Ana içeriğe atla

Burası Benim En Rahat Saçmaladığım Yer !

  Kendi bloğumda başkalarından çok kendimle ilgili yanlışlardan doğrulardan bahsetmek için varım dimi...Sosyal mesaj vermek amaçlı açılmadı ki bu blog..Canım ne zaman ne yazmak isterse yazmak için açıldı ...Günlüğüme yazdıklarımı buraya yazmaya başladım sadece yer değişti, yazılanlar değil...(hoş günlüklerimde biraz daha rahatım bunun dışında bir de burda daha düzenli yazmaya çalışıyorum ) Bakın ben şimdi yine kendimle ilgili şeyler yazacam...Hey haattt isteyen okur isteyen saçma bulur ...Eğlenceli bi müzik açtım günün tadını çıkarıyorum...Sebebi belli değil (ki varolmam olabilir nedeni) mutluyum ve duacıyım ki hepiniz mutlu olun..en azından bu gün çok mutlu olun, sebep aramadan...
  
  Arkadaşlar ben var ya ben, gıcık olanlar mutlu olsun diye yazıyorum çok sorunlu biriyim...Reelde hiç dostum yoktur mesela..Beni görüpte ikinci defa karşılaşmak istemez insanlar.Başım sıkışınca yardımıma koşacak bi dostum da olmadı hiç.Tutarsızmışım ben mesela, bu gün söylediğimi yarın yok sayarım.Değerlerim yoktur  hayatta önem sırası diye bi listem de yoktur. Manevi değerlerim de vahim durumdadır..Yazmayı bilemdiğim gibi konuşmayı da bilmem , iki cümleyi yan yana getirmem dakikalar alır..Zaten sanalda bile olsa sohbetim de çekilmez böyle mıyy mıyy cevap verene kadar sıkılır karşımdaki insan sonra çeker gider..
  
 Şu an Emir dinliyorum yarın öbür gün Müzeyyen Senar dinlerim başka bir gün de Manga dinlerim..Demiştim dimi tutarsızım ben ...Öyle düzenli biri de değilim mesela...Mükemmele oynayamadım hiç bir zaman...Sanırım bu da benim mükemmele yakın olmamamdan kaynaklanıyor...Canım ne isterse öyle yazarım konuşurum merak etmem kim ne düşünür diye..Kibarcası patavazsızın biriyimdir..Bi öğrenemedim nerde nasıl konuşulacağını/yazılacağını.Sabahları mutsuz başlamışımdır bazen güne öğlene doğru 2 -3 cümlelik bi sohbetle keyfim yerine gelir sanki sabahki mutsuz insan ben değilimdir böyle bi dengesizlik hali cıks cıks...
   
 Mesela empati yoksunuyumdur da ''amaaann banane'' derim karşımdaki insanlarla ilgili...Birini üzgün gördüğümde hemen kaçarım ordan aman üzüntüsü bana da bulaşmasın diye..Ne gerek var şimdi moral bozmaya derdine ortak olunca eline ne geçecek de derim mesela, öyle de fena bişeyim...Bu yazıyı yazarken değer verdiğim biri bana bişey söyledi bak işte moralim bozulur gibi oldu ama önemsemeyecem bunu erteliyorum sıkıntımı bu günü mutsuz geçirmemi sağlayacak herşeyi yok sayıyorum...

  Bunca saçmalamamdan bişey anlamadınız dimi?..Du ben anlatayım nedenini..Anlatmaya çalıştığım şu :''Burada canımız istediği gibi yazarız (saygı çerçevesinde) bu doğardır bunu kabul edelim..Bu gün deli dolu yazarız yarın manevi duygularımızdan gerçeklerimizden bahsederiz ...Bunda yanlış olan bişey yok..Kim ne yapacak benim gerçekten kim olduğumu öğrenip, ben zaten tanınmak isteyeceğim kadar tanıtmışım kendimi profil yazımda...Burada ciddi şekilde yazan dostlarda var onlara saygım sonsuz ama ben yazıdan anlamadığımı söylüyorum sürekli... Ben buraya sadece eğlenmeye ve aklıma gelen her konuda yazmaya geliyorum kim karışabilir dimi yani :)

  Bu gün belki canımız saçmalamak istiyor, cümlelere dökeriz saçmalamalarımızıı ve buraya aktarırız..Reelde birilerine aktarmakdan daha mantıklı, en azından burda bize deli diyecek olanların surat ifadesini göremiyoruz ;) Buraya reelimizi aktarmıyoruz ki sadece rahatlamak ,bazen  tebessümetmek bazen de içimizdeki üzüntülerimizinden bi nebze uzaklaşmak için yazıyoruz.Öyle işte siz anladınız beni ...Yazı çok uzadı ben de uzayayım bi zahmet ...
  Varın sağlıcakla kalın yüreği güzel insanlar..Rabbim dert tasa vermesin hiç birinize..Sevgi ve huzurla... 
Not:Benim nasıl biri olduğumu bir tek Allah bilir..Çünkü bir tek O beni gerçekten tanıyor..


Yorumlar

Neşetuana dedi ki…
Edebiyat öğretmenim " yazılar kişiliğin en güzel göstergesidir" derdi.Bunun doğruluğunu öğretmen olunca daha iyi anladım..

Bu arada kendinizi dürüstçe ifade etmeniz çok hoş.:)
Zihni Yıldız dedi ki…
Bu yazıya da uzuuuun bir yorum yazdım ama sonradan sildim. Bu kadar...
Pabuc dedi ki…
@!♥ tuana ♥ !,
bence kişiliğin en güzel göstergesi sohbetlerle oluyor...Çünkü sohbet anında karşınızdakinin samimiyetini hal ve hareketinden balışndan ses tonundan anlıya biliyorsunuz ama yazıyla birini tam olarak tanıyamıyorsunuz...Ki bu ortamda bunu öğreniyorunuz cümlelerle güzelce oynayarak yalan yazanlarda oluyor...Yine de Türkçe öğretmeninizin ellerinden öpüyoruz..
Pabuc dedi ki…
@Yol ve Yolcu,
uzun yorumunuzu silmenizin nedeni yazıya değmediğini mi düşündünüz :)Yine de sağolun..
Zihni Yıldız dedi ki…
Bugünlük uzun yorum kontenjanımı doldudruğumu düşündüm o kadar. "Saçmalamak hey saçmalak. Sen nelere kaadirsin" desem yeter mi?
Pabuc dedi ki…
@Yol ve Yolcu,
yazdıklarımı (ki bu son yazımı bile) okumuş olmanız yeterli hiç yorum yazmasanız bile..Sağolun..
ayse dedi ki…
Çok güzel ifade etmişsin kendini. Ben de biraz öyleyim sağım solum belli olmuyor,bana da kıblesiz diyorlar bu yüzden :)
Pabuc dedi ki…
@mutluysamnehos,
yazdıklarım bu ortam için geçerli..Reelde sanılandan daha aklı başında biriyimdir..Ve sanılandan daha neşeli:) Samimi yorumun için tşkler güzel insan..
Pabuc dedi ki…
@Anlayamazsin,
senin yorumunu yayınlamadım ,yayınlamam gerekiyormuydu sanki özel gibi geldi..AA yoksa yayınlamalımıydım of kafam karıştı :)
Antipatik Yazar dedi ki…
Nasıl birisin çok merak ediyorum papuç :)
Pabuc dedi ki…
@Antipatik Yazar ,
''Dünya da en son merak edilecek insan Pabuç '' ;) 4 gözü 2 burnu 4 kulağı dışında herkes gibi biri işte :)
Zeynep dedi ki…
sevgili papuç..doğallık apayrı bir güzellik özellik..insan kendini bildikten sonra başkaları ne düşünürse düşünsün..çok da önemli değil.hayran kaldım yazıdaki içtenliğe doğallığa.keyifle okudum..
Pabuc dedi ki…
@zeynep,
kendini bilmek bişeylerle orantılı olduğu sürece gerçekten doğrudur..Zira bi yerlere bağlı değilse doğrular da çakışa bilir..Herkes kendi kafasına göre doğrusunu bulur bu da ynlış olur sanırım..Ama şunu söyleyeyim başkalarını memnun etmek amaçlı bi yaşantım olmayacak sadece iyilik yapmak ilkem olacak...Anlayan anlar anlamayan umrumda değil..Yorum için tşk ...
Adsız dedi ki…
selamun aleykum.

ben dun bu konuya mesaj yolladim zannimca,acaba karisaga mi gitti?yoksa yollayamamismiydim:))
üryan dedi ki…
hmm..
cidden gıcık biriymişsin..yazına bi baktım anladım..

bi ara ben de sana yazımı göndereyim sen de bak bakalım yeterince gıcık mıyım..
Pabuc dedi ki…
Ben yazıdan analiz yapamıyorum yapabilienler vardır diye örnek yayınladım :P Yoksa ben merak etmem ki başkalarını(keşke onlar da beni merak etmese)
Ramazan dedi ki…
Yazıyı görünce kıskandım benim yazımda senin yazın kadar olmasada güzeldir be ya yazından anlaşılıyor yazın çok güzel kişilige gelince bilemiyorum bence en güzel kişilik analizi karşılıklı sohbet ile ortaya çıkar heleki gözler kalbin dışa bakan aynasıdır yalanı asla başaramaz o yüzden bakış mimik yani kısaca beden dili en güzel kişilik analizidir benim ayrıca bir özelligim karşımdaki insanın bakışlarından içimde bundan bir numara olamaz diyebilmemdir ancak yinede fırsat veririm belki yanılmışımdır diye ama daha hiç yanılmadım sezgi desek yada altıncı hismi bilemedim.Seni yazılarından tanıma şansım var yazıların analizine göre sanki aynada kendimi görüyorum ve diyorimki demekki kendimle barışık biriyimki hala yazılarını okuyup kardeşim diyebiliyorum.Okumayı seven biriyim yazılarını imkan buldukca okuyacagım kendimde bir blog oluşturdum ama bilgisyar olmadan yazmak zor malum okul sezonunda bilgisayar tatilde ogluma yasak koyarken benim oturup bilgisyarla haşır neşir olmam adil olmaz.
Pabuc dedi ki…
Ramazan Aksoy Hocam,
arşiv yazılarımı okuyup üstelik değer verip yorum yazan nadir insanlardan birisiniz Allah razı olsun.. Hepimiz bir birimizde kendimizden bişeyler buluyoruzdur; karşılaşıp değer vermeler boşa değildir ..
Dua ile..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK