Ana içeriğe atla

Kendi Çapında Ankettir!

.görüş deyince bu resim geldi aklıma (arşiv)
http://kararli.blogspot.com hakkında görüşlerinizi almak istiyorum..Merhumu pardon Blogu nasıl bilirsiniz?İçerik,görüntü ve tarz ve yazılar  açısından... Aman ha Blog ve Blogger'i karıştırıp yorumlarınızı yanlış yazmayın  reca (reca yazılıp rica okunur) ederim... Küfür ve argo dışında istediğiniz gibi yazabilirsiniz...Atış da serbest biline..!

Yorumlar

BANU dedi ki…
gayet hoş bence. böyle dursun :)
Profösör dedi ki…
Sıdaoan balığın sayfa tasarımı hoşuma gidiyor benim. Gözü yormamamalı..
gelibolu17 dedi ki…
Şimdi pabuc'um bilirsin ülkemde ve bir çok yerde kör ölür badem gözlü olur :) yaşarken kıymeti değeri bilinmeyenler Hakk'ın rahmetine kavuşunca arkalarından yollara,kaldırımlara bilcümle sokaklara isimleri verilir,heykelleri dikilir,,,yaşarken değerimizin bilinmesi duasıyla canım ;)
biz senden niye çoğul konuşuyosam,duyanda arkamda 7500 kişi var onların namınada konuşuyorum sancak :) ben senin blogunu beğeniyorum canım,içerik güzel,tasarım harika,birde biraz daha yerinde sabit kalsan zırt pırt şablon değişmesen,birine alışmadan değişmesen daha iyi olacak kanımca,birde "içses" ini daha fazla duymak isterim :)
Allah yolunu açık etsin,başarıların daim olsun...sevgilerimle selamlar...

Not: resimde güzelmiş hakikatten....
Sihirlitorba dedi ki…
tarzın gayet güzel canım,aynen devam...şekil,içerik, ifadeler...daha ne olsun ;)seni seviyorum,bloğunu da...
Volkan DENİZ dedi ki…
Şimdi sen böyle bir soru soruyorsan sadece güzel şeyler duymak istediğinden sormuyorsundur. Güzel olan her şeyin zaten farkındasındır ya da hemen hemen yorumcuların çoğu defalarca söylemişlerdir. Bu sebepten bana göre olumsuz olabilecek ve belki de seni hiç bağlamayacak ya da ciddiye almayacağın bir kaç yorum yapayım. Madem ki istedin :)
1. Yazıların çok içten ve samimi ama fazla kendini anlatıyor. Hayal gücünü de kullanamalısın ya da belli etmelisin kullandığını. Bana beni anlatmayın demişsin ama sen hep kendini anlattığını unutmuşsun. :)
2. İçerik ve görüntü hakkında bir şey söyleyemeyeceğim çünkü kelin ilacı olsa misali bir örnek olur. :)
3. Yazıların sonrasında sana gelen yorumları çok anlayışlı ve kibar bir dille cevaplaman sanırım olumlu tarafın oluyor.
4. İmla kurallarına dikkat etmiyorsun ama bu durum beni rahatsız etmiyor. Çünkü ben de biraz kendi kurallarıma göre yazıyorum. :)
5. Sadece kendi yazılarınla değil, blogger arkadaşlarının yazısına da canlılık getiriyorsun. Beğeniyorsan peşinden gidiyorsun bu da senin en takdir ettiğim tarafın.
Olumsuz bir şeyler yazayım dedim ama yazdıkça takdir etmeye başladım. Bu kadar yeter sanırım :)
İyi bir yazar olmasan da kendini ifade edebiliyorsan iyi bir şeyler olacağın muhakkak. Biraz güncel yazılarda yazmalısın. Çünkü üslubun bu tip yazılara çok uygun, farkındamısın bilmiyorum ama..
Sevgilerle, başarılar...
Pabuc dedi ki…
/Banu dost,
teşekkürler imla kurallarıyla ilgili de gtalk da konuşacaz unutma :) görüşürüz ...

/profösör,
bu temayı çok aradım kendimce en sadesi buydu :) Ayrıca Hocam, yazılarım hakkında fikirlerinizi de bekliyorum (dilbilgisi imla kuralları konusunda eksikliklerimin farkındayım) :) Sevgiler..

/Gelibolu17,
Ya benim kişiliğim de bu sevmiyorum ama uzun üsreli aynı kalan mekanlardan sıkılıyorum blogda bundan nasibini alıyor haliyle:)
Rabbim hepimizin her konuda hayırlısıyla yolunu açsın inş. Misali benim için de öncelikle Umre yolunu açsın inşaAllah :)

/SİHİRLİTORBA,
ben de seni yüreği güzel ...Rabbim güzel gören yüreğine hiç zeval vermesin inş..

/Volkan DENİZ,
1-Teşekkürler ve haklısın AMA başkalarını anlatıncada eleştiri alıyorum ;)
2-Sana Yeşil çok yakışıyor ;)
3-Terslediğim çok kişi de oldu emin ol :) Yetmedi mail atıyorlardı tırsmaya bile başladığım oluyordu ..şükür karşılaşmıyorum artık onlarla...
4-İmla kurallarına dikkat etmiyorum bir hata ,bunu düzeltmiyorum bu ikinci hata..Bir de hatada ısrarcı olunmasını sevmem peehh;)
5-Her blogda değil efenim..Yorumlarıma gelen cevaplara bakarak tekrar gidiyorum yorumlara devam ediyorum ;)

Ve benden bir şey olmaz bu saatten sonra..Belki yaşlandığımda iyi bir gezgin olabilir o o da cüzdanıma ve hevesime bakar tabi.. güncel konularda yazmasına yazarımda olayların da ciddiyetini bozarım gibi geliyor ..Aslında bir deneyeyim bunu...Fakat şimdi yeni bir postum var ondan sonra gazete başlıklarında yazılar da yazabilirim :)

Dostun,düşmanın ve yorumcunun zekisi ne güzeldir....

Tşk yorum için...
gelibolu17 dedi ki…
Umre yolumu,hadi bugün bir değişiklik yapalım o zaman pabucum sen benim umreye gitmem için duacı ol bende senin umreye gitmen için duacı olayım istermisin,,,benim gönlüm hacca gitmeyi istiyor ama umreyede razıyım,çok istiyorum bam telime bastın farkında olmadan biliyomusun...İnşallah peygamber efendimizin (s.a.v) gülkokulu topraklarına çağırılanlardan oluruz...
Pabuc dedi ki…
Gelibolu17,
Tabiki memnuniyetle dua ederim ..Rabbim en kısa zamanda gidip oraları görmeyi nasip etsin sana da bizlere de inş...

Sevgiler..
gelibolu17 dedi ki…
Amin diyorum bende canı gönlümle kocaman bir amin...Tüm isteyenlere nasip etsin Allah...
estikceyazanadam dedi ki…
1. Sol taraftaki menünün en altında ki el yazısı ile "Pabuç"u silsen aslında zira sağda ki menüde en üstte zaten var. "Anaysayfa" linkini de silsen olur zira en üstte "Home" var.

Sol menünün altında ki "Toplam sayfa görünümü"nü sol menünün en üstüne "palestinestate üstüne alsan daha güzel olur gibi.

2.Blog arşivi yerine kategorileri koysan kullanıyorsan daha kullanışlı olur. Ben şahsen hiç bakmam arşivlere. 2009'un eylülünde acaba ne yazmış diye merak etmem, ama kategorileri ederim.: )

3. sağ menüde ki "popüler yazılar" ve "bu da geçer"i Labels'ın üstüne alsan daha dikkat çeker gibi.

4.Labels'ın altında ki "Anasayfa"yı da silebilirsin.

5. Bir de anasayfa da çok fazla yazı yayınlıyor gibisin. Aşağı kadar çok fazla iniyor. Sağ ve Sol menülerin bitiği yerde yazılarda bitse (az önce az sonra farketmez) daha rahat bir kullanım ve güzel bir görüntü olur gibi. Simetri sağlar. Aslında destekliyorsa "özet" gösterimle sadece konu başlığı ve ilk 1-2 paragrafı gösterebilrisin anasayfada. Böyle ce daha çok başlık görünür okunmak isteyene girerler.

Fikirler bunlar şimdilik..
geniş zaman da daha detaylı yazabilme ihtimalimi saklı tutarım.

Eline sağlık güzel blog ve yazılar pek hoş demeden geçmeyeyim :)
Pabuc dedi ki…
/estikceyazanadam,
iki kere teşekkürler...Birincisi tüm bu önerilerin için (ki yapmaya çalıştım dediklerini) ikincisi; yazılarına uzun diye yorum bırakmayan birine uzun uzun yorum yazdığın için;)

Varolasın...
Antipatik Yazar dedi ki…
Ben seni keyifle okuyorum...
Şöyle bir geriye bakmak lazım, ne zamandır takip ediyorum seni...
Öyle uzun zaman olmuş ki :)

Uzun lafın kısası: "Devam et devam..."
Pabuc dedi ki…
Evet en eski yorumculardansın ;)

Tek bir şikayetim var senden..Tatrile gidince dönmen çok uzun sürüyor ve bu durumda yorumların arasında çoooooook uzun zaman aralıkları oluyor :)

Şaka bir yana;teşekkür ederim okuyor olman/takip ediyor olman onurdur...

Saygılar..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK