
Bu durumda ben kazançlıyım çünkü beni de takip ediyorsun artık :)

@derin,
öyle düşünme derin sonuçta seni de anasayfamdan takip ediyorum.Ama bu yazı kızım sana söylüyorum gelinim sen işit tarzı oldu.Yoksa takipteyim kısmındasınız hepiniz :)

@tokerdo,
hee demek geldinnnn hazır seni yakalamışken Yalovadan kucak dolusu yuhhh gönderiyorum sana :) Sen hiç yazı yazdın mı Allah aşkına ? O blogu babanın hayrına mı açtık biz bi de heleeee.Face de sohbet güzel di mi he güzel arada fırsat bulup bir de bloga yazsan da iyi olur di mi ? anladın sen ...O terlik önce sana gelecek sonra dağılacak etrafındakilere :)


@antipatik Yazar,

Sen ve Sihirlisepet benim blogum için önemli kişilersiniz.(gerçi sihirlisepetin adını neden anmadım ki ben yazıda) olmadığınız zamandaki yazılarımı bile geldiğinizde okuyorsunuz bu çok hoş bir şey ,teşekkürler.Bir ara sen de ara vermiştin yazmaya unutmadım bu arada :)


@Volkan DENİZ,
terlik olayına girecek olursam tokerdodan sonra 2. sırada siz vardınız :) Umarım yazmaya başlarsınız bekliyoruz merak ve ilgiyle :)

@GÖK-TÜRK,
:)) evet beyler bayanlar göktürk'ü de ciddiye alınız lütfen.Benim dediklerimi tamamlayıcı olmuş sözleri :)


@Elif Çetinkaya,
şiirlerini takip ediyoruz canım,sen fırsatın oldukça yazıyorsun varolasın ama ya o hiç yazmayanlar onlara ne demeli ,onlar terliği hakediyorlar (di mi tokerdo) Cİhan'ın da sanırım dersleri işleri çok yoğun ,olmasa yazardı yazıyordu da...Sevgiler cnm..

@absalom,
ya absalom sen şımar diye yazmıştım zati ben o ''okuyoruz düşünüyoruz''u :)) ama bilinçsiz yazıyorum lafını kabul etmiyorum çünkü sen gayet bilinçli yazıyorsun da sadece farklı bir dille yazıyorsun (hem mesajını veriyor hem de kahkaha attırıyorsun)

Yesari konusuna hiç girmeyelim neyse bu yazıdan sonra öğrendimki yeni bir yazıya başlamış 2 bölümlük :)
Senin için de şahane Salı olsun karşı kıyının delikanlısı...
Cuneytak dedi ki…
yazıyorum da okuyan yok 3 blog var sıkılıyor insan talep görmeyince http://www.softyasam.blogspot.com/ www.artvinliburak.blogcu.com www. evlilikdrami.blogcu.com
Cihan Bakacak dedi ki…
İşin içinde terlik varsa ben hemen başlayayım yazmaya :) Pabuç ellerine sağlık, bize bir azar lazımdı zannedersem :) Elif haklı biraz vakit darlığı ve koşturmacanın yorgunluğu var üzerimde ama söz veriyorum, bir hafta 10 gün içinde başlıyorum yazmaya :) sevgiler...
Pabuc dedi ki…
@Cihan Bakacak,
peki bu yazı 10 gün kalacak blogda görecem ben hepinzi yazacakmısınız :)) Kolay gelsin...
gelibolu17 dedi ki…
İlahi,yaklaşın yamacıma dediğin bumuyduu :)
Bende yaklaşmak için akşamı zor ettim,acaba ne yazdın diye düşündüm durdum :)
Allah'tan benim ismim kara listede pardon terlikle kovalanacaklar listesinde yokmuşş :) Çok rahatladım yüzümde güller açtı :)

Evet haklısın blogları açıp açıp gidiyolar sonra araki bulasın sahiplerini,bloglar kan ağlıyor sayelerinde,yahşi batıya döndü buralar,tekrar bir araya gelmek için bloggerdan bir kapanış senfonisi dahamı dinlememiz gerekiyor bilmiyorum ki :)
Varya dantel fikri güzelmiş ben dantel işini üstleniyorum sen isimleri belirle ben gidip hepsine itina ile dantel örterim :)

Uzun yorum oldu ama hakkını helal et,şımardım sayende,terlik gelmedi ya kafama ondan çenem düştü :)

Hoş kal,selamlar olsunnn,teşekkürler :)
Pabuc dedi ki…
@Gelibolu17,
Bu yazıyı yazdığım iyi oldu baksana kayıpların çoğunu da yorum kısmında görmüş olduk :) Sen bloguna gerekli özeni gösteren kişilerdensin her zaman..

Dantel olayında yardımını isterim tabiki bir bakalım yazı yayımlamaya başlayacakmı kaçaklar :)

Helaldir hakkım her zaman,istediğin kadar uzun yorum yazabilirsin...

Benim de merak ettiğim bir kaç kişi kaldı ve tanışmak istediğim çok kişi var ama ya nasip diyorum.Seninle de bir gün buluşup tanışırız inş.
BANU dedi ki…
Eksik olma Pabuç, sağ ol. Haklısın vallahi ama yazamama huyum başladı yine. Şimdi bunun arkasındaki nedenleri arıyorum; bulunca, onu yazacağım inşallah :)
Profösör dedi ki…
Teşekkür ederiz..
erkan bal dedi ki…
Günahı vebali boynuna. Yazdık artık bakalım:)
Pabuc dedi ki…
/BANU,
benim gibi yazmaktan bihaber kişiler yazarken sizin gibi cümlelerin efendinleri/hanfendilerinin yazmamasına üüzlüyorum inan...

/Profösör,
:)rica ne demek Hocam...

/İbrahim Ortaç,
Evet yazdınız ne güzel de yaptınız...Yazmadığınız her zaman peşinizdeyiz biliyorsunuz artık ;) Lütfen yazmaya devam...
guilty kisses dedi ki…
Bizi aydınlattığınız için teşekkür ederiz.. o zaman buradan tozlanmış, girilmemiş blog sahiplerine sesleniyoruz: Hemen blogunuzun başına geri dönün ve içinizi dökmeye başlayın :)))
Pabuc dedi ki…
@Mrs Small ,
evet aynen :) Ve sağolsun bir kaçı ses verdi bu yazıdan sonra..Yazı girerek bloglarına bizleri de mutlu ettiler ..Darısı diğerlerinin başına diyeyim..
Özgür dedi ki…
Eskiden blogların 20-30 takipçisi olurdu ama hepsi yazardı herkes birbirini takip ederdi yorumlaşırlardı falan filan. Şimdi eski blog yazarlarının minimum 400 takipçisi var ama yazılarının altına bakıyorum bir tane bile yorum göremiyorum. Sanırım insanlar yorum göremeyince okunmadığını düşünüp boşa yazdığını sanıyor ve yazmayı bırakıyor bir süre sonra.
Ben o eski yazarların yazmaktan vazgeçtiğini sanmıyorum. Bence sadece blog yazmaktan vazgeçtiler.


Blog alemini ben ayakta tutuyorumda ben askere gidince hepsi dağılmış gibi geldi bana. Gitmeden önce gece sabahlara kadar bloglarda muhabbet ettiğim olurdu. Askerdeyken haliyle 1,5 yıl yazı yazamadım, geleli iki sene oldu ama eski tadı kalmamış buraların. İki senedir kimseyi göremiyorum ya...
Pabuc dedi ki…
@Özgür,
bütük suç Twitter ve Facebookun benim gördüğüm kadarıyla :) Her alan bir yere blog ayrı yere benim içinde..Gerçi iyi yazamadığım için okuyucular okur okumaz tasası taşımıyorum (hatta beni okuyorlar benii ya benim yazılarımı değerli görüp okuyorlar ) diye şaşırıp mutlu oluyorum ..ama yazmak rahatlamak benim için ve büyük ihitmalle çoğu blogcu için..

Ve hoşgelmişsin..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK