Ana içeriğe atla

Delinin ''D''si ;)

-Dünyanın çivisi çıkmış diyorlardı da inanmıyordum ,çiviyle bir yere bağlımı bilinmez ama bişeyler olmuş dünyaya... Ben bilirim bunun eski halini de yok yok cidden bi haller oldu bu dünyaya hiç iyi görünmüyo gözüme ;)

-Dün neyse bu gün hala o olanlara kızıyorum..İnsan olan olumlu yönde değişime uğrar kaaardeşim...10 yıl önceki insan (manevi bakımdan) hiç değişmediysen oturda haline yan (benden demesi yani )

-Dalga sesini çok severim mümkün olsa da şöyle okyanus sahilinde otursam da gece gündüz dalga sesiyle uyuyup dalga sesiyle uyansam...Ne hoş olur ama...Bu aralar pek bi hayal kurar oldum yaşlanıyom mu ne :P

Diyeceğim o ki ben daha D harfinde yoruldum ya hu ;) Ne olacak bu yazı dizisinin sonu :)

Deli(msi) olmak bazen iyidir gibime geliyor...Hayatı ince ayrıntısına kadar ciddi almamayı öğretir bize..Ya da şöyle diyeyim dünyanın sahibi olamayacağımızı unutmamamızı sağlar...

Değer vermek ve değer görmek çok hoş bi duygu...Tabi bu duygunun ne olduğunu gerçek anlamda bilenler için...Yoksa değer deyince yalnızca altın ve paranın değerini hatırlayanlara değil lafımız ;)

Daha dün annemizin kollarında yaşarken,çiçekli bahçemizin yollarında koşarken...şimdi annemizin kollarına sığmıyoruz ,yollarda koşsak da anında deli damgasını yiyoruz...Ahh be hayat pek bi acımasızsın biliyomuydun ;)

Deli deli kulakları küpeli...Küpe ne iş delilikte anlamış değilim...Bu durumda benim deli olma ihtimalim %0 mı? Hayatımda küpe takmadım  da:)(ıyyy Papuç ıyyy yanii )

Dünümde kalan tüm sevdiklerim yarınımda  kalbimde olacaklar...Güzellikleri unutamıyor bu kalp...(seni bile unutmayacam Z.....) 


Dokuz sayısını çok seviyorum (herhangi bi uğuru felan yok ) nedenini bulamadım demekki insan sebepsizde sevebiliyormuş :P (ki sebepsiz sevgiye inanan da biri değilimdir :)  )

Durun tamam bitti kaçmayın durunnn dedimm bitiriyorum yazımı aaaa ne hemen kaçıyonuz yaaaa :P Burda bişeyler yazıyoruz dimi emeğe biraz saygı yani canlar..cıks cıks :))

Devam edeyim isterseniz...Ne bileyim bekliyorsunuzda hala ;) Peki tamam devam ediyorum siz istediniz bunu :) ...ve okuyucuların kaçtı an....

Not:Yeni farkettim sizleri de seviyorum ama sebepsiz değil...Yazılarınızla beni mutlu ediyorsunuz:)

Yorumlar

Dalgaları Aşmak dedi ki…
çıkmış çıkmış çivisi dünyanın,nalburdan çivi almıyorum hiç:)Ah dalga sesini bende çok severim :)Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine,deli ol dünya senin kahrını çeksin demişler ya :)Ben annemim kollarına sığmıyorum benimkiler bana hiç sığmıyor:)bir kulakta 3 diğerinde 1 küpe var.Çokmu deli oluyorum bu durumda :)Bu kalp hiçbir şeyi unutmaz.Aaaa dokuz sayısını sadece ben seviyorum sanıyordum hem de anlamsız bir şekilde:)

Sevgilerimlee
komançi dedi ki…
bu yazı dizisi yorucu olmuyor mu :)
Pabuc dedi ki…
@Dalgaları Aşmak,
gülümseten yorumun için teşekkürederim...9 sayısını sevenlerin sayısı da sanırım azımsanmayacak kadar çok ;)

Sevgiler...
Pabuc dedi ki…
@komançi, yorucu olmuyor bilakis benim gibi tembel biri için rahat biz dizi de sayılır...ama bir süre sonra kabak tadı vermeye başladı da dönemiyorum geri ;)
komançi dedi ki…
belki ara verebilirsin bir süre! :)
sünter dedi ki…
Su dünyanin civisi cikmis lafini ben kendimi bildim bileli duyarim. Büyükannem cok söylerdi(babannemin annesi)sonra da babam.
Yok ben hic demedim:
simdilerde ise gencler bile diyorsa yandik:)

Ikinci maddede kesinlikle sana katiliyorum.

ayrica kabak tadi vermedi zevkle okuyorum:)
sekeral dedi ki…
Dön yol yakınken.. Daha d harfine geldin ki sen bile yoruldun.. herkes ben mi ki bir çırpıda bütün alfabeyi döksün ortaya !! bence çaktırmadan yarın y harfini sonraki gün de z harfini yaz.. oldu bittiye getir bu işi : )) sende bu potansiyeli fazlasıyla görüyorum ben.. aslansın sen, yaparsın bunu !!

bakalım bu yorum da zamanın ötesinden gelebilecek mi yorumlar kısmına.. korkun benden eyy bu blog okuyucuları : ))
Adsız dedi ki…
Ha gayret!.. "Ğ" yi saymazsak geriye kaldı 23 harf :))
Adsız dedi ki…
bana "m" ve "ö" harflerini yaz :D bak nasıl eyleneceksin :P hee evet mö yani :d :P vallaha dayanamadım bugünde rahatsız edeyim seni az :) bide dalga sesi demişsin ya sen bir ummandın ses senin içinde benim kulaklarımda :) ....
Pabuc dedi ki…
@komançi ,
ara verdim işte Kararlı ama Karmaşık yazımı yazdım :)
Neyse diğer harflerde tamam sayılır her gün tek tek ya da 2 şer tane yayınlarım artık yetişebilenler okur :P
Pabuc dedi ki…
@sünter,
ben de demiyorum ben diyenlerin yalancısıyım ;)
Son cümlen için de çok çok çok teşekkür ederim..okuyanların olması çok hoş...ben yazarken çok eğleniyorum aslında...ki bundan sonraki harflerde pek bi eğlendim itirafedeyim :)
Pabuc dedi ki…
@sekeral,
işin garibi yorumun aynı tarihte geldi bu da garip değil mi..2 gün aynı tarihi yaşamak nasıl bi duygu :P Aklım karıştı senin bu tarihlerin yüzünden ;)Bundan sonra sırf sizler merak etmeyin diye sıra atlayıp J harfini yayınlayacam ;) Bekleyin bakalım az kaldı :P
Pabuc dedi ki…
@ruhumunheykeli,
Ğ yok çok şükür...harflerin çoğunu yazdım (gece gündüz demeden :P) siz merak etmeyin bu eziyet daha bitmedi Z harfini görene kadar da bitmeyecek ;)
Pabuc dedi ki…
@Adsız(geveze)
Sen hala dinsumi yapmadın mı?...Gün ve gün daha da geveze olmaya doğru ilerliyorsun neyse :P

..ve maşallah seni de pek bi dalga geçer gördüm yolun açık ola...
Adsız dedi ki…
dalga geçmedim senle o bana mahsus insanlar benle geçer yazmak mı aptalım ben kime yazayımki pehhhh
Pabuc dedi ki…
İnsanlar değerverdiklerini söyledikleri kişilerle dalga geçmezler..bu sen ya da karşındaki insan olsa da değişmez...çokbilmiş adsız yorumcu...
mit dedi ki…
Dalga sesini bende çok severim pabuç. İnsanın içini rahatlatıyor nedense. Sahi nedir bu insanların denize olan tutkusu acaba? Hmmm...

Bu arada D'den sıkıldım demişsin ardından 10 madde daha sıralamışsın :) Daha dün annemizin satırında resmen koptum :) Sen çok yaşa e mi?

Ama D ile başlayan en önemli şeyi unutmuşsun. Ne mi? Devenin Bale Pabuçu tabii ki :)
Pabuc dedi ki…
hahaha sen de çok yaşa emi...ben nasıl unuttum onu yaaa

Devenin bale papucu ...üzüldüm şimdi yazmadığım için :)

Su gibi huzur dağıtan ve ihtiyaç duyulan bi millet olduğumuzdan sanırım suya tutkumuz ;)

Saygılar arkadaşım...
Urfa Tutkunu dedi ki…
Delilik iyi de fazlası zarar :) Çok vurdumduymaz olunca çabuk da kalp kırabiliyor zira kişi. Sevgiler papuç.
Urfa Tutkunu dedi ki…
İlahi papuç :) Gerçek delilikten bahsetmediğin belli zaten yahu :)
Adsız dedi ki…
selamun aleykum papucc,

deli lafini okuyunca hemen zipladim,hopladim geldim.kim bana deli derse desin,sanki tinn minn:))kizimla bazen elele tutusup hoplaya ziplaya eve geliyor:)kimene ustelik:)akilli olmamaya gayret ediyorum:)zira delirmem icin o kadar cok nedenim varki.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mektubum Var!

   Yine  yıllar  öncesine  geri   dönüp bi anımı yazacam annemin de  bu yazımı okuyacağını bile bile:) Hoş belki de bunca zaman sonra annem bile unutmuştur  bu olayı ,onun için ona da bi hatırlatma olur:))    Lise yıllarıyla ilgili bir yazım vardı hatırlayanlar olur aranızda işte yine aynı dönem içirisinde ben böyle aklım bir karış havada evden okula ,okuldan eve gidip gelirken gözüm bişey görmezken evdeki aile cemaatinden kopup aklımı fikrimi bir  kişiye odaklamışken farkedememişim hal ve hareketlerimdeki (sanırsam olumsuz) değişiklikleri...Odamdan çıkmamalar ,gizli telefonlar , herşeyin ben bilirim havaları ve beni sevenlere karşı ukala davranışlar almış başını gitmiş (hala hatırlamıyorum o derece kendimde olmama hali yani:)  her zaman derim aşk başa gelince akıl yıllık izne çıkar bu doğaldır:P) Benimle iletişim kurmaya çalışan anneme artık nasıl davrandıysam kadıncağızın demekki canına tak etmiş ki  sitem edeceğine ve didişeceğine  bana 4 sayfalık mektup yazmış ve defterimin için

Bir Bakar mısınız?

Bu bir kamuoyu yoklamasıdır ;) Blog yazılarını ara sıra ya da sürekli okuyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum.Tamam farkındayım çok meraklıyım ama her şeyin temelinde merak yok mudur ;) Yazma konusunda kabiliyetli değilim malum ama bu yazmayı sevmememi gerektirmez dimi yani ;) Seviyorum yazmayı,okumayı uf bir de konuşmayı :) Neyse konu kim vurduya gitmesin lütfen sayfamı tıklayan herkes cevaplasın sorumu.Blog yazılarımı okuyor musunuz, okumuyorsanız blogumu neden açıyorsunuz kaardeşim? :)) 500'e yakın blogu izlemeye almışım bir o kadarı da benim blogumu izliyor görünüyor.Kaç kişinin gerçekten yazılarımı takip ettiğini merak ediyorum. . Yorum yazmadan geçmeyiniz kırılırım bilesiniz ;)

Gereksiz Bilgi ;) Bakalım Kim Ne Burcu !!!

  Tamam ya ne kızıyorsunuz bu kadar meraklıyım diye ;) Dünkü postla bi tezat oluşturmuş olabilir bu post ama merak işte..Yazacak konum kalmadığı için değil :) Sakın aklınıza öyle bişey gelmesin...Ben, herkes kendi özelliklerini (birileri uydurup yazmış) öğrensin diye böyle bişey yaptım..!! ;) Okuyun bakalım ''Aynı ben, aynı ben !'' diyecek misiniz ? :) ASLAN ERKEK:   Yufka yüreklidirler. O canı pahasına bile dişisini korur. Karizmatiktir. Kelimenin tam anlamıyla ''dişi''lerden hoşlanırlar. Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. Eşlerinin çalışmayıp evde oturmasını isterler. Onlar sanki baba olmak için yaratılmışlardır ASLAN KADIN: Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. Erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmazlar. YENGEÇ ERKEK