Ana içeriğe atla

Ortaya Karışık

Sabah gözünüzü açtığınızda dışarıyı bembeyaz görmek sıcak evinde olanlar için hep çok güzel bir manzara olmuştur.Gerçi bu kış bir hayli soğuk oldu ama yine de mevsimlerin varlığı çok güzel.Yazın sıcaktan kışın soğuktan şikayet eden nankör kullarız maalesef.Ama ben cidden soğuğu hiç ama hiç sevmiyorum.Sıcağa bir çare buluyorsunuz da soğuğa bulmak çok zor.
Mesela ne kadar kalın giyinirseniz giyinin bir kere ayağınız sıcak göremedi mi kendinizi ısıtamıyorsunuz.En azından ben öyleyim:) 
***
Yazının gidişatından da anlaşılacağı gibi aklımda belirli bir konu yok onun için aklıma geleni yazıyorum gördüğünüz gibi...Yukarıda ki fotograf bana ait arka balkondan çekilmiş bir foto (gerçi kötü çekimden dolayı siz resmin bana ait olduğunu anında anlamışsınızdır) Şehirden biraz uzak, tenha ama temiz havası olan ,hala komşulukların ölmediği sessiz sakin bazen de sinir bozan bir yerde evim.Denize sıfır olmasa da en azında balkonda bakınca denizi görebiliyorum orada olduğunu görmek bile bana huzur veriyor.Gerçi kışın soğuktan yazın da kalabalıktan yanına gidemiyorum ama gitmesem de görmesem de orada bir deniz var uzaktan da olsa sevdiğim..
***
Bahsi geçen İşini iyi yapan fotoğraf makinelerine örnek!
Bir de hayallerimde olan yazıya da geçsin istiyorum en kısa zamanda kendime adam gibi (yok olmadı bu) işini çok iyi yapan iyi bir fotoğraf makinesi almak istiyorum.Artık gireceğim bir gavur borcuna (eskiden derlerdi bu lafı nereden geldiyse aklıma) alacağım bu şirin işini iyi yapan makinelerden ve güzel güzel fotolar çekeceğim inşaaallah.''Çekeceksin de başın göğe mi erecek?'' diyenler çıkarsa diye söylüyorum ''Evet başım göğe erecek ben de basketbol oynamaya başlayacağım ..''

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Ben de aksine soğuğu severim.Sıcak,ter,bunalma vs. bana göre değil...Sabah açacaksın pencereyi buz gibi havayı içine çekceksin ve ferahlayacaksın :)))

Fotoğraf makinesine gelince ben de alacağım inşallah,kısmetse,nasipse ama pahada ağırlar :)))
Volkan DENİZ dedi ki…
Bu tip fotoğraflar çekmek için çok profesyonel makineye ihtiyacın yok. Başlangıç için 300-400 tl arası olan şipşak makineler var. Önce onlardan al ve bol bol resim çek. Durup dururken bir çuval gavur parası (sen dedin)ödeme. :)Önce kadrajın otursun sonra profesyonel makine alırsın. Acele etme.. :)
Güzel fotoğraf çekmek için öncelikle makineye değil bakışa ihtiyacın var ha bide çekmeye değecek görüntü yakalamaya..
Kolay gelsin.. :)
Pabuc dedi ki…
/GÖK-TÜRK;
Soğuk sevilir mi ya olsa olsa mecburen çekilir :) Buz gibi havayı içine aşacaksın sonra da gelsin kutu kutu selpaklar :)

Umarım alırsın hayırlı olsuna geliriz :)

/Volkan DENİZ,
300 TL'lik(şu garip amblem varmış gibi düşünün siz)fotografla güzel görüntü yakalayamıyorum yakaladığımı da kaçırıyorum diye gavur borcuna girip işini bileni alayım demiştim demek makine de değil sahibinde asıl iş:)
gelibolu17 dedi ki…
HEEEEEHHHEkocaman gülüyorum bak sayende :)
bend egün paralarımı biriktirip alacağım kendime öyle bir makine,görde bak ne kka güzel resimler çekeceğim :) Şu anki makinemde güzel çekityor memnunum ama gündüz çekimlerinde gece işime yaramıyor,eşimin tabiriyle bişeyi düşükmüş,o yüzden gece iyi çekmiyormuş,ev içi çekimler iyide dıra çekimleri nanay :)bakalım artık alınca başımızı göğe erdirip baskette oynarız fenamı olur :)

hayırlı cumaların olsun bu arada,selamlar lütfen bir an önce yaz gelsin :)
Pabuc dedi ki…
/Gelibolu17,
bende de bir dijital var gece gündüz demeden çekiyor kerata fena da değil ama fotosunu paylaştığım makine daha güzel ve konsantrasyon sağlayıcı iyi foto çekimlerinde :))

Hayırlı Cumalar olmuştur umarım geç cevap yazınca böyle oluyor özr dilerim..

Her daim gülümse inşaallah
sihirlitorba dedi ki…
soğukla olan ilgi ve alakam aynı senin gibi ;) ben de devamlı olarak yaz gelse diye sayıklayanlardanım :))) inşaAllah makineni en kısa zamanda alırsın canım...
Pabuc dedi ki…
teşekkürler inş alabilirim :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK